Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Ma normalno da su prenahupuli, reka je da nije zadovoljan formacijom, ali i da je to ok i normalno, da je profesionalac i da će se nastaviti maksimalno truditi. Što se tiće povratka u inter, nije reka da želi sad se odma vratit, nego jednog dana, ne vidim gdje je tu problem. Tamo je proveo dosta vremena i tamo se profilirao u što je danas, normalno je da je vezan uz taj klub

Jedva cekam odgovor lukakua na ovo sve

No mislim da su mediji svakako prenapuhali ovo sve

I ja čekam koji će mu odgovor biti na ovu situaciju. Očekujem zvižduke protiv Liverpoola, ako bude uopšte igrao nakon intervjua.

Ne znam kako može popraviti sliku u očima navijača. Mora se dobro oznojiti na terenu sada, pitanje je da li će i to biti dovoljno.

Meni se ne cini da je prenapuhano, citao sam na redditu neke prevode i kakogod okrenes u najboljem slucaju pati za interom i nije srecan sa taktikom. Malo li je za sankciju?

Ja nikad ništa slično ovome nisam vidio. Šta je on umislio, da je Pele, Maradona, Cruyff, Messi, Ronaldo? Kao da je najbolji igrač svih vremena, a ne samo jedan od boljih napadača u svojoj generaciji. Je li ovo onaj čovjek koji želi da postane legenda Chelseaja? I legenda Intera, i Evertona, i Manchestera, i Anderlechta. E ne možeš sve.

Šta njemu ima smetati taktika, on je najistureniji, najmanje uticaja ima na njega? Hoće da igramo na kontre ili više da napadamo? Ne možeš ti da biraš, znao si gdje dolaziš. Ili hoće možda da igra u paru za Wernerom? Nije se 3 puta potrefilo da su zdravi obojica. Idi u Tottenham kod svog taktičara Contea, nek oni nama Kanea pošalju.

Kakva katastrofa od transfera. Ovo mozda igracki nece biti najveci flop, ali je covjek uspio da rasturi odnos sa trenerom, narusi atmosferu u svlacionici sa saigracima i javno osramoti klub svojim izjavama. Sve gore i gore sto vise detalja izlazi, a vjerujem da dosta toga jos uvijek i ne znamo.

Hvala talijanskim novinarima na uradjenom intervjuu. Mislim da je sada jako malo navijaca koji ce podrzati Lukakua.
Ponuditi ovog balvana svakom klubu mogucem. Za kes, za zamenu, na 365 godisnjih rata, kako god, samo da mu noga vise ne kroci u klub. Majmun raspali.
A branio sam ga kad se pisalo o njegovom povratku.

Nasamario nas pošteno, mene prvog. Prosuo nam priču o nekoj ljubavi prema klubu, nedovršenom poslu, usporedbe njega i Drogbe(Bože me sačuvaj). Navijači ga dočekali skoro ko legendu kluba.

A on za uzvrat organizirao intervju sa italijanskim medijima, bez znanja kluba, agenta, na svoju ruku. Zatim otvoreno govoriš protiv trenera i uporedo pričaš kako si "profesionalan" hahah.

Ma bježi tamo, svejedno mi je šta god se desi sa njim u budućnosti. Široko mu polje.

Wernera su npr. svi uzeli na zub, igrao je sve moguće pozicije u napadu, nisam nikad čuo da se nešto žali ili pravi problem. Čak je imao jednu izjavu da je on kriv što je Lampard tako rano napustio klub. Onda imaš jednog Lukakua koji sebe smatra world class napadačem, a ustvari world class govnar.

MARŠ U TRI PIČKE MILE MATERINE KRETENČINO KRETENSKA DEBILSKA

I D I O T E

i jebem ti mater eto...gadi mi se

I ti ko novi Drogba jel, jebem te u glavu tu celavu idiote umisljeni debilni, ubit te treba maljem, eto koliko si glup... kako bi te sad mucio do kraja ugovora, propo bi mi ko zeton pa se onda vrati i idi gdje hoces..bezmozgovicu kretenski, mrs u picku materinu

Kud je otisao nogomet i ljudi danas, pa nevjerojatno

A realno treba ga otjerat u rezerve par utakmica da vidi da mozemo i bez njega.

Slažem se, par utakmica, 20, 22, 44, 66.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.