17. august17. aug comment_374241 6 hours ago, Whisper said: Kakav doktor fudbala Oči iskrvarile poslije 20 sekundi klipa od ovih terena. Ne ponovilo se. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374755 Najvjerovatnije propusta Arsenal, pisaj ga neka se oporavi kako treba, dobije minute protiv Hulla i starta protiv Brentforda Prijavi
1. septembar1. sep Autor comment_374773 Ma neka se uzimaju pare, ali dobra njonja kod @MASKO mogao bi 25icu za pola noci slistiti. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374791 3 hours ago, diablo_bih said: Ma neka se uzimaju pare, ali dobra njonja kod @MASKO mogao bi 25icu za pola noci slistiti. ja se ne drogiram zato što na jedan šmrk pošmrčem golfa 4 minimum Prijavi
8. septembar8. sep comment_375042 Sta bi na kraju s njim. Koji je stepen povrede i kad se moze ocekivati povratak? Prijavi
8. septembar8. sep comment_375043 55 minutes ago, Spaha said: Sta bi na kraju s njim. Koji je stepen povrede i kad se moze ocekivati povratak? Koliko je alonso rekao da je pitanje fitnesa sada te da ga tempiraju kako se ne bi ponovilo. Očekujem neke minute protiv hulla Prijavi
17. septembar17. sep comment_375272 55 minutes ago, BT14 said: Ma lažna vijest, nitko ozbiljniji nije ovo prenio. Prijavi
17. septembar17. sep comment_375275 5 hours ago, skaro said: Ma lažna vijest, nitko ozbiljniji nije ovo prenio. Kako nije? A svazilendski Negrosport? Prijavi
18. septembar18. sep comment_375280 I meni ovo sinoc izbaci na twitteru, morao sam da udjem u komentare da vidim kako ga razapinju i da se smijem Naravno da nije istina, Caicedo je tu negdje, mada mislim da ce Alonso biti pametan i sacuvati ga i ovu utakmicu i dati mu ove 3 sedmice pauze sto ce ove raspale repke da igraju, zadnje im bilo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.