28. august 2021.5 god. comment_318660 Samo nek se drzi šesnesterca, nemoj molim te ništa palamudit s loptom. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318661 Nije ovo nikakva kritika borio se i on kao onomad Drogba protiv Bayerna i Barcelona na krilu ali u 2 ili 3 situacije smo vidjeli njegovu kontrolu loptu. Praktično mu lopta ostala iza leđa. Kako je samo otresao Matipa opet kao Drogba Carraghera u svom primeu Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318662 Ma lik je 10x bolji od Wernera. Apsolutno je svestran, u prvom poluvremenu je bio bas dobar ali je sjebao par puta sa zavrsnim pasom. U drugom poluvremenu je sam igrao gore protiv obojice stopera, i opet je uspio 2-3 puta napraviti pometnju a na kraju napraviti i gol sansu za Kovacica. Vrhunsko pojacanje. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318668 Lik je mašina, jeste se spetljao sa loptom par puta, ali toliki nered i nemir unosi protivničkoj odbrani da je to nerealno. Siguran sam da bi i dao gol u drugom poluvremenu da nije bilo ovog sranja. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318673 Da još ima takvu tehniku da mu nikad lopta ne pobjegne bio bi najbolji napadač svih vremena. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318676 U prvom je Mountu namjestio sansu za 1 na 1 s golmanom a u drugom Kovacicu 1 na 1 s golmanom. Ma lik kad se zagradi ne moze mu ama bas niko nista. Vremenom ce biti jos samo bolji i bolji, pa danas je par put sjebana akcija jer se nije najbolje razumio sa ostatkom igraca, pogotovo sa Havertzom. Ove talasike od ekipa cemo sad samo zbog njega dobijati upola lakse nego prosle godine. Prijavi
29. august 2021.5 god. comment_318706 Ma lik je jebeno čudovište, koliko je samo puta primio loptu, zadržao posjed, odigrao nešto, odlično se uklapa, biće to još bolje. Mogao je nekada donijeti bolje odluke u završnici ali to se stalno dešava, mogli su i on i Mount asistirati Havertzu kad je sam bio ali šta da se radi. Lukaku je za svaku pohvalu. Još kad se bolje uklopi sa Wernerom, Kaiem, Mountom.... Prijavi
2. septembar 2021.5 god. comment_318916 Kakav gol dade iz okreta protiv Estonije veceras. Ovo je pravi primjer iz udzbenika za golgetera, u svakom trenutku se zna okrenuti i sutirati u gol. Opet na ledjima nosio cijelu protivnicku odbranu. Idemo zvjeri sto vise zabijaj. Prijavi
5. septembar 2021.5 god. comment_318988 Zabio cesima veceras. Nema tima kojem ne moze zabiti. Prijavi
8. septembar 2021.5 god. comment_319031 Ne igra danas zbog kartona. Stiže spreman za Aston Villu. Prijavi
11. septembar 2021.5 god. comment_319139 imao dva suta ukupno, od toga oba na gol, i zabio dva gola. Prijavi
12. septembar 2021.5 god. comment_319154 Dvije šanse, dva šuta i dva gola... lagano, špic kakav svima treba... Prijavi
12. septembar 2021.5 god. comment_319157 Samo neka trpa, puca od samopouzdanja i željan dokazivanja, bez trunke straha je preuzeo ulogu čovjeka koji će nositi ekipu. Period adaptacije nije ni postojao. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319231 Trpa ne vadi.Par puta imao problema imao s prijemom, ali sveukupno odlična partija.Iako je bio ostavljen sam od strane saigrača u vrhu napada, odlično odigrao. Prijavi
14. septembar 2021.5 god. comment_319232 Masina. Ako vec moram naci nesto sto mi smeta kod njega to je da uopste ne igra presing. U par situacija i Mount i Ziyech/Havertz trce gore a on hoda, i onda ljudi hladno bez problema iznesu loptu. Prijavi
15. septembar 2021.5 god. comment_319241 mene nervira one njegove reakcije kad ne dobije loptu kad god zatrazi, bas zna biti iritantno. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319301 I protiv Totenhema jedan od najboljih. Napravi sansu Mountu, Christensenu, Werneru, Kovacicu. Generalno nije odigrao nista spektakularno na oko, ali opet stvorio toliko sansi sam. Masina samo takva. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319304 Odlična partija, da nije dodao onom duduku mogao je krunisati golom. Prijavi
21. septembar 2021.5 god. comment_319345 da nije dodao onom duduku mogao je krunisati golom. haha al stvarno je fino to izgledalo, bitno da nismo iz te akcije dali gol al jesmo od flipera i životinje Rudija moćnog mamojeba https://youtu.be/Q58BBiAat1I?t=444ali Romeluva reakcija posle hahah Prijavi
30. septembar 2021.5 god. comment_319641 Vec je krenulo pljuvanje po njemu, takodjer i mediji spominju ono sto neki i ovdje spominju, da smo smanjili broj sansi kako je on dosao. Mislim da se potrefilo tako jer samo u zadnje dvije utakmice protiv Citya i Juventusa nismo stvarali prilike sa njim u ekipi. Wernera deff ne treba otpisati ali u jucerasnjoj utakmici on bi bio suvisan. Nije bilo prostora ni sekunde, omalen je i nije snazan a prostora za utrcavanje iza ledja odbrane nije bilo. Takodjer i Lukaku ne moze biti kriv za tako losu igru igraca iza njega koji trebaju i moraju bas bas bolje od ovog trenutnog. Juce je Lukaku jedini i imao sanse, trebao ie pogodoti onu makar jednu, nadam se samo da nece fulati dalje. Prijavi
30. septembar 2021.5 god. comment_319643 dal te nije sramota majku mu da Lukakua uopšte i pominješ i zameraš mu jednu šansu promašenu :hljeb: a čega smo se sve nagledali prošle sezone šalim se Hamco, ali on nam je sinoć bio najmanji problem druga stvar, pa možda bi Taj Verner juče nešto i značio, jel je ovim i ovako majstorima za odbranu, bilo olakšano da se skoncentrišu na jednog igrača, oni su se zbili u sredini, tu napravili višak i lagano nas odbacili ako treba tražiti krivca, treba krenuti od trenera koji nas je tako postavio, on je možda i zamislio da mu Havertz bude neki kurac u napadu ali je to bio totalni promašaj Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.