Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

8 minutes ago, ker said:

Performans koji je prikazao u prvom poluvremenu je fudbalski terorizam. Nekih 1.5 od 10 ocjena.

Nikakav terorizam. Takve su mu inace partije. Samo mu se dosta gleda kroz prste, posebno kad uklize i oduzme loptu, tad svi misle da ce nesto od njega biti. 

Lik je teski prosjek i slobodno mogu reci da je nivo Drinkwatera. 

• 2 sedmice kasnije...

Sve hocu da pitam pa zaboravim. Koliko ste zadovoljni sa Caicedom od kad ne stigao u klub? Sta mislite o njemu kao igracu? Ako je 1 najniza a 10 najvisa ocjena, koliko vam je Caicedo dobar igrac od 1-10?

PS: Znam sa od Wiseya nece dobiti vecu od 5 al ajd znamo da on kad se naklati na kosti nekome je gori od mene.

Da se doveo za neku normalnu cijenu 5/10, ovako 2/10. Imao dobrih partija, pogotovo pred kraj prošle sezone, ali generalno jako loše igra, vrlo često smo pregaženi na sredini terena sa njim i sa Enzom. Kad su pitanju defanzivni zadaci, na njih bi mogao odgovoriti kad bi bio brz i okretan kao kante, ali nije ni blizu i zato vrlo često pravi glupe faulove, faulove koji su često produkt njegovo frustracije, a ne neke racionalne odluke da se uspori protivnički napad. Kad je u pitanju igra s loptom, tu mi je znao imati finih pasova prema naprijed, od kojih su neke i završile kao asistencije, ali opet u većini slučajeva su to alibi dodavanja ili su kriminalne greške koje su u konačnici dovele do primanja gola. Naravno treba reći i da ga treneri koriste u, za njega, najgoroj poziciji tj očekuju od njega da iznosi lopte, ali onda se zapitam sam koja je to zapravo uloga koja bi njemu odgovarala? I stvarno ga ne vidim nigdje u ulozi igrača u prvih 11.

5/10 ništa više od solidnog igrača koji ponekad iskoči i ponekad koji kiksne. konstantnosti mu fali na vrhunskom nivou da bi opravdao cijenu i povjerenje

Zna nekad stvarno vrhunski odigrati, ali zna i baš loše odigrati. Kreće se u granicama od Bakayoka do Kantea, što je ogromna razlika. Da ima kvalitet za Chelsea - ima, ali mu nedostaje konstantnosti za biti ono što se od njega očekuje. A konstantnost imaju svi najbolji igrači na njegovoj poziciji. 

Ja se, osim debija, ne sjecam da je odigrao katastrofalno. Slabijih partija je bilo svakako ali uz Palmera je najbolji ove sezone,sigurno.

Od mene 8/10 i kao reLo mislim da ce biti ovo vrhunski igrac (vec je). Uopste mi nije zao sto smo njega uzeli a ne Ricea, mislim da je ovaj all round kompletniji igrac.

• 2 sedmice kasnije...

Ovom momku treba sudija u svlacionici vec zuti karton pokazati. Jedino tako bi on poceo kako treba. Nevjerovatno kako zna glup karton fasovati a onda podigne nivo igre za jedno 30-40%, kao da se drugi igrac pojavi.

12 minutes ago, Wisey said:

Ovom momku treba sudija u svlacionici vec zuti karton pokazati. Jedino tako bi on poceo kako treba. Nevjerovatno kako zna glup karton fasovati a onda podigne nivo igre za jedno 30-40%, kao da se drugi igrac pojavi.

A realno zadnjih 5-6 utakmica igra na bas velikom nivou.

• Popularna objava

Moises Caicedo vs Aston Villa 

- 3 chances created 
- 15 passes into final third 
- 1/1 dribbles 
- 1/1 clearances 
- 2 interceptions 
- 7 recoveries 
- 4/6 duels won 

Inverting from right back. He was EVERYWHERE and INCREDIBLE once again.

Odličan u posljednjih nekoliko kola mora se priznati, ali mora da bude barem blizu ovog nivoa konstantno. Jebo igrača od kojeg možeš očekivati partiju na nivou Essiena i na nivou Bakayoka, bolje imati nekog prosjeka koji će konstantno pružati 6/10 ili 7/10 partije.

• Popularna objava
32 minutes ago, BT14 said:

Odličan u posljednjih nekoliko kola mora se priznati, ali mora da bude barem blizu ovog nivoa konstantno. Jebo igrača od kojeg možeš očekivati partiju na nivou Essiena i na nivou Bakayoka, bolje imati nekog prosjeka koji će konstantno pružati 6/10 ili 7/10 partije.

Ovo je vec konstanta, partije ala Bakayoko nisu odavano bile. 

Screenshot 2024-12-02 at 16.10.47.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.