4. april 2024.2 god. comment_353986 3 ili 4 gola je direktno skrivio ove sezone. Onako na prvu padaju mi napamet promasena dodavanja, skrivljeni penali i lose pozicioniranje u odbrani. Ima on te lapsuse koncentracije. Barem nije glupe faule pravio zadnja 2 meca. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353991 Ma ojebina od igraca, da je kostao 15 miliona nista vise ne bi ga cijeniöi os ugochukwua. Al niko to ne yebe. Igrao dobro u brajtonu, i ocekuje se novi kante Dok gallaghera jednom greskom tjeraju iz kluba. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353999 21 minutes ago, soxx said: Ma ojebina od igraca, da je kostao 15 miliona nista vise ne bi ga cijeniöi os ugochukwua. Al niko to ne yebe. Igrao dobro u brajtonu, i ocekuje se novi kante Dok gallaghera jednom greskom tjeraju iz kluba. sto bi diabola rekel igra na nezahvalnoj poziciji. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354036 Žao mi ga je, jer je trener malouman. Onakve greške se prave kad su igrači neuigrani, imao je sličnu grešku i protiv Wolvesa. Vidimo na trenutke kako lijepo izgleda igra kad se pri protivničkom pritisku ne vrati lopta odmah golmanu i toga treba više da bude. Nažalost on je zasro s tom loptom Badiashileu koji ju je već vidio kod golmana i to će njemu svi da pripisuju, a po meni je trener kriv. Ovi igrači koji su dovedeni, su dovedeni da igraju lijep fudbal uprkos protivničkoj taktici, ali majmun ih očigledno uči da vraćaju golmanu na ispucavanje ili da bjeze s loptom naokolo. I onda vidimo kako u jednom trenutku Gusto ima loptu pa ona završi na drugoj strani kod Cucurelle il kod Mudryka koji dođe na 40 metara od našeg gola. Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354321 Nisam gledao utakmicu u lajvu, nasao sam snimak pa sam jutros pogledao u miru. Kako sam vec znao rezultat mogao sam vise paznju obratiti na neke druge stvari. Prvo poluvrijeme je odigrao kao prime Kante, svuda ga je bilo. Neprelazan, jak, cvrst, konkretan. ODLICAN. Prijavi
27. april 2024.2 god. comment_354627 E najzad i da docekam da ovog momka pohvalim. Odigrao je odlicno i radio ono sto treba da radi. Decko je veceras imao 100% dobijenih duela, 90+ % uspesnih dodavanja, 5 oduzetih lopti. Fantasticne igra. Ajde statisticki ali radio je ono sto treba da radi za tim. Najbolja partija u nasem dresu. Prijavi
1. maj 2024.2 god. comment_354693 On 4/29/2024 at 7:29 PM, diablo_bih said: Igrac utakmice bio na onom tntu ili kako vec Baš me zaboli kurac za to Prijavi
11. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_354952 Brutalna partija, po meni igrač utakmice. Čak je dominirao i u zraku i podijelio dvije odlične lopte za Palmera i Jamesa. Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354982 Sve bolji, malo mu je Poch korigovao ulogu, sa finim podesavanjima i zadnja 4 meča fantastičan. Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354983 Nema enze pa i on i gallagher izgledaju odlicno. Slucsjnost ili ne, vidjet cemo kad se enzo vrati Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354984 14 minutes ago, soxx said: Nema enze pa i on i gallagher izgledaju odlicno. Slucsjnost ili ne, vidjet cemo kad se enzo vrati Ma Connor ce biti prodat svakako . Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354987 ako je reper Kante za dobru partiju onda je malo igrača koji bi opravdali očekivanja sa ove ali i drugih planeta kod Kantea je bilo druga dimenzija, pokrivanje igre/terena, čitanje igre, uticaj na defanzivu, kasnije i na ofanzivu itd.... ovaj lik meni izgleda kao da je u grču, verujem da mu niko od nas ne bi zamerio da se zaleti u prazno i da promaši istrčavanje, nekad mi izgleda kao da je prevelik teret za njega igranje za Čelzi moram prosto da naglasim da je na treneru to da reši, da ispravi, da sedne sa njim i da vidi šta i kako može, i šta je njegov zadatak na terenu Sećam se kolko smo kukali ovde zbog MIkela, da je statičan, zašto samo stoji ko bukva i šta ti ja znam, Bakajoko je bio, bolje da ne komentarišem, Matić je stvarno imao odličnih utakmica, i odradio je svoj posao ....Kante otišo u svemir i onda ovaj ispada "flop" treba tu imati sve u vidu. Treneru javi se i koga je već tražio ....!!!!! Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355187 kolko će ovaj još da proda lopte protivničkim igračima? danas ponovo sam napravi grešku, i onda tamo pravi špagu da vrati loptu nazad bravo za gol Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355238 Ušao je jako loše u sezonu sa debijem protiv West Hama na kojem je bio jako nervozan, puno griješio i na kraju skrivio penal. Stvoren je veliki pritisak na njega zbog rekorda koji je isplaćen za njegovo dovođenje. Kasnije je na svakoj utakmici bio na granici isključenja. Da se ovo desilo prije 2-3 godine siguran sam da se nikad ne bi izvadio iz toga. Ovako je imao svo vrijeme ovoga svijeta da se ispravi. Igrao je svaku utakmicu i nije imao nikakvu konkurenciju. Rastao je kroz sezonu i ima taj pozitivan trend. Najbolje partije je pružio pred kraj. Izdvojio bih onu protiv Foresta koja nije bila savršena, ali je u zadnjoj trećini utakmice igrao sam u veznom redu i dominirao terenom. Stizao je i naprijed i nazad, osvajao zračne duele, dijelio lopte i stvarao šanse. Trčao je kada su svi drugi prestali. Kruna sezone je ovaj gol sa centra, što nije tako lako za pogoditi. Još je to daleko od onoga što bismo trebali dobiti za te pare, ali ima vremena da mnoge stvari popravi. Prijavi
8. juli 2024.2 god. comment_356582 Pa jasta nego trka. I hamco je to prije 3 godine govorio, samo trka i nista vise. Al jebiga, treba znati igrati bez lopte. Prijavi
8. juli 2024.2 god. comment_356583 7 minutes ago, Spaha said: Pa jasta nego trka. I hamco je to prije 3 godine govorio, samo trka i nista vise. Al jebiga, treba znati igrati bez lopte. Ne izvrci rijeci Spaha. Ja sam govorio da bez trke nema nista, dzabe taktika cak i najbolje ekipe koje su tehnicki najjace i kao takve i dalje trce najvise i imaju najjaci presing. Naravno da ne vrijedi samo trcati ko debil i bez ikakve taktike i rezona. U suprotnom zvali bi se atleticari da igraju ovaj sport. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357759 Da imas trenera vidio bi da je covjek van utakmice totalno i zamijenio ga u 20. minuti. Ovo je u rangu Bakayokovih bravura, fali jos samo da okruni sve jednim crvenim kartonom. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357800 Kakav je ovo imbecil, 4-5 istih grešaka u razmaku od pola sata. Ne nudi uopste mnogo toga u igri, ako uporedimo njega i laviu vidjet cemo da je lavia u svakom parametru bolji od njega. Nadam se da ce lavia ostati zdrav i da ovaj tandem enzo caicedo ne zaigraju više zajedno u veznom. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357802 Caicedo je previse lezerno usao u sezonu, na kraju prosle sezone je bio odlican. Ne znam sta je razlog ali ovo sto je danas odigrao je bilo amaterski. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357806 Ocajano danas poluvrijeme, u drugom se dozvao. Jednostavno losa utakmica desi se, idemo dalje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.