16. januar 2022.4 god. comment_323540 Ma igrac za utakmice protiv Burnleya, Brightona, uglavnom timova s dna i sredine tabele. Al iritira koliko ga puta niko ne proigra loptom u prostor, pruza ruke, signalizira, nudi se, ali ne, lakse je dodati prvom do sebe. Alibi igraci. https://twitter.com/AdamNewson/status/1482639972578562049 Ovo mi nevjerovatno smeta. Koliko bismo samo bili opasniji po protivnika. Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323546 Mi igru u prostor, duple pasove i slobodu igre u napadu nemamo jos od Konteove sampionske sezone. Gledao sam danas sazetke iz te sezone. To kako su Eden, Sesk, Pedro, Vilijan i ekipa plesali po terenu je poezija za ovo sto danas gledamo. Mnogo kvalitetnih timskih golova smo postizali. Nazalost ta ostrina u napadu je nestala, Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323547 Ma i igraci koje imamo danas su smijesni za one od tada. Jedan Hazard je vrijedniji i bolji za nas bio nego svi ovi danas u napadu, svi zajedno. Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323549 Mi igru u prostor, duple pasove i slobodu igre u napadu nemamo jos od Konteove sampionske sezone. Gledao sam danas sazetke iz te sezone. To kako su Eden, Sesk, Pedro, Vilijan i ekipa plesali po terenu je poezija za ovo sto danas gledamo. Mnogo kvalitetnih timskih golova smo postizali. Nazalost ta ostrina u napadu je nestala, https://www.youtube.com/watch?v=8GQ8C6J36bE&ab_channel=DENOVOFUTBOL Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323554 Pogledaj Coste i Hazarda u ovom klipu, strasno je sta su radili. A onda se sjetim ovih danas ofanzivaca sto ih imamo. Smijesno. Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323555 Ko je nas najbolji napadac poslije Coste koji je zaigrao? Nije valjda giroud Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323557 Ko je nas najbolji napadac poslije Coste koji je zaigrao? Nije valjda giroud Pa jeste :D Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323559 Bilo je par dobrih golova i kod Sarrija, vjerovatno ostavština od ranije. Ko je nas najbolji napadac poslije Coste koji je zaigrao? Tammy Abraham Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323561 Ali koliko je golova samo Kosta davao ni iz cega, takav napadac se ne radja. Bas protiv Sitija kad je otresao Otamendija. Mada i ta utakmica nije bila savrasena, ali smo imali Fabregasa, koji je spajao ljude sa golom. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323665 Decko je uspio sjebati citav sistem. https://twitter.com/squawka/status/1483545213868158985?s=21 Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323670 Sta mislite prema pokazanom jel bolji od Abrahama? Pa i Zirua? Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323671 Sve je sjebao bukvalno. Da bar nije nikad ni dosao. Sad vise volim Havertza vidjet u prvih 11 nego njega, mada mi se cini da ne znamo iskoristiti ni jednog ni drugog kako treba. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323674 Znamo ko ce platit glavom zbog njegovog dolaska. Mislis li da je Tuchel imao opciju, kada se ukazala mogucnost dovodjenja Lukakua da odbije i kaze da ne zeli tog igraca? Ili vjerujes da ga se apsolutno nikako nije konsultovalo? Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323676 Mislis li da je Tuchel imao opciju, kada se ukazala mogucnost dovodjenja Lukakua da odbije i kaze da ne zeli tog igraca? Ili vjerujes da ga se apsolutno nikako nije konsultovalo? Ne vjerujem da ga nije htio po svaku cijenu ali vjerujem da mu nije bio prvi izbor. Kada mu ga je uprava dovele ne vjerujem da se bunio. Probacu naci izjavu Zole kada smo doveli Lukakua. Rekao je da nije siguran koliko nam je potreban takav tip igraca jer je Chelseaevo najjace oruzje bio work rate u napadu.Evo naso sam na googlu pa cu copy/pasteat Zola on Lukaku (last summer): "Chelsea had an extraordinary season, but the focus was always on the fact that they lacked a goalscorer. They often created chances, and in some games, they were unlucky. Lukaku comes in to fill that gap, but I liked Chelsea the way they were." Zola: "Werner did dirty job for everyone else, and the reason they won the Champions League is because he put others in a position to do well. I’m curious to see Lukaku, but I liked Chelsea the way they were." Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323685 Zola je ocigledno gledao talijansku ligu i znao sta Lukaku moze, tj. bolje reci sta ne moze. Ja nisam bas siguran da Tuchel nikako nije bio ukljucen. Vjerujem da su ga kao osvajaca Lige Sampiona barem upitali da li je saglasan da potpisu Lukakua. Sad koji je po redu izbor bio, ne znam. Al ocigledno je da smo ponovo ogroman promasaj napravili. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323686 Mi trebamo prestati kupovati napadaÄe i igrati sa lažnom devetkom. Samo ovako nekog kao Abrahama iz akademije ubacivati u prvi tim da igra bez pritiska. Ne znam zaÅ¡to uopÅ¡te dolaze nama. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323691 A mozda ga je upravo Tuchel i trazio pa ga sad forsira da opravda ulozenih 100 miliona. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323693 Ma nikad vise masne pare davati na igraÄa. 70 miliona da bude plafon. Mi jednostavno ne znamo ubosti te transfere kad puknemo gomilu para. Tuchel je morao biti ukljuÄen u ovaj transfer, govorimo ipak o 100m. Valjda se i trener nesto pita u tome svemu. Realno u tom periodu jedino je on bio dostupan a da je vazio za world class napadaca. Kanea Levy nije htio pustiti nama, a i on je glavom bio u Cityu vjerovatno. Haalandov transfer je bolestan s mozgom, ko ce dati 300miliona na jednog igraca, nisu sumanuti. Ostali smo na Lukakuu samo i na poÄetku je to dobro izgledalo, ali ispostavilo se da je momak glup i da mu je jezik brzi od pameti. Vjerujem da je narusena i atmosfera u svlacionici zbog njega. Sve u svemu los transfer, da se bogdom nije nikad ni ostvario. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323694 PonaÅ¡a se kao da je doÅ¡ao da igra za reprezentaciju DR Konga meÄ‘u neke poluamatere i komanduje im i zahtijeva da se sve podredi njemu. Samo mi se Äini da ni on nije siguran kakve lopte želi i na koji naÄin da ga koristimo. Kako god mu dodaÅ¡ ne valja. On bi trebao biti napadaÄ koji je opasan na svaki naÄin, a ne samo na taj jedan. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323695 Coveku se lopta odbija od noge kao da je prvi put dotakao u zivotu. Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323797 Sta mislite prema pokazanom jel bolji od Abrahama? Pa i Zirua? Prema prikazanom nije bolji od Borje (koji je odigrao 10ak minuta za nas) a ne od Abrahama i Girouda Najveći transfer fail ikada, pored toga Å¡to igra ko kurac i ne zabija doÅ¡la je i ona priÄa njegova od prije par sedmica... Kad ovaj odigra minuta i utakmica kao Werner onda cemo pricati. Hoćemo priÄati ? Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323800 Malo je prerano za zakljuÄiti da je najveći fail ikad, poÄeo je dobro pa onda ozljeda, korona i onaj intervju su ga stopali, realno nije ni igrao puno u tom periodu. Zasad je fail i loÅ¡iji od navedenih ali ima joÅ¡ nade za njega, ne bih ga joÅ¡ otpisao. A Abrahama nismo nikad ni trebala prodavat, možda nije top klasa ali je redovito zabijao Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323801 Pa jebali smo majku Werneru i Havertu već na zimu, red je da je jebemo i konjini koja je plaćena skoro ko njih dvojica Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.