10. mart 2016.10 god. comment_253052 Jedino što bih ja eventualno zamjerio je opet ignorisanje Loftusa, mogao je dobiti barem 15-ak minuta umjesto bilo koga. Ionako nam pola ekipe nije moglo hodati više, a retardirani Oscar nije loptu dotakao. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253053 Pa s obzirom koliko je Nemanja los ove sezone, nije cudno sto mu cak i Mikel igra prije. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253056 Nisam spomenuo RLC koji bi mi naravno bio prva opcija, jer bi to bilo bas previse za ocekivat :D Matic, Cesc i on bi odradili strasan posao veceras. Ali jebiga, mastajmo Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253069 Svaka cast Guusu ovo danas smo gledali ravnopravan mec, realno nismo bili losiji.. Ali jednostavno psg je jaca ekipa dosta igracki i ovo je najbolje sto se trenutno moglo izvuci.. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253083 Trebao nam je jedan napadački doprinos više u ekipi, samo što je umesto Kenedija na beku trebao da zaigra Traore na desnoj strani. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253094 Igi, on 10 Mar 2016 - 07:06, said: Jedno je imati drugačiji pogled na neku situaciju, potpuno drugo biti prosto retardiran. Da, znam da nije lako tvojim roditeljima. Imaš Barca Balkan forum pa tamo prosipaj pamet, zagađuješ prostor ovdje Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253095 Da, znam da nije lako tvojim roditeljima. Imaš Barca Balkan forum pa tamo prosipaj pamet, zagađuješ prostor ovdje Stani ispred ogledala, gledaj u njega i ponovi ovu rečenicu, možeš i da je zapišeš negde da ne zaboraviš, možda sebi na čelo da zalepiš, nije problem, onda će dobiti na težini i značenju. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253120 Nema potrebe za teskim rijecima, zaista. Mudrost se krije u odmjerenosti, govorio je Konfucije. Guus u dvije utakmice nije uspio postaviti taktiku koja ce poremetiti ritam PSG-a i u tom grmu lezi krmaca. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253134 ja ću se sada odjaviti i neću ništa pisati da ne bi dobio ban pa hajde e vrati prije 3 mjeseca kada je Guus došao kakva je bila sitacija i kakva je sad Evo u kratkim crtama - borili se za opstanak -niko nije tračao - niko nije u formi osim willia -pobuna -pogubljeni trener -mladi ne dobiaju šansu Da li je moguće da ste toliko u Joseovj guzici da ne vidite stvari normalnim očima Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253135 ja ću se sada odjaviti i neću ništa pisati da ne bi dobio ban pa hajde e vrati prije 3 mjeseca kada je Guus došao kakva je bila sitacija i kakva je sad Evo u kratkim crtama - borili se za opstanak -niko nije tračao - niko nije u formi osim willia -pobuna -pogubljeni trener -mladi ne dobiaju šansu Da li je moguće da ste toliko u Joseovj guzici da ne vidite stvari normalnim očima Pre tri meseca smo bili u borbi za LŠ i imali najboljeg trenera na svetu xexe. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253154 Guus u dvije utakmice nije uspio postaviti taktiku koja ce poremetiti ritam PSG-a i u tom grmu lezi krmaca. Da je tvoj voljeni vodio ekipu protiv PSZ-a ne bi bilo ni potrebe igrati revans koliko bi nas nakantali. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253178 Krmaca je lezala u aktivnom rezultatu sa igracem vise prosle godine uz jacu ekipu Chelsea, ne krmaca nego kit je lezao u grmu. Ovde sam bar uzivao u napadackom fudbali, ispali smo casno i sa prikazanom igrom, prosli put smo igrali kao pi***tine i opet ispali. Dovoljno. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253384 Boga mi pičketina i Hiddink teška, kakva taktika i igra protiv Evertona - sramota, bruka. Jebem te usrana, ideš na uzvratnu i na remi. Nek si popušio. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253387 Nikad mi nece biti jasno zasto Pato nije debitovao do sada u bilo kojoj utakmici. Garantujem da bi danas na krilu bio korisniji od Wiliana ili Pedra. Hidink je isao na nerijeseno i zasluzeno ispao, ekipa je skart teski i treba na ljeto zahvaliti se mnogim igracima. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253400 Onog trenutka kada su treneri Čelsija počeli da izmišljaju toplu vodu, taktiziraju, igraju na remi, počeo je raspad sistema. To se desilo Murinju, ponavlja se Hidinku. Sramota više. Umalo da zaboravim ono najvažnije. Početnička greška je igrati na remi u utakmici kojoj revanš nije obavezan. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253404 loša takita od početka morao je baba na bek, Kenedy na krilo umjesto Pedra Najveća greška je mu je vadjenje Williana i uvodjenje Oscara na njegovu poziciju nakon čega primamo dva komada najgora utakmica Guusa u ovome mandatu to moram reći Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253461 Ako se i nakon ove utakmice može naći opravdanje za Hiddinka, volio bih čuti. Ja ne mogu i ne želim slaviti poraze i remije A da ne govorim kako nije sposoban održati disciplinu igrača Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253478 sve je murinjo kriv, i dalje. eto, lajkovi su me ubedili. bas smo casno ispali iz LS. dogodine kad opet ispadnemo iz nekog kupa okrivite murinja. njegov uticaj traje decenijama. sto se mene tice, nema niceg casnog u samoubistvu. napadati PSG je samoubistvo. pogotovo kada treba da se pouzdas u igrace koji se muce da udju u top10 nikad gore EPL (tako vi isti kazete). mada ono realno nije ni bilo napadanje. ono je bilo bedno. osim ako se vi zadovoljavate casnim ispadanjem. nesto kao bolje je od "necasnog" ispadanja. za mene je to sve neuspeh. nema tu "casno" / "necasno". jedino je vazno proci dalje. ali nije moj problem to sto se zadovoljavate "casnim" ispadanjem. ja to ne mogu da razumem. mozda sam glup, priznajem. to je iznad mene, ta casna ispadanja iz LS. neshvatljivo. much honor, such dignity, very attacking, wow! everton necu ni da komentarisem. gde je taj preporod nakon teranja smorinja iz kluba??? hocete li se zadovoljiti opstankom u ligi?? zao mi je sto vredjate Championa bez potrebe. mislio sam da su svi jednaki na ovom forumu. izgleda da i dalje etiketirate ljude i sa predrasudama citate postove. unapred formirate misljenje i odgovor na osnovu toga cije ime stoji pored teksta. mislim da champ ponekad trola, ali cesto je ozbiljan. ne zasluzuje takvo ponasanje dela foruma. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253483 Mourinho je kriv 40-50%, a Emenalo 50-60% i obojica su trebala letjeti iz kluba. Hiddink je tu privremeno i također je krivac za ovo stanje jer se od njegovog dolaska do ovog trenutka moglo i moralo bolje. Previše je pičkast, baš kao i Mourinho. A i doduše je nastavio Mourinhovim stopama, previše sigurna igra, neshvatljivo forsiranje Oscara i Mikela, neshvatljivo postavljanje Kenedyja na mjesto beka, neshvatljivo igniroranje RLC-a. Kada sve zbrojim i oduzmem Hiddink nakon današnjeg dana ne može imati prolaznu ocjenu. Ako se htjelo opstati u ligi, to je mogao uraditi i Holland nakon otkaza Mourinha. Hiddink je doveden jer nismo željeli sezonu završiti na hibernaciji. Željeli smo probati iznenaditi u Ligi prvaka (ispalo se), željeli smo probati osvojiti FA kup (ispalo se), željeli smo završiti TOP4 što se teoretski i moglo, nismo zbog bruke remija. Hiddink nema prolaznu ocjenu, ovo što je on učinio mogao je i Holland. Doveden je jer se očekivalo više od ovog. Klub jeste bio u banani u trenutku Mouovog otkaza,l ali smo mi ipak klub koji se nije borio za opstanak ma šta tko pričao. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253496 sve je murinjo kriv, i dalje. eto, lajkovi su me ubedili. bas smo casno ispali iz LS. dogodine kad opet ispadnemo iz nekog kupa okrivite murinja. njegov uticaj traje decenijama. sto se mene tice, nema niceg casnog u samoubistvu. napadati PSG je samoubistvo. pogotovo kada treba da se pouzdas u igrace koji se muce da udju u top10 nikad gore EPL (tako vi isti kazete). mada ono realno nije ni bilo napadanje. ono je bilo bedno. osim ako se vi zadovoljavate casnim ispadanjem. nesto kao bolje je od "necasnog" ispadanja. za mene je to sve neuspeh. nema tu "casno" / "necasno". jedino je vazno proci dalje. ali nije moj problem to sto se zadovoljavate "casnim" ispadanjem. ja to ne mogu da razumem. mozda sam glup, priznajem. to je iznad mene, ta casna ispadanja iz LS. neshvatljivo.much honor, such dignity, very attacking, wow! everton necu ni da komentarisem. gde je taj preporod nakon teranja smorinja iz kluba??? hocete li se zadovoljiti opstankom u ligi?? zao mi je sto vredjate Championa bez potrebe. mislio sam da su svi jednaki na ovom forumu. izgleda da i dalje etiketirate ljude i sa predrasudama citate postove. unapred formirate misljenje i odgovor na osnovu toga cije ime stoji pored teksta. mislim da champ ponekad trola, ali cesto je ozbiljan. ne zasluzuje takvo ponasanje dela foruma. Kako si ti sa ovim krsem od igraca mislio proci psg koji je 3x jaci realno, casno ili necasno.. Pa pogledaj nasu zadnju liniju, pa takav krs ne igra ni u arsenalu bkt mazo Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253500 Kako si ti sa ovim krsem od igraca mislio proci psg koji je 3x jaci realno, casno ili necasno.. Pa pogledaj nasu zadnju liniju, pa takav krs ne igra ni u arsenalu bkt mazo zasto je bitno da li je ispadanje casno ili necasno? to je glavno pitanje. sta koji kurac? zar nije jedino bitno probati proci dalje? ispadanje je ispadanje. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253503 Davno sam rekao da Hidink moze dobiti prolaznu ocjenu samo jer je primirio situaciju u klubu. Slavi se bod protiv Stokea kod kuce koji do tada nikada u historiji premier lige nije uzeo bod ili pobjedu na Stamford Bridgeu. Ispali smo iz svih takmicenja pa da vidimo za koga ce se sad cuvati igraci kad su rastereceni. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253506 Penje se polako na racku ovo konstantno spominjanje Mourinha. Prihvatite da je čovjek prošlost, noga, zdravo, ćao, allahmanet, pomoz Bog, arrivederci, au revoir i to. Boli me kurac za njim i šta je bilo, gledajte u sadašnjost i budućnost. Ovima i nekoliko mjeseci poslije otkaza glavni fazon da dočekaju neki kiks, poraz ili lošu partiju pa da se mogu naslađivati kako je spomenuti žrtva, jadničak mali i dodatno osuti po onima koji su, ne zaboravimo to, i dalje DIO CHELSEA, kakvi god oni bili. Smaračina i pitam se dokle i dokad će to ići. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253537 Penje se polako na racku ovo konstantno spominjanje Mourinha. Prihvatite da je čovjek prošlost, noga, zdravo, ćao, allahmanet, pomoz Bog, arrivederci, au revoir i to. Boli me kurac za njim i šta je bilo, gledajte u sadašnjost i budućnost. Ovima i nekoliko mjeseci poslije otkaza glavni fazon da dočekaju neki kiks, poraz ili lošu partiju pa da se mogu naslađivati kako je spomenuti žrtva, jadničak mali i dodatno osuti po onima koji su, ne zaboravimo to, i dalje DIO CHELSEA, kakvi god oni bili. Smaračina i pitam se dokle i dokad će to ići. Potpisujem svaku riječ! Moram priznat, prije sam dolazio na forum jer mi je bilo zabavno vidjet kako ostali navijači Chelsea razmišljaju, a sad u zadnje vrijeme dolazim samo iz navike te me svaki dolazak samo smori zbog konstantnog vraćanja na mourinha... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.