Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma igrac za utakmice protiv Burnleya, Brightona, uglavnom timova s dna i sredine tabele.

Al iritira koliko ga puta niko ne proigra loptom u prostor, pruza ruke, signalizira, nudi se, ali ne, lakse je dodati prvom do sebe. Alibi igraci.

https://twitter.com/AdamNewson/status/1482639972578562049

Ovo mi nevjerovatno smeta. Koliko bismo samo bili opasniji po protivnika.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Mi igru u prostor, duple pasove i slobodu igre u napadu nemamo jos od Konteove sampionske sezone.
Gledao sam danas sazetke iz te sezone. To kako su Eden, Sesk, Pedro, Vilijan i ekipa plesali po terenu je poezija za ovo sto danas gledamo. Mnogo kvalitetnih timskih golova smo postizali. Nazalost ta ostrina u napadu je nestala,
Ma i igraci koje imamo danas su smijesni za one od tada. Jedan Hazard je vrijedniji i bolji za nas bio nego svi ovi danas u napadu, svi zajedno.

Mi igru u prostor, duple pasove i slobodu igre u napadu nemamo jos od Konteove sampionske sezone.
Gledao sam danas sazetke iz te sezone. To kako su Eden, Sesk, Pedro, Vilijan i ekipa plesali po terenu je poezija za ovo sto danas gledamo. Mnogo kvalitetnih timskih golova smo postizali. Nazalost ta ostrina u napadu je nestala,

https://www.youtube.com/watch?v=8GQ8C6J36bE&ab_channel=DENOVOFUTBOL

Pogledaj Coste i Hazarda u ovom klipu, strasno je sta su radili.

A onda se sjetim ovih danas ofanzivaca sto ih imamo. Smijesno.
Ali koliko je golova samo Kosta davao ni iz cega, takav napadac se ne radja. Bas protiv Sitija kad je otresao Otamendija. Mada i ta utakmica nije bila savrasena, ali smo imali Fabregasa, koji je spajao ljude sa golom.
Sve je sjebao bukvalno. Da bar nije nikad ni dosao.

Sad vise volim Havertza vidjet u prvih 11 nego njega, mada mi se cini da ne znamo iskoristiti ni jednog ni drugog kako treba.

Znamo ko ce platit glavom zbog njegovog dolaska.

Mislis li da je Tuchel imao opciju, kada se ukazala mogucnost dovodjenja Lukakua da odbije i kaze da ne zeli tog igraca? Ili vjerujes da ga se apsolutno nikako nije konsultovalo?

Mislis li da je Tuchel imao opciju, kada se ukazala mogucnost dovodjenja Lukakua da odbije i kaze da ne zeli tog igraca? Ili vjerujes da ga se apsolutno nikako nije konsultovalo?

Ne vjerujem da ga nije htio po svaku cijenu ali vjerujem da mu nije bio prvi izbor. Kada mu ga je uprava dovele ne vjerujem da se bunio.

Probacu naci izjavu Zole kada smo doveli Lukakua. Rekao je da nije siguran koliko nam je potreban takav tip igraca jer je Chelseaevo najjace oruzje bio work rate u napadu.
Evo naso sam na googlu pa cu copy/pasteat

Zola on Lukaku (last summer): "Chelsea had an extraordinary season, but the focus was always on the fact that they lacked a goalscorer. They often created chances, and in some games, they were unlucky. Lukaku comes in to fill that gap, but I liked Chelsea the way they were."

Zola: "Werner did dirty job for everyone else, and the reason they won the Champions League is because he put others in a position to do well. I’m curious to see Lukaku, but I liked Chelsea the way they were."

Zola je ocigledno gledao talijansku ligu i znao sta Lukaku moze, tj. bolje reci sta ne moze. 
Ja nisam bas siguran da Tuchel nikako nije bio ukljucen. Vjerujem da su ga kao osvajaca Lige Sampiona barem upitali da li je saglasan da potpisu Lukakua. Sad koji je po redu izbor bio, ne znam.

Al ocigledno je da smo ponovo ogroman promasaj napravili. 

Ma nikad vise masne pare davati na igrača. 70 miliona da bude plafon. Mi jednostavno ne znamo ubosti te transfere kad puknemo gomilu para.

Tuchel je morao biti uključen u ovaj transfer, govorimo ipak o 100m. Valjda se i trener nesto pita u tome svemu. Realno u tom periodu jedino je on bio dostupan a da je vazio za world class napadaca. Kanea Levy nije htio pustiti nama, a i on je glavom bio u Cityu vjerovatno. Haalandov transfer je bolestan s mozgom, ko ce dati 300miliona na jednog igraca, nisu sumanuti. Ostali smo na Lukakuu samo i na početku je to dobro izgledalo, ali ispostavilo se da je momak glup i da mu je jezik brzi od pameti. Vjerujem da je narusena i atmosfera u svlacionici zbog njega.

Sve u svemu los transfer, da se bogdom nije nikad ni ostvario.

Ponaša se kao da je došao da igra za reprezentaciju DR Konga među neke poluamatere i komanduje im i zahtijeva da se sve podredi njemu. Samo mi se čini da ni on nije siguran kakve lopte želi i na koji način da ga koristimo. Kako god mu dodaš ne valja. On bi trebao biti napadač koji je opasan na svaki način, a ne samo na taj jedan.

Sta mislite prema pokazanom jel bolji od Abrahama? Pa i Zirua?

Prema prikazanom nije bolji od Borje (koji je odigrao 10ak minuta za nas) a ne od Abrahama i Girouda

Najveći transfer fail ikada, pored toga što igra ko kurac i ne zabija došla je i ona priča njegova od prije par sedmica...

Kad ovaj odigra minuta i utakmica kao Werner onda cemo pricati.

Hoćemo pričati ? 

Malo je prerano za zaključiti da je najveći fail ikad, počeo je dobro pa onda ozljeda, korona i onaj intervju su ga stopali, realno nije ni igrao puno u tom periodu. Zasad je fail i lošiji od navedenih ali ima još nade za njega, ne bih ga još otpisao.

A Abrahama nismo nikad ni trebala prodavat, možda nije top klasa ali je redovito zabijao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.