Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='Spaha' timestamp='1360407854' post='106562']
dajte ljudi, nama treba kao sto Wisey kaze, cvrsta ruka je sto nam treba, Moruinho ili Don Fabio, iako je za njega male sanse postoje da dodje
kakav Klopp, Moyes, nista to

[b][u]Mourinho kad bi dosao, pola bi uprave dobilo otkaz[/u][/b], i siguran sam da bi na mnogo bolje krenulo, ovako se ne moze dalje, klub gubi svoj identitet, losi smo katastrofalno u zadnje dvije godine, zanemarimo li Fa Cup i ligu sampiona

pa jebote nema sanse da bi se dogodilo prije 3-4 godine da idemo u jedno takmicenje sa napadacem poput Torresa, klub lize guzicu Torresu koji je karina zesca 2 godine, a vamo Drogbi Lampardu, tesko produziti ugovor, ljudima koji su sve dali za Chelsea
[/quote]

O cemu ti pricas ? Kakvi crni otkazi ?! Koji to trener na svetu odlucuje o clanovima Uprave ?
Zar mislis da ce se dolaskom Mourinha stvari odmah promeniti na bolje ?
Mourinho sam po sebi nije dovoljan. Nijedan trener ne moze imati uspeha bez podrske onog koji donosi odluke, ili u ovom slucaju novac.
Roman Abramovic je taj koji mora da se menja. Ako on nastavi po svome, da tera trenere posle prvog saplitaja, ni svi strucnjaci ovoga sveta nece pomoci Chelsea-ju.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Trener ne odlučuje o upravi,želja za promjenama mora doći od Romana.
Dovođenje Mourinha bi bio najočitiji znak da je klub spreman na prave reforme.
svaka čast Pellegriniju,dobar je trener,ali ja bi radije trenera sa iskustvom u Engleskoj.
znači 1. Mourinho,2. Moyes.
Hiddink nažalost ode u mirovinu,Carlo nije realna opcija,mada bi to za mene bilo prihvatljivo rješenje.
Ja bih iskreno volio da se na klupu vrati Mourinho, jer je zaista veliki takticar, karizmatican je i mislim da uziva veliko povjerenje Abramoviča.
Medjutim, ja cu iznijeti moje misljenje bez obzira za koga se uprava na kraju odluci. Ekipa koja je osvojila ligu prvaka i svima nama donijela toliko radosti (ja nisam mogao da zaspim cijelu noc), ta ekipa je osvajanjem tog trofeja ispunila i svoje personalne zelje jer su nase legende, Drogba, Terry, Lamps ostvarili ono o cemu su godinama sanjali i bili tako blizu. Smatram da je nakon toga strategija uprave trebala biti da ukaze povjerenje ili Di Matteu ili nekome drugom na duze vrijeme i dati tom treneru vrijeme da podmladi ekipu i stvara novi kostur uz pomoc ovih legendi koji bi bili kao produzena ruka trenera jer bi imali autoritet u odnosu na mladje igrace. Nesto slicno radi Manchester United i to funkcionise. Najlakse je odreci se starih igraca i ucjenjivati ih sa jednogodisnjim ugovorima ali treba uzeti u obzir koliko oni znace i da su na neki nacin zastitini znak. Manchester se nije odrekao ni Scholesa, ni Giggsa ni mnogih koji su gotovo u 40-im. MLadji igraci uz te stare lakse stasavaju i onda u jednom momentu preuzmu liderstvo.
"Chelsea seemed to stake their whole business policy on getting Pep Guardiola. It was a massive risk, there were no guarantees he was going to come— Craig Burley"

http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/130209/exclusive-craig-burley-chelsea-took-risk-putting-their-hopes-pep-guardio-1913
Ja i dalje vjerujem da će novi trener biti Mourinho, sve dok se suprotno ne pokaže. A onda, ima nekoliko kandidata koji su zanimljivi, ali nije to to.

Dajte babu Mourinha i da se ne sikiramo..
[b] EXCLUSIVE: New blow for Chelsea as Jurgen Klopp vows he'll stay at Dortmund[/b]

[url="http://www.standard.co.uk/sport/football/exclusive-new-blow-for-chelsea-as-jurgen-klopp-vows-hell-stay-at-dortmund-8489802.html"]http://www.standard....nd-8489802.html[/url]

He won’t stop his work here just because Chelsea offer him a lot of money — that is not the way he thinks - Borussia Dortmund sporting director Michael Zorc
Ista vest, samo od strane kompetentnog izvora...

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8493840/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea
http://www.klix.ba/sport/nogomet/klopp-necu-otici-iz-dortmunda-zbog-reala-ili-chelseaja/130211091

[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/843036_477872412280371_2033782201_o.jpg[/img]
Whisper,dao je intervju za london evening standard,tak da nema kompetentnijeg od tog,svi prenose od njih.
znači on otpada.
Mourinhovi pomoćnici su bili na utakmici Ukrajine,pratili onog Yarmolenka (valjda sam pogodio ime),znači da ne planira nikud,čim traži pojačanja.
Yarmolenko je napadač, koliko ja znam i nama je potreban napadač. Tako da Mourinho već skautira igrače koje će u Chelsea dovest. :P
[quote name='CFC1905' timestamp='1360606062' post='107048']
Yarmolenko je napadač, koliko ja znam i nama je potreban napadač. Tako da Mourinho već skautira igrače koje će u Chelsea dovest. :P
[/quote]

Yarmolenko je krilo.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360609311' post='107061']
Yarmolenko je krilo.
[/quote]

Al' može igrat i na poziciji špica. Te 2 pozicije on pokriva ukoliko se ne varam.
Ljudi vide ono što žele vidjetia
tako većina vidi napisano za Mourinha u Staru i Expressu,a ne vidi da je Perez demantirao navode oko sukoba u klubu i da Mourinho traži pojačanja za iduću sezonu.
Yarmolenko je desno krilo,gdje im igra Di Maria,kojeg se dosta kritizira ove sezone zbog slabijih igara.
Svi Engleski tablodi prenose vest

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Jose Mourinho has confirmed that he sees his future back in English football.[/size][/font][/color][/b]

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Jose Mourinho has dropped the biggest hint yet that he will return to the Premier League this summer - [u]but not to take charge of Manchester United.[/u][/size][/font][/color][/b]
100 puta dosad je rekao da voli Englesku i da će se jednom vratiti,a Star,Express i takvi svako malo od tog prave neke priče velike.
za United je rekao neće nikad preuzet,jer će Alex i on u isto vrijeme u mirovinu,ovaj sa 90,on sa 70,očito je i njemu dosta raznoraznih špekucija.
neki toliko žele da se vrati da ne mogu racionalno sagledat činjenice.
tabloidi bubnu za nekog igrača,svi kažu ma ništa od tog,pogledajte ko je napisao.
isti ti tabloidi napišu za Mourinha,svi slave kao da je već predstavljen za novog trenera.
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1360768421' post='107303']
100 puta dosad je rekao da voli Englesku i da će se jednom vratiti,a Star,Express i takvi svako malo od tog prave neke priče velike.
za United je rekao neće nikad preuzet,jer će Alex i on u isto vrijeme u mirovinu,ovaj sa 90,on sa 70,očito je i njemu dosta raznoraznih špekucija.
neki toliko žele da se vrati da ne mogu racionalno sagledat činjenice.
tabloidi bubnu za nekog igrača,svi kažu ma ništa od tog,pogledajte ko je napisao.
isti ti tabloidi napišu za Mourinha,svi slave kao da je već predstavljen za novog trenera.
[/quote]

Ja samo prenosim sto procitam.... ;)
Možemo pričati šta želimo i šta nam duša želi. Možemo priželjkivati ovo ili ono, ali činjenica je sljedeća - ako neće u ManU hoće ILI U MAN CITY ILI U CHELSEA. Treće opcije nema, treća opcija ne postoji. Bio bi jako razočaran da ode u City, ali to je također veoma moguće. Ali ipak se nadam da će Abramovič učiniti sve što treba da ga vrati u Chelsea.
Ne verujem da ce u CIty,dao je intervju da mu je bilo lepo u Chelsea i da je sa Romanom imao "srecan razvod" mislim da je on od onih ljudi sto nece otici u suprotan tabor radi para. Ostaje da se nadamo da ce nasa agonija sa Rafom proci i da ce se zavrsiti sto pre.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1360804084' post='107374']
Možemo pričati šta želimo i šta nam duša želi. Možemo priželjkivati ovo ili ono, ali činjenica je sljedeća - ako neće u ManU hoće ILI U MAN CITY ILI U CHELSEA. Treće opcije nema, treća opcija ne postoji. Bio bi jako razočaran da ode u City, ali to je također veoma moguće. Ali ipak se nadam da će Abramovič učiniti sve što treba da ga vrati u Chelsea.
[/quote]
Ja lično mislim da je i PSG jako realna opcija, bez obzira šta Mourinho kaže za Premijer ligu.
[quote name='Wisey' timestamp='1360839612' post='107403']
Ja lično mislim da je i PSG jako realna opcija, bez obzira šta Mourinho kaže za Premijer ligu.
[/quote]

Tu opet sve zavisi od Carla. Ne verujem da ce ga PSG otpustati, ako uzme titulu u Francuskoj, a i na dobrom je putu da se plasira u 1/4 finale LS.
"Less than 15 days ago we had an offer from Roma, but we declined outright," Martinez told [i]El Mercurio[/i]. "We said no because we are midway through the season.
"Chelsea and other clubs have asked, but nothing else official has been said. Manuel would love to manage in the Premier League, but he'd also like to go to Germany, Italy and other championships. There is plenty of time to analyse where he will be next season.
"Manuel has a contract with Malaga. I believe that in April or May we will know clearly what will happen with his future, to see if the sporting project is changing and we need to make a decision. Our first intention is to respect our commitment, but that also depends on the conditions which exist."

[color=#000000][left][background=transparent]http://www.espn.co.uk/football/sport/story/193256.html?CMP=OTC-RSS[/background][/left][/color]
U najmanju ruku interesantan podatak

http://www1.skysports.com/football/news/11671/8502039/David-Moyes-will-discuss-his-future-at-Everton-in-the-summer

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.