Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Na ubačene lopte u kaznenom reaguje kao da mu je visok ping, ono je morao ubaciti u mrežu. Bukvalno trenutno u stanju ubaciti loptu sa 3 metra u gol.
Ma nece ti niko uzeti igraca koji bali za Italijom. A Talijani ce sloziti neku svoju cigansku ponudu, posudba s pravom otkupa i slicno. Kako god, jeban si ovdje.

Hteo sam da kazem Batshuayi za bogate, al taj je barem trpao nizeligasima i dao gol koji nam je overio titulu u Ligi

Bolje da smo Zirua ostavili...

Veceras protiv Intera kod prvog gola oduzeo loptu Alexisu i zavrsio akciju pogotkom. Drugi gol remek djelo, otresao stopera Intera, prebacio loptu na lijevu nogu i pogodio suprotni ugao. Dva poteza dovoljna za 3 boda u velikom derbiju.

Mnogo podcijenjen je Giroud.
Girouda smatraju panjom, a on decko prvo ima sjajno pozicioniranje, a potom ga je tesko dobiti u zracnom duelu(lukaku). Meni se mnogo svidelo kada je kombinovao par puta sa Hazardom na prvu, tu je takodje jedan od najboljih. I na kraju on sutira bez mnogo razmisljanja, mada je danas golman ukenjao stvari.
Mislim da Giroudov gol u Bukurestu bio inicijalna kapisla za kasnije uspehe u LS.
Hvala mu.
Nisam gledo tekmu al sam odgledo Highlightse. Pa po njima lukaku nije los bio, par dobrih lopti ostavio saigracima koji nisu uspjeli proturit iza golmana
Daleko je Ziru od neke klase, cak nije Bog zna kakav ni tehnicar ali je Lukaku toliki panj i toliko ocajan osjecaj za loptu ima, da i jedan Ziru za njega izgleda ko Didier licno.
Nemoguce da zdrav mozak koji iole objektivno razmislja moze gledati Lukakua i reci: "Ovaj igrac igra dobro i narednu ce opet poceti u prvoj".

https://twitter.com/cfc365official/status/1489978146589925383?s=21

Ja ne znam koji je sa njim problem. Zar može jedan igrač od 300+ golova u svojoj karijeri pružati ovako blijede partije? Da se on bar trudi, da čovjek vidi kod njega neku volju ali nema ni toga. Na kraju bi ovaj transfer mogao ispasti kao najgori u historiji kluba, uzimajući u obzir iznos transfera i partije koje dotični pruža.

A zasto je vama sve ovo cudno? Pa prije mjesec dana smo svi mogli vidjeti i cuti intervju doticnog, kako ustvari on ne zeli biti tu, vec negdje drugo, dakle jasno stavio do znanja svima da ne zeli biti u Chelseaju.

I onda od takvog ocekivati nekakav trud, bajne igre, nije moguce.

Problem je sto zbog cifre i transfera, ali i plate on mora igrati bar do kraja ove sezone,a onda ga probati prodati .

Ovo je definitivno najveci promasaj u historiji, ne zbog same igre, vec zbog cjelokupne situacije, gdje je uticao na atmosferu u ekipi, gdje je uticao na samu igru ekipe, a pri tome nije doprinio svojim golovima, koje je inace zabijao, gdje god je igrao.
Pa i treba tako da nam bude. Umjesto da smo pravi kolektiv nama propalo drvo ima privilegije.

Prvo izvalili smo ogroman novac na njega, drugo nakon one izjave je trebao na kapaljku dobijati sanse, a posebno nakon ovakvih pruzenih partija, trebao biti zakovan za klupu. A sta se desava, fraer igra svaku utakmicu u prvoj postavi.

Sta sprijecava Haverca, Wernera i ostale da i oni pocnu srati?

Nije no cudo sto smo klub koji mjenja trenera svako dvije sezone u prosjeku. Upravi to ne smeta, jer jebo ime i postovanje prema klubu, dok god se nesto osvaja moze sve proci.

Pa ovaj je najveći fail ikada ljudi moji, bukvalno najveći promašaj u istoriji kluba, alo 100 milionaaaaaaaaaa, pa biće gori od Torresa duplo dan te jebo

Ono što je Giroud znao iz prve odigrati i iskombinovati sa suigračima, ovaj ne bi uspio protiv U16 dan te jebo i to ženskog tima

Tri kontakta s loptom.

7* ali nije neka razlika.
I danas definitivno nije do njega, cijela ekipa je odigralo ispod prosjeka barem sto se ofanzivne igre tice.
Mozel mi neko obajsnit zasto ga Tuchel forsira?

https://twitter.com/OptaJoe/status/1495084260922953736?s=20&t=PZJ_vOyRtxr9FacXDW-5LA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.