Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

I dace preko 100 jer je lud i jer je veliki bos koji o svemu odlucuje. 

Al ko nas jebe, prodajemo sve ispod cene pa kukamo. Uvalili nam pudlicu za masne pare sad ce i ovog. Nanjusili ovcu pa samo sisaj. 

• 2 sedmice kasnije...

Vise bi volio da smo nekog drugog zaganjali, klaiscnog DMF, destruktivca ali hajd nije los ni Caisedo

Ne znam zasto niko ne zaganja onog Amrabata, momak je pokidao na Svjetskom, kasnije ni u Fiorentini nije bio los, naprotiv. 

Malo je problem i naseg pristupa kupovini, mi zapnemo za jednog igraca sa vidljivim stavom da cemo ga kupiti i da nam je preko potreban. I na taj nacin ne mozes kupiti igraca, a da te ne oderu. Eto Liverpool je od istog Brightona kupio Mac Allistera za sicu dok nas deru i to iznad svake granice.

Pa ovaj Caicedo da je stvarno toliko dobar igrac za njega bi se otimali klubovi, a ne da mi budemo jedini zainteresovani i to dajemo duplo vise od stvarne vrijednosti. Na sve to oni nas odbijaju. Ne kazem da nije dobar igrac, ali mislim da je i 70 miliona preplaceno. Kao sto je preplacen Enzo, Mudryk, Fofana, Cucurella pa i ovi ostali koji su placeni, ali sa nesto manjim ciframa. Sve te igrace smo kupovali na isti nacin, a to je da smo nudili novac, oni nas vracali sve do trenutka dok nismo ispunili njihovu inicijalnu zelju. Koja je poenta silnih dogovora, ako se uvijek popusti na kraju?

Sad smo se opet doveli u tu situaciju, oni znaju da nam treba i da smo odlucili da ga kupimo. Sutra ako nekim divnim cudom odustanemo i ne platimo im 100 miliona ili koliko vec ludjacke nakandne, oni ce ovog istog prodati Liverpoolu za 50-60m.

Gledaj ti stoke iz Brightona, pa majku vam jebem, čovjek vam izašao u susret kad je bio na godinu dana ugovora i produžio ugovor da ne bi otišo za siću. I ono sad palamudi, hoće sto miliona, hoćeš kurac.

Kakvu grešku je napravio sa tim novim ugovorom bez neke klauzule. 100 m ne da nije cijena za kupovinu nego to vidim kao fuck off cijenu. Takvo nešto bih očekivao od kluba koji lupi cijenu čisto da bi te otjerao da ga ne smaraš oko kupovine. I ako stvarno traže 100 m ne znam kako možemo očekivati da ćemo sa naći na 80.

Kun kaže 60 m i mislim da je to realno, eventualno bih išao do tih 80 u najgorem slučaju jer to je neka taksa na to što prelazi kod nas koji preplaćujemo sve živo.

Jel ovaj stvarno toliko dobar pa su naši kidisali na njega kao da je jedini ili ne postoje bolje opcije u istom cjenovnom rangu?

@ker jbga to je izgleda bilo na rijec, a njihova rijec vrijedi ko bh. politicara. U prevodu ko te jebe, da je nama da uzmemo lovu.

Tako da smo sad zapeli. Predlazem nasima da posalju i Brajton i Kaiseda u tri lepe te okrenu se drugim igracima.

Pa ja ne kontam jel taj Caicedo igrač kojeg moramo kupiti, ili je to igrač bez kojeg Chelsea nema smisao daljnjeg postojanja ili koji se kurac dešava, čuj 100 miliona, eto 300 miliona, obustaviti pregovore i traziti druge opcije. Momcina jos potpisala novi ugovor, neka podnese zahtjev za transfer ako je vec frustriran.

Vec vidim, tamo negdje pred kraj prelaznog roka uzima ga tipa Liverpool za 60 miliona.

49 minutes ago, King Chelsea said:

Pa ja ne kontam jel taj Caicedo igrač kojeg moramo kupiti, ili je to igrač bez kojeg Chelsea nema smisao daljnjeg postojanja ili koji se kurac dešava, čuj 100 miliona, eto 300 miliona, obustaviti pregovore i traziti druge opcije. Momcina jos potpisala novi ugovor, neka podnese zahtjev za transfer ako je vec frustriran.

Vec vidim, tamo negdje pred kraj prelaznog roka uzima ga tipa Liverpool za 60 miliona.

Caicedo je igrac oko kojeg se trener i skautska služba, sve ljudi od fudbala i Uprava slazu da se idealno uklapa u filozofiju igre kakvu zelimo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.