20. oktobar 2024.1 god. comment_359257 Performans koji je prikazao u prvom poluvremenu je fudbalski terorizam. Nekih 1.5 od 10 ocjena. Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. comment_359265 8 minutes ago, ker said: Performans koji je prikazao u prvom poluvremenu je fudbalski terorizam. Nekih 1.5 od 10 ocjena. Nikakav terorizam. Takve su mu inace partije. Samo mu se dosta gleda kroz prste, posebno kad uklize i oduzme loptu, tad svi misle da ce nesto od njega biti. Lik je teski prosjek i slobodno mogu reci da je nivo Drinkwatera. Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359278 Prvo poluvrijeme amaterski, drugo kao Essien iz najboljih dana. Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. comment_359297 Fakat, u drugom poluvremenu doktorski odigrao. Nije mu se lopta mogla uzeti. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359782 Golcina i igrac utakmice zasluzeno. Danas za divno cudo bez glupih faulova. Bas je dobar bio danas. Prijavi
8. novembar 2024.1 god. comment_359902 Sve hocu da pitam pa zaboravim. Koliko ste zadovoljni sa Caicedom od kad ne stigao u klub? Sta mislite o njemu kao igracu? Ako je 1 najniza a 10 najvisa ocjena, koliko vam je Caicedo dobar igrac od 1-10? PS: Znam sa od Wiseya nece dobiti vecu od 5 al ajd znamo da on kad se naklati na kosti nekome je gori od mene. Prijavi
8. novembar 2024.1 god. comment_359904 Da se doveo za neku normalnu cijenu 5/10, ovako 2/10. Imao dobrih partija, pogotovo pred kraj prošle sezone, ali generalno jako loše igra, vrlo često smo pregaženi na sredini terena sa njim i sa Enzom. Kad su pitanju defanzivni zadaci, na njih bi mogao odgovoriti kad bi bio brz i okretan kao kante, ali nije ni blizu i zato vrlo često pravi glupe faulove, faulove koji su često produkt njegovo frustracije, a ne neke racionalne odluke da se uspori protivnički napad. Kad je u pitanju igra s loptom, tu mi je znao imati finih pasova prema naprijed, od kojih su neke i završile kao asistencije, ali opet u većini slučajeva su to alibi dodavanja ili su kriminalne greške koje su u konačnici dovele do primanja gola. Naravno treba reći i da ga treneri koriste u, za njega, najgoroj poziciji tj očekuju od njega da iznosi lopte, ali onda se zapitam sam koja je to zapravo uloga koja bi njemu odgovarala? I stvarno ga ne vidim nigdje u ulozi igrača u prvih 11. Prijavi
8. novembar 2024.1 god. comment_359907 5/10 ništa više od solidnog igrača koji ponekad iskoči i ponekad koji kiksne. konstantnosti mu fali na vrhunskom nivou da bi opravdao cijenu i povjerenje Prijavi
8. novembar 2024.1 god. comment_359908 Zna nekad stvarno vrhunski odigrati, ali zna i baš loše odigrati. Kreće se u granicama od Bakayoka do Kantea, što je ogromna razlika. Da ima kvalitet za Chelsea - ima, ali mu nedostaje konstantnosti za biti ono što se od njega očekuje. A konstantnost imaju svi najbolji igrači na njegovoj poziciji. Prijavi
9. novembar 2024.1 god. comment_359922 Ja se, osim debija, ne sjecam da je odigrao katastrofalno. Slabijih partija je bilo svakako ali uz Palmera je najbolji ove sezone,sigurno. Od mene 8/10 i kao reLo mislim da ce biti ovo vrhunski igrac (vec je). Uopste mi nije zao sto smo njega uzeli a ne Ricea, mislim da je ovaj all round kompletniji igrac. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360176 Ovom momku treba sudija u svlacionici vec zuti karton pokazati. Jedino tako bi on poceo kako treba. Nevjerovatno kako zna glup karton fasovati a onda podigne nivo igre za jedno 30-40%, kao da se drugi igrac pojavi. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360181 12 minutes ago, Wisey said: Ovom momku treba sudija u svlacionici vec zuti karton pokazati. Jedino tako bi on poceo kako treba. Nevjerovatno kako zna glup karton fasovati a onda podigne nivo igre za jedno 30-40%, kao da se drugi igrac pojavi. A realno zadnjih 5-6 utakmica igra na bas velikom nivou. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360344 Moises Caicedo vs Aston Villa - 3 chances created - 15 passes into final third - 1/1 dribbles - 1/1 clearances - 2 interceptions - 7 recoveries - 4/6 duels won Inverting from right back. He was EVERYWHERE and INCREDIBLE once again. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360363 Digo formu i ne zaustavlja se, samo naprijed, zbog ovakvih partija je i doveden. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360382 Odličan u posljednjih nekoliko kola mora se priznati, ali mora da bude barem blizu ovog nivoa konstantno. Jebo igrača od kojeg možeš očekivati partiju na nivou Essiena i na nivou Bakayoka, bolje imati nekog prosjeka koji će konstantno pružati 6/10 ili 7/10 partije. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360386 32 minutes ago, BT14 said: Odličan u posljednjih nekoliko kola mora se priznati, ali mora da bude barem blizu ovog nivoa konstantno. Jebo igrača od kojeg možeš očekivati partiju na nivou Essiena i na nivou Bakayoka, bolje imati nekog prosjeka koji će konstantno pružati 6/10 ili 7/10 partije. Ovo je vec konstanta, partije ala Bakayoko nisu odavano bile. Prijavi
6. decembar 2024.1 god. comment_360515 That's the spirit 💪💪💪 Kante je one of a kind sto bi se reklo, ali ako Caicedo nastavi ovako stici ce tu negde blizu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.