Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

Meni ovo uopšte nije neko popišavanje i sramoćenje. Neka nisu platili ovolike pare za lika sa 40 ozbiljnih utakmica... I šta sad, zamisli dovedeš ga i nakon 2 mjeseca hop povreda i on out 5 mjeseci... previše je ovo para bilo a premalo bi se dobilo.

Ne kažem da nam ne treba jači vezni red ali opet što je previše, previše je. I za ovog malog Laviu neka maksimalna suma je 30ak miliona, ovo što oni traže 50 to je nerealno sve...

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

A sta ako je Liv iskoriscen kao navlakusa da bi nam izvukli i preko para. Nasa greska je ako damo tolike pare a jos veca greska je sto nismo nikog drugog ganjali ova 3meseca. 

Obrni okreni od Blejila i Chelsea su opet svi napravili magarce. 

Bez taktike u pregovaranju. 

Nije ovo nikakvo pisanje. Ljudi su jasno rekli od pocetka kolike pare traze. Nasi su vjerovatno mislili da ce Brighton popustiti, to bi se desilo prije 10 godina, no sad svi klubovi imaju mogucnost da zadrze igraca i da traze vise para.

Nas je problem sto smo otegli pregovore dva mjeseca i na kraju nista nismo postigli, cak ni prave alternative nismo nasli za njega. Jebem ja taj sistem kad se samo Caicedo u njega uklapa.

Vratite nam Tukela, Zijesa, Wernera, Haverca, Jorginha, Christensena da se vratimo u top4.

Ovog neko opasno loše savjetuje.

Sjećam se onog cirkusa na zimu, hoće u Chelsea bla bla, haman su čak i neke prijetnje bile, i na kraju ostao.

Sada, hoće opet u Chelsea, a Liverpoolova ponuda prihvaćena, i sad ako naši ne daju adekvatnu ponudu ode u Liverpool - a kakav je to igrač koji će preći u ekipu samo zato što ga neće njegova primarna meta? Nekako mi realno izgleda da se Liverpool gospodski povuče iz utrke, pa neće valjda igrača koji ne želi kod njih da igra.

Ovaj da je pametan, čim je prihvaćena ponuda Liverpoola - dogovori lične uslove i furaj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.