Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Van svake pameti mi je da sjedi na klupi dok napadača igra Havertz. Ako ga misli vratiti u formu i pustiti mu da nešto pokaže mora mu dati da igra i to ne 10 minuta.

Igrat ce vec sljedece kolo od prve.
Igrao je protiv Zenita i vidjelo se da je kondiciono van forme, da nije sprekan za 90 minuta.

Propustio je sve one utakmice zbog kojih smo ga doveli da napravi prevagu. Remi protiv Burnleya, Uniteda (igrao je malo ali to mu je bila prva utakmica poslije povrede mislim), Everton. Da je igrao sinoć, vjerujem da bismo ih dobili, barem bi jedan uspio pospremiti u mrežu.

Ovaj covid će mu dodatno udariti na ionako lošu spremnost koju vuče poslije povrede.

Da bi to gledali od njega mora vratiti fizicku spremu i kondiciju. Ne mogu da vjerujem koliko se zapustio usljed povrede, pa brat je barem 5kg tezi.

Da bi to gledali od njega mora vratiti fizicku spremu i kondiciju. Ne mogu da vjerujem koliko se zapustio usljed povrede, pa brat je barem 5kg tezi.

Treba mu od plate odbiti za to. Covjek je potrosio preko mjesec dana neigranja otkako se oporavio od povrede jer je nespreman.
Pa nije ovo amaterska liga,profesionalni fudnaler placen 115 miliona plus basnoslovna plata.
  • 2 sedmice kasnije...

Tako brate, tako igra centarfor od 115 miliona. Golovi, akcije, rjesavanje meca. To se ocekuje.

Ma on je stroj ako je fizicki spreman. Sad nek udari po treninzima, jer biice nezaustavljiv ako se kondiciono dovoljno pripremi.

Upravo zbog ovoga je doveden i placen toliko novca, da rjesava utakmice koje su egal.
Bravo, sto vise ovakvih partija.
Nadam se da je spreman startati u srijedu.
Slazem se sa svima, ovako igra napadac dostojan Chelseaja. Mora skoro u svakoj utakmici biti na ovom nivou, danas je bio fenomenalan.
Citam neke je izjave davao medijima o odnosu sa trenerom i taktici. Izgleda nije bas zadovoljan, samo ne znam zasto ide javno a zna se da ga vise nije bilo na terenu nego sto je igrao.

Citam neke je izjave davao medijima o odnosu sa trenerom i taktici. Izgleda nije bas zadovoljan, samo ne znam zasto ide javno a zna se da ga vise nije bilo na terenu nego sto je igrao.

https://twitter.com/siphillipssport/status/1475820092952883203?t=XI8MZRF2Pp59vFC9qt28PA&s=19

Mozda je ovo ?
Citao sam, ali nisam primjetio da je nezadovoljan. U biti govorio je kako je multidimenzionalan, da je kroz karijeru napredovao itd.

Ne znam otkud ta prica o nezadovoljstvu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.