Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Mozda misli i nada se da ce nesto uraditi, kakva statistika koja najbolje oslikava kako je danas odigrao.

Nije fer prema drugim igracima. Sta da misli Werner kad gleda ovo forsiranje Lukakua a ovaj ovako igra? Koji kurac da se trudi na treningu i dokazuje kad zna da ce ovaj svejedno igrati?
Sve sam vise ubjedjen u to da nije uprava ta koja forsira igranje Lukakua vec Tuchel. Vjerovatno je Tuchel insistirao na njegovom dovodjenju i posto je kostao ogromnu cifru nema mu druge nego da ga forsira i pokusa dokazati da je bio upravu sto ga je trazio. Jer stavljanjem na klupu igraca na kojem si ti insistirao bio binpotez u kojem priznajes da si pogrijesio a tako skupa greska se ne smije tolerisati.
Pa nije bio klupiran prije toga zbog taktickih razloga nego zbog fizicke forme i povrede. A zbog intervjua je bio klupiran samo jednu utakmicu.

Mislim pricamo o liku koji je imao 2 dodira s loptom za 45 minuta, ili je Tuchel slijep ili pickica pa ga forsira zbog uprave ili je on razlog dovodjenja Lukakua pa sad pokusava svim silama da opravda taj transfer.

Nema logicnog objasnjenja zasto se tolilo forsira. Nema i dok god je tako ja cu biti protiv Tuchela. Sve mogu razumjeti i da igramo slabije, i da je taktika ovakva ili onakva, ali forsiranje x igraca bezuvjetno i neovisno o tome kako igra necu i ne zelim.

Nije fer prema drugim igracima. Kaze njuso, polomio bi noge Lukakuu, a ne pita se zasto igra i zasto ga Tuchel forsira? Zasto ga ne izvadi na poluvremenu ili u 60. minuti?

Nema opravdanja za to taman da mu je rodjeni sin.
Ma ja sam misljenja da uprava zeli igranje Lukakua kako bi se mogao prodat za bolje pare na ljeto. No to je samo moje misljenje, sta je tacno u pitanju saznat cemo mozda kad tuchel vise ne bude trener plavaca.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1495337445386301441?t=cwh9e8O8moQiQT-tPUWKiQ&s=19

Meni ovo ne prica trener o igracu kojeg je on trazio i kome je bio prvi izbor, ali to je samo moje misljenje.

BTW: Sve igrace hvali i 'brani' na presicama pa cak i jebenog Kenedya.

Ko ce ga kupiti to je dobro pitanje, jedino mozda neki Inter ili tako slican klub. Mogu li oni platiti pola iznosa koji smo mi platili kada smo ga kupovali ili bi isli na fazon neke klasicne posudbe, dobro pitanje?

Isto tako cisto sumnjam da ce ga nasi prodati za prepolovljen iznos, osim ako ga se bas zele rijesiti. Uglavnom ovo ne vodi nigdje, u vecini utakmica bi cunj bio upotrebljiviji od Lukakua...

@hamco 

Pitao si za Wernera mislim da nije bio spreman za utakmicu jucer, prehladjen je bio ako se ne varam. Definitivno zasluzuje vecu minutazu, kakav je god na stranu sve njegove mane, bar se bori i ucestvuje u utakmicama. 

Meni ovo ne prica trener o igracu kojeg je on trazio i kome je bio prvi izbor, ali to je samo moje misljenje.

BTW: Sve igrace hvali i 'brani' na presicama pa cak i jebenog Kenedya.

Pa sto ga onda forsira do mile volje i svaku utakmicu? Garantujem zivotom da mu niko iz uprave nije naredio da Lukaku mora igrati. Prosto mi je to neozbiljno, pa nije rijec o Premier ligi BiH.

Zato sve vise mislim da je on insistirao na njemu i sad pokusava na sve moguce nacine da opravda ulozeni novac u njega.

Da se razumijemo, ne kazem da treba totalno otpisati Lukakua, ne davati mu nikako sansu, ali ovo sto Tuchel radi ne odgovara nikome. Ni njemu, ni samom Lukakuu, ni Werneru, ni ekipi ni nama navijacima, nikome zivom.

Covjek je igrac manje na terenu ali bukvalno u tom smislu rijeci. Najiskreni mislim i bez pretjerivanja, evo mene da stavite ili bilo koga drugog imao bi vise dodira s loptom od 7.

Zaista u zivotu nisam vidio manje dodira bilo koga bilo gdje, pratim fudbal preko 20 godina.
De bolan hamco poslusaj ovaj intervju gore sto je neko pistavio, pa samo budala ne moze skontati da Tuchel nije zadovoljan s debilom.
Cuj garantuje zivotom, pa mogu i ja evo garantovati da mu je naredjeno.
Jel shvatas da je to najskuplji igrac u historiji kluba, najvecu platu u klubu ima, taj mora igrati svaku minutu i igrat ce sve dok je u klubu.

Ja se nadam da ce u maju zadnje tekme za klub odigrati, ali isto tako znam da ce do maja sve tekme i odigrati, osim u slucaju kakve povrede.

Jel stvarno mislis da uprava koja ulaze stotine i stotine miliona u tim, da se ne pita nista, da sam trener ima sve ovlasti? E moj hamco, gdje ti zivis...

Meni je smijesno da se zalite svaku utakmicu na to da je ovaj u prvih 11. Naveo sam vec nekoliko razloga, zbog kojih je to tako i tako ce i biti, pomiri se s tim i ne pljuj bezveze po treneru, vec sagledaj realno neke stvari.
Onda je trener pickica bez autoriteta ako dozvoli da mu uprava pravi selekciju igraca u prvih 11. Mislim koji ce kurac onda tu na mjestu trenera? Ajde onda lijepo dovedi Susica pa nek mu uprava bira igrace i pravi selekciju.

Sta mislis bil Guardiola dopustio da mu uprava naredi da mu igra x igrac? Deff ne bi, vidimo to po Grealishu.
Ne znam gdje ti radis i kakve imas nadredjene ali meni moj nadredjeni ne govori kako da odradim posao nego zeli samo da ga odradim uspjesno. Ja biram i odlucujem o nacinu na koji cu ga sprovesti jer na kraju krajeva on ni ne zna dovoljno dobro obavljati taj posao kao sto ja znam.

Isti vazi i za Tuchela i nasu upravu. Barem bi trebalo. Ne shvatam cemu onda trener sluzi.

Ono sto mene njuso kod tebe najvise iznenadjuje jeste cinjenica da ces sve reci i u sve povjerovati samo kako bi opravdao Tuchela.

Onda je trener pickica bez autoriteta ako dozvoli da mu uprava pravi selekciju igraca u prvih 11. Mislim koji ce kurac onda tu na mjestu trenera? Ajde onda lijepo dovedi Susica pa nek mu uprava bira igrace i pravi selekciju.

Sta mislis bil Guardiola dopustio da mu uprava naredi da mu igra x igrac? Deff ne bi, vidimo to po Grealishu.

Kada je u Celsiju radio trener koji je uspeo da se izbori za autoritet kod Uprave?
Nikad.

Ne znam gdje ti radis i kakve imas nadredjene ali meni moj nadredjeni ne govori kako da odradim posao nego zeli samo da ga odradim uspjesno. Ja biram i odlucujem o nacinu na koji cu ga sprovesti jer na kraju krajeva on ni ne zna dovoljno dobro obavljati taj posao kao sto ja znam.

Isti vazi i za Tuchela i nasu upravu. Barem bi trebalo. Ne shvatam cemu onda trener sluzi.

Ono sto mene njuso kod tebe najvise iznenadjuje jeste cinjenica da ces sve reci i u sve povjerovati samo kako bi opravdao Tuchela.

Onda ti imas, jako fin posao, izgleda.

Za ovo zadnje nisi upravu. Nisam ja toliki zaljubljenik u Tuchela, ali normalno da ga opravdavam kada ga za nesto bezveze napadate. Sve ovo i jest glupo, jer niko od njih (iz kluba), ne cita ovo, ali svejedno branim kao i svakog trenera do sada, dok stvarno ne ode u pogresnom smjeru.

Kada je u Celsiju radio trener koji je uspeo da se izbori za autoritet kod Uprave?
Nikad.

O kakvom autoritetu pricamo? Osnovni autoritet koji svaki trener treba imati jeste barem slobodna odluka koji ce mu igraci igrati i koju ce taktiku igrati. To bih rekao esencijalno, nesto o cemu se uopste ne bi trebalo razgovarati.

Ako je tacno da je uprava naredila Tuchelu da mu Lukaku mora igrati, onda smo propali kao klub.

Samo ja prosto nevjerujem da je dosao Roman ili dosla Marina i rekli Tuchelu: "Znas sta, Lukaku mora igrati po svaku cijenu ili ces ti dobiti otkaz".

Jebote dan, pa ja da sam imao 7 dodira s loptom za 90. minuta, rekao bih sam treneru pred iduci mec da me ne stavlja u igru.

Pa vise dodira s loptom ima ono dijete sto dodaje lopte kada izafje u aut. Jebem ti dan i fudbal i profesionalnost. U kurac sve.

Pa nije baš isto, onomad je baš bio duži period sa Toresom, mrzi me sad da guglam, sa Lukakuom smo tek počeli.

Još je dobro dok ne predje onu granicu od podrške, vredjanja pa dok ne postane predmet sprdnje ...

isčitaao sam sad šta ste pisali, ne znam šta da kažem za to dal je neko naredio treneru ili ne

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.