5. februar 2022.4 god. comment_324232 Na ubaÄene lopte u kaznenom reaguje kao da mu je visok ping, ono je morao ubaciti u mrežu. Bukvalno trenutno u stanju ubaciti loptu sa 3 metra u gol. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324233 Kao da je namjerno saÄekao da lopta proÄ‘e pa se bacio Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324244 Treba ga preporuciti Newcastleu preko ljeta za neke fine pare. Hehe Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324246 Ma nece ti niko uzeti igraca koji bali za Italijom. A Talijani ce sloziti neku svoju cigansku ponudu, posudba s pravom otkupa i slicno. Kako god, jeban si ovdje. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324248 Hteo sam da kazem Batshuayi za bogate, al taj je barem trpao nizeligasima i dao gol koji nam je overio titulu u Ligi Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324257 Da je trajala utakmica 300 minuta ne bi ga izvadio. I opet ne bi dao gol. Ne treba forsirati pod svaku cijenu, možda je bolje da ulazi sa klupe kao protiv Ville što je izdominirao. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324267 Bolje da smo Zirua ostavili... Veceras protiv Intera kod prvog gola oduzeo loptu Alexisu i zavrsio akciju pogotkom. Drugi gol remek djelo, otresao stopera Intera, prebacio loptu na lijevu nogu i pogodio suprotni ugao. Dva poteza dovoljna za 3 boda u velikom derbiju. Mnogo podcijenjen je Giroud. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324268 Girouda smatraju panjom, a on decko prvo ima sjajno pozicioniranje, a potom ga je tesko dobiti u zracnom duelu(lukaku). Meni se mnogo svidelo kada je kombinovao par puta sa Hazardom na prvu, tu je takodje jedan od najboljih. I na kraju on sutira bez mnogo razmisljanja, mada je danas golman ukenjao stvari. Mislim da Giroudov gol u Bukurestu bio inicijalna kapisla za kasnije uspehe u LS. Hvala mu. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324269 Nisam gledo tekmu al sam odgledo Highlightse. Pa po njima lukaku nije los bio, par dobrih lopti ostavio saigracima koji nisu uspjeli proturit iza golmana Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324272 Daleko je Ziru od neke klase, cak nije Bog zna kakav ni tehnicar ali je Lukaku toliki panj i toliko ocajan osjecaj za loptu ima, da i jedan Ziru za njega izgleda ko Didier licno. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324273 Da nije spor Giroud bi joÅ¡ uvijek igrao za nas. Ovako ne može ni igrati presing, ni trÄati kontru Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324276 Nemoguce da zdrav mozak koji iole objektivno razmislja moze gledati Lukakua i reci: "Ovaj igrac igra dobro i narednu ce opet poceti u prvoj". https://twitter.com/cfc365official/status/1489978146589925383?s=21 Prijavi
6. februar 2022.4 god. comment_324291 Ja ne znam koji je sa njim problem. Zar može jedan igraÄ od 300+ golova u svojoj karijeri pružati ovako blijede partije? Da se on bar trudi, da Äovjek vidi kod njega neku volju ali nema ni toga. Na kraju bi ovaj transfer mogao ispasti kao najgori u historiji kluba, uzimajući u obzir iznos transfera i partije koje dotiÄni pruža. Prijavi
6. februar 2022.4 god. comment_324294 A zasto je vama sve ovo cudno? Pa prije mjesec dana smo svi mogli vidjeti i cuti intervju doticnog, kako ustvari on ne zeli biti tu, vec negdje drugo, dakle jasno stavio do znanja svima da ne zeli biti u Chelseaju. I onda od takvog ocekivati nekakav trud, bajne igre, nije moguce. Problem je sto zbog cifre i transfera, ali i plate on mora igrati bar do kraja ove sezone,a onda ga probati prodati . Ovo je definitivno najveci promasaj u historiji, ne zbog same igre, vec zbog cjelokupne situacije, gdje je uticao na atmosferu u ekipi, gdje je uticao na samu igru ekipe, a pri tome nije doprinio svojim golovima, koje je inace zabijao, gdje god je igrao. Prijavi
6. februar 2022.4 god. comment_324296 Pa i treba tako da nam bude. Umjesto da smo pravi kolektiv nama propalo drvo ima privilegije. Prvo izvalili smo ogroman novac na njega, drugo nakon one izjave je trebao na kapaljku dobijati sanse, a posebno nakon ovakvih pruzenih partija, trebao biti zakovan za klupu. A sta se desava, fraer igra svaku utakmicu u prvoj postavi. Sta sprijecava Haverca, Wernera i ostale da i oni pocnu srati? Nije no cudo sto smo klub koji mjenja trenera svako dvije sezone u prosjeku. Upravi to ne smeta, jer jebo ime i postovanje prema klubu, dok god se nesto osvaja moze sve proci. Prijavi
9. februar 2022.4 god. comment_324353 Pa ovaj je najveći fail ikada ljudi moji, bukvalno najveći promaÅ¡aj u istoriji kluba, alo 100 milionaaaaaaaaaa, pa biće gori od Torresa duplo dan te jebo Ono Å¡to je Giroud znao iz prve odigrati i iskombinovati sa suigraÄima, ovaj ne bi uspio protiv U16 dan te jebo i to ženskog tima Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324474 Dao je već 4 gola glavom, Å¡to je na njegov postotak osvojenih zraÄnih duela impresivno. Nabio je samopouzdanje, zabio neke golove nakon mjesec dana forsiranja pod svaku cijenu. Valjda će sad da proradi. Prijavi
13. februar 2022.4 god. comment_324496 Panjina ko panjina, to ti je to drvo od dva metra pa ako ga pogodiÅ¡ u glavu ili u nogu možda neÅ¡to i u golu zavrÅ¡i, ovako da neÅ¡to odigra ili iskombinuje sa saigraÄima nema Å¡anse Prijavi
19. februar 2022.4 god. comment_324599 Tri kontakta s loptom. 7* ali nije neka razlika. I danas definitivno nije do njega, cijela ekipa je odigralo ispod prosjeka barem sto se ofanzivne igre tice. Prijavi
19. februar 2022.4 god. comment_324600 Mozel mi neko obajsnit zasto ga Tuchel forsira? https://twitter.com/OptaJoe/status/1495084260922953736?s=20&t=PZJ_vOyRtxr9FacXDW-5LA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.