Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Slazem se i ja s tobom Wisey. Neke stvari jednostavno ne govoris u javnosti.

Medjutim, i pored svih tih izgovorenih rijeci on moze donjeti ovom klubu vise nego tamo neki x igrac koji nije nikad ni jednu rijecu zucno. Da li sad zbog tih rijeci treba otpiisati tog igraca ili ga ostaviti da svoj posao radi najbolje sto zna a to je zabijanje golova.

Npr. ja bih ga licno otjerao, ja ne zelim nezadovoljnog igraca taman i da zabija 30+ golova.

Jbg brate, nazalost ovaj put finansijski nismo u mogucnosti da diktiramo uslove. Doveo nas je u corsokak, a klub i trener postupili su kako je jedino moguce.
Nadam se da ce proraditi na terenu malo i odigrati do kraja sezone potpuno fizicki spreman a onda na ljeto da se barem bolji dio placene odstete za njega moze vratiti.
To nam je samo preostalo.
Ali mi kao obicni navijaci i simpatizeri imamo puno pravo da budemo ljuti, razocarani, da mu se zvizdi, jebe stara i ostalo.
Mnogi su dosli u klub bez simpatija prema istom, ali su ga zavoljeli i uvjek postovali.
Ovaj je odrastao kao navijac Chelseaja, a u medjuvremenu mu nekakav Inter postao drazi. To meni nije jasno.

Ja sam odrastao kao navijac Chelsea, simpaticni su mi jos nekolicina svjetskih klubova, ali Chelsea je Chelsea, najveca ljubav i to se ne moze promjeniti. Al nisam ja Lukaku.

Mozda je on stvarno htio samo izgladiti odnos s navijacima Intera, ali glupan nije znao to uraditi kako treba, pa je ispalo, kako je ispalo.

Svakako, na ljeto mars iz kluba, gdje god ti volja .

On može privatno da komentariše šta god želi, ali javno ne treba iznositi takve stvari i kritike, mislim, i razumeo bih da je neki klinac u pitanju, pa da se izleteo, ali ovo je stvarno Van svake pameti

mada čini mi se da je cela ta generacija iz Belgije, puna takvih pekmeza

normalno, treba sagledati ceo tim, i celokupnu situaciju ali on je ovde samo sebe pravdao, tolko o klubu koji voli

• 2 sedmice kasnije...
Ovaj covek nema osecaja da doda, a da ne bude prejako.
I upravo promasi sansu koju bi Drogba i Costa zmureci dali.
Lepo ga u masnu upakovati i poslati ga kod zabara, da resava utakmice na 2:0 i 3:0, jer ja ne pamtim kad je o doneo pobedu. Osim protiv Vile kad ga cuva pajser Mings
Vec vidim na kraju sezone dolazi Talijani i nude neku posudbu s mogucnosti otkupa. Balvan nas je sjebo epski. Hem upali u dugove hem doveli kloca u napadu.
Ma igrac za utakmice protiv Burnleya, Brightona, uglavnom timova s dna i sredine tabele.

Al iritira koliko ga puta niko ne proigra loptom u prostor, pruza ruke, signalizira, nudi se, ali ne, lakse je dodati prvom do sebe. Alibi igraci.

Ne zna presing igrat, rjesenja kod primanja i proigravanja suigraca u vecini slucajeva losa. Kako okarakterisati ovog covjeka nego da je dobar protiv losih ekipa dok protiv jacih ekipa u vecini slucajeva ne postoji na terenu. 

Napisao sam ja kad je Didier odlazio da takav napadac nece u narednih 20 godina hodati Stamford Bridgeom. Nazalost mozda jos duze to potraje.

Samo mi nisu jasni stvarno ovi nasi. Nakon toliko promasaja na poziciji centarfora, toliko bacenog novca, da ljudi nimalo nisu analizirali igraca i opet skrhali 120 miliona. Pa dovoljno je bilo samo vidjeti kako je Lukaku prosao u Premiershipu gdje god je igrao dotad.
Ma samo su mogli da pogledaju kako igrao u Junajtedu, i da ga odmah zaobidju u sirokom luku.
A setih se i autogola protiv sevilje u LE, geniualno.
Opet ako se pogleda retrospektiva iz Intera, covek je dao dosta golova iz penala, a iz igre cesto kada je utakmica resena. Pa recimo protiv Juvea su golove dali Barela i jebeni Vidal. Nije covek za velike utakmice.

Nije on igrač koji dominira u zraku, to je potpuno pogrešna percepcija. On u duelima gleda da primi loptu i da pokuša nešto sa njom da napravi. Iako skoro ništa nije napravio, opet je bio manje loš od Ziyecha i Pulišića. Nije imao pravih lopti, svaka je bila nabijena 10 metara ispred mjesta gdje lopta treba da dođe. Nijednom nismo okružili 16-erac Citya pa da ga iskoristimo, a samo 2-3 puta smo odigrali nekakvu kontru gdje bi on došao do izražaja.

Ja sad ne kapiram ko je kriv za za to što ovaj projekat nije uspeo?

jel trener ili igrač ili celokupna situacija?

uzgred, pitanje nije ozbiljno, samo sam komentarisao vesti, jel vidim da se prebacuje odgovornost

angažujte onu budalu Kostu, valjda je trenutno bez ugovora

Prerano je ovaj projekat propao. Zaglavili smo sa njim i šta je tu je. Imamo igrača na kojem nećemo Bog zna šta zaraditi pred kraj ugovora, jedino moliti Boga da se ova cjelokupna situacija malo smiri, da se skonta sa Tuchelom već jednom i da isplati koliko-toliko uložene pare.

Evo ja ga bas ne volim ali smatram da moze biti koristan. Moze biti koristan samo u mecevima gdje Chelsea ima potpuno kontrolu, gdje smo totalno bolji od protivnika i imamo loptu mnogo u svom posjedu. Lukaku ce u takvoj utakmici biti mnogo korisniii od Wernera. To je cinjenica.

Medjutim protiv protivnika kalibra City on je igrac manje.

Deff ima utakmica gdje nam on sam moze donjeti bodove. Primjera radi, protiv Aston Ville zadnju utakmicu je sam prelomio mec svojim ulaskom u drugom poluvremenu. Bice takvih utakmica tokom citave sezone i on deff moze bitj od koristi.

Tuchel ne smije ni pomisljati drzati ga u prvoj postova neovisno o igri. Zapravo ni jedan igrac ne smije biti nezamjenjiv a pogotovo ne Lukaku. Mi sa njim gubima na work rate-u u napadu, gubimo ono sto nas je krasilo prosle sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.