Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

Drago mi je da dize formu, ali nemojmo da ga sad stavljamo u isti kos sa Kanteom. Kante je osim sto je igracki bio bolji i drugaciji igrac, intelektualno je takodjer daleko od Caiceda.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Svaka čast za 89 minuta, definitivno jedna od najboljih njegovih utakmica u plavom dresu, ali nakon 89. minuta retardacija na nivou one protiv Wolvesa. 

Just now, BT14 said:

Svaka čast za 89 minuta, definitivno jedna od najboljih njegovih utakmica u plavom dresu, ali nakon 89. minuta retardacija na nivou one protiv Wolvesa. 

Retardacija je sto je Kukurelja bacio loptu igracu koji je bio okruzen trojicom. 

1 minute ago, BT14 said:

Mislis sto je izgubio loptu na 80m od gola kad smo primili gol? 

Druze, pa citavu utakmicu igraci gube lopte, spletom okolnosti primismo gol, veca greska mi je kod ostatka igraca sto ne stigose faulirati igraca sa loptom i Colwilla i Tosina sto im utrca Mbeumo iza ledja.

Cacedo zasluzuje sve pohvale, kida kako igra.

3 minutes ago, Whisper said:

Retardacija je sto je Kukurelja bacio loptu igracu koji je bio okruzen trojicom. 

Možda je greška, ali se počeo kurčiti i pokušava nešto pametno odigrati u takvoj situaciji. I nije samo ta situacija bila, pogriješio je još nekoliko puta nakon toga i napravio je imbecilan faul u nadoknadi i tako približio Brentfordov slobodni na 35 metara od našeg gola. 

Just now, BT14 said:

Možda je greška, ali se počeo kurčiti i pokušava nešto pametno odigrati u takvoj situaciji. I nije samo ta situacija bila, pogriješio je još nekoliko puta nakon toga i napravio je imbecilan faul i tako priblžio Brentfordov slobodni na 35 metara od našeg gola. 

To je klasicno trazenje dlake u jajetu. 

Meni je on najbolji večeras. Ta borbenost, uzimanje i presjecanje lopti. Odigrao je odlicno.

Samo da ovako nastavi.

4 minutes ago, hamco said:

To je klasicno trazenje dlake u jajetu. 

Druže šta je traženje dlake u jajetu, Brentfordov igrač stoji u ofsajdu i hoće Tosinu blok napraviti, ovaj majmun dolazi i gura ga na ledja lopta nije prešla pola terena.  Pardon nije 35 metara, ali je pravljenje problema ničim izazvano. 

Ge3iYleXAAAYJqk.thumb.jpg.a584228a9b67880188a17db229781591.jpg

• 3 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
1 hour ago, diablo_bih said:

Ja ne vidim sta si postavio, ali slazem se, Caicedo je zvijer ove sezone, Enzo isto tako se prikljucio njegovim partijama gdje znas da ce svaku odigrati najmanje dobro.

Ne vidim ni ja, ali danas je cirkulisala info da je prvi u top5 liga po broju oduzetih lopti pa pretpostavljam da je to.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.