Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Ja i sad nevjerujem koja nonsalancija Caiceda na debiju i to kad ekipa gubi i treba joj preokret.

Prvo sto mi je djelovao fizicki nespreman.

Drugo sto je izgledao kao da ga kurac boli.

Trece sto je odigrao toliko lose za 30 minuta da je uspio nadmasiti i Mudryka.

Pa dobro kakve to veze ima sa nonšalantnošću? Mora se malo ozbiljnije uči u meč, mada pretpostavljam da je trema u pitanju.

Premalo se prica o igracu od 130 miliona. Kante je sa jednom nogom efikasniji destruktivac i osvajac lopte od ovoga. 

Ali valjda uskoro okrene na 4-3-3 pa da ga vidimo onda.

Sta smo dobili sad s njegovim dolaskom?

Iritira me strasno kad ga vidim da stoji iza igraca i trazi loptu, ili bar ima neko retardirano drzanje ruku pa izgleda tako. Uglavno kretanje bez lopte je lose.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Na stranu to, kako ocjenjujete njegovo vecerasnju partiju i ono protiv Brightona? 

Licno mislim da polako dolazi na 'svoje'. Veceras mi se mnogo svidjelo kako je odigrao pod pritiskom,bio je stalna meta (on i Enzo) i nije grijesio, naprotiv lijepa rjesenja je birao, na prvu odigravao sto me iznenadilo, nisam znao da ima to u sebi. Na kraju i lijepa lopta za Colwilla kod prvog gola. Svidja mi se ova formacija kada su on i Enzo u 4 2 3 1.

Just now, Bari said:

Na stranu to, kako ocjenjujete njegovo vecerasnju partiju i ono protiv Brightona? 

Licno mislim da polako dolazi na 'svoje'. Veceras mi se mnogo svidjelo kako je odigrao pod pritiskom,bio je stalna meta (on i Enzo) i nije grijesio, naprotiv lijepa rjesenja je birao, na prvu odigravao sto me iznenadilo, nisam znao da ima to u sebi. Na kraju i lijepa lopta za Colwilla kod prvog gola. Svidja mi se ova formacija kada su on i Enzo u 4 2 3 1.

+ 2 puta provukao protivnicima loptu kroz noge

Just now, Bari said:

Odlican igrac to smo svi znali, samo da ga povrede zaobidju. Djeluje da jos nije fizicki 100% spreman i stalno sam pod nekim feelingom da ce se povrijediti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.