Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Pa bio je protiv Arsenala, Liverpula, Ville i Totenhema.

Mogao je i juce da je gol postigao. Protiv Citya i Juce je bas specificno citav tim bio los, Juventus se branio ko mi 2012. Nije moglo nista proci, pa svaki put je okruzen bio sa svih strana, Bonuci, De Light, bekovi skupljali ko dodatni stoperi, kasnije i Chielini usao. Pa ne moze kroz njih proci.

Mene vise nervira to sto su nam igraci ispred njega staticni.
Može biti i do igrača iza njega, ali zadnje dvije utakmice i utakmica protiv Ville(osim 2 gola) nije ga bilo nigdje. Govorilo se kako će njegovo prisustvo omogućiti igračima iza njega da prodišu, ali zasad ništa od toga. Sad je pitanje jesu li ovi toliko loši, lošiji nego prošle sezone ili Lukaku nije toliko opasan koliko ga predstavljaju.
Ma nije igrac koji rjesava sam utakmice.
Kad igra tim dobro, zabit ce i on, inace, nema se sta od njega ocekivat. Werner makar radi za tim kad ne moze gola zabit.

Nadam se da ce me razuvjeriti rom.
I uzdigo se ko da se svijet oko njega vrti. Samo mlatara nest rukama. Nije ti sine ovo seria A pa da se mislis zajebavar s odbranama i glumit boga na terenu
Belgium coach Roberto Martinez: "Romelu Lukaku is suffering from muscle fatigue, same as Eden Hazard. They're not in best conditions to play. They're leaving the national team camp due to these problems - I don't know how long it will take". 🔵🇧🇪 #Belgium #RealMadrid #CFC
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Odradio drugi trening sa ekipom. Izgleda da se blizi njegov povratak. Nadam se vec protiv Uniteda, da malo siluje njihove stopere.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.