15. april 2024.2 god. comment_354307 Jackson je igracina, s vremenom i iskustvom ce biti samo jos bolji. Zivi bili pa vidjeli. Prijavi
15. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354310 8 minutes ago, hamco said: Jackson je igracina, s vremenom i iskustvom ce biti samo jos bolji. Zivi bili pa vidjeli. Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju. Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354324 Dobra saradnja sa Palmerom i nije dobar igrač ali je opet dokazano malouman, jebo mu penal mater posred pičke i gol iz penala Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354408 Kakav moraš biti majmun da onako sjebeš situaciju 1 na 1? Nivo ovog majmuna, eto. Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354410 Ma samo im treba slati poruke na insta da su nigeri glupi. Kad meni pritisak skace zbog majmuna koji izađe jedan na jedan s golmanom s loptom u jacoj nozi i ono napravi, moze i on kmečat zbog toga što ga ljudi smatraju manje vrijednim. Pu mater nigersku da Bog da ti selo u africi zapalili. Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354413 Na zapadu ništa novo. Već smo naučili da nije dobro kad ima vremena da razmišlja. Samo tap-in, šut iz prve, glava iz peterca gdje tijelo samo sve odradi. Prijavi
20. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354414 Pogledaj kretnju prije gola, trk unutra pa nazad, izvlacenje igraca pravovremeno, odlican sprint 40ak metara i izlazak sam na golmana. Covjek sve odradi i onda se posere na to, ko krava muzara kad dadne 20l mlijeka i onda se ritne i sve prospe. Frustrirajuce da ga nista naucili nisu za citavu sezonu a igrao je gotovo svaki mec. Ovakav je bio i kad je dosao, masio sanse, slab u zavrsnici. Napredak nikakav. Prijavi
20. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354416 Dužan si mi lijekove za pritisak do kraja života. Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354417 Nadati se je da će mu naletiti jedna u petercu, gdje neće imati sekundu da razmisli nego samo opali Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354424 Kad City osvoji kup treba odvojiti jednu medalju za njega, zaslužio je. Prijavi
20. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354425 Otima se za loptu kod penala na 3-4 nula Nije se otimao kod penala u 100. minutu pri rezultatu 2:3 Misli da je Diego Costa, zavrsnica ko Morata Prijavi
21. april 2024.2 god. Autor comment_354445 10 hours ago, reLo said: Jedini krivac za poraz. Sahranio je Pochettina. Jedina pozitivna stvar. Vidim i Pocha poslije utakmice ljutito raspravlja sa sudijama, ali na faci mu vidis da je gotov. Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354450 Ja ne mogu da vjerujem da Jackson skoro sve radi na vrhunskom nivou, od utrcavanja u prazan prostor, link up play sa igracima, najvise dodira sa loptom u 16-ercu protivnika, zna i dobro driblati, konstantna je prijetnja protivnicima zaista ga je tesko cuvati... na kraju sve to sjebe svojim promasajima. I to bukvalno neke prilike je teze promasiti nego pogoditi. Ne razumijem kako i zbog cega. Za razlike od Wernera koji je bio smotan, Lukakua koji je bio trom, Havertza koji nije uopste bio napadac(mozda ni fudbaler), Jackson ti vidis u njemu talenat, drskost, borbu, znanje...Kako za boga miloga ne zna gol dati?? Toliko me je juce ispizdio da mi je bilo zao i Pochetina nakon meca. Kako god, i dalje smatram da je dobar igrac ali se i nadam da nece psihicki potonuti. Vjerovatno ce na ljeto dovesti novog napadaca, jos ako se Nkunku oporavi nisam siguran koliko ce Jackson na kraju i imati novu sansu. Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354452 Ona situacija kad je s loptom u nogama bio brzi od Walkera, u prvom poluvremenu kada je okrenuo Stonesa, pa onda nakon par minuta i Akea cini mi se... stvarno ima neke vrhunske karakteristke. Onda pogledas onu situaciju gdje je imao 1v1 s golmanom a uopste nije ni uputio sut. Cudno Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354453 Ma dobar je kad krene driblat i trcat, gurat se. Na kraju zato usere sve. Onako kad pocnem brojat prijasnje napadace, malo ko mi je bolji od jacksona ako izbacimo kinga i costu Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354458 A nije mu vala na dušu ni u onoj situaciji kad je trčao sam protiv Walkera, pa ga 38-godišnjak stigao i prestigao (situacija za koju su neki mislili da je za penala). Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354461 U ovom timu se zapravo svi koji se nalaze u situaciji za gol boje lopte, boje se da ce promasiti (osim donekle Palmera), zato i stalno odugovlace i kasne sa odlukama u zadnjim trenucima. Ovaj i kada je obisao golmana se nije usudio pucati jer je tamo stoper stigao na liniju i siguran sam da bi bilo tko drugi u ovom timu isto tako sjebao. Kao da se nekako nadaju da ce svi protivnicki igraci ispasti i da ce gol ostati prazan za osutati loptu. Jednostavno strah i luzerstina su se uvukli u klub i bojim se da ce to ostati tako jako dugo. Prijavi
21. april 2024.2 god. comment_354465 3 hours ago, reLo said: A nije mu vala na dušu ni u onoj situaciji kad je trčao sam protiv Walkera, pa ga 38-godišnjak stigao i prestigao (situacija za koju su neki mislili da je za penala). Walker je jedan od najbržih bekova na svijetu i jedan od rijetkih koji može parirati Mbappeu i Viniciusu. To što ima 33 godine mu ne predstavlja problem. Prijavi
22. april 2024.2 god. comment_354482 Za onaj povratni tzv. pas zasluzuje da ga neko odrobija,debilko! Prijavi
23. april 2024.2 god. comment_354499 I u ovoj situaciji kretanje vrhunsko, centarsut isto a zavrsnica hahahahaha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.