Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

The thing is da kad god je igrao za Chelsea nije znao loptu da primi, cak ni protiv onih Malezijskih amatera, a u WBA i EFC potpuno suprotno. Zato je Mou i izjavio da je velika razlika igrati za Everton i za Chelsea. Verovatno smatra da Lux ne moze da se nosi s pritiskom, sto i nije za ocekivati, s obzirom na godine. Mogucnost da mu da mesto prvog napadaca u narednih sezonu-dve su ravne nuli. Ima on njega u vidu sigurno, ali kao back-up resenje koje ce stasavati uz iskusnije i bolje od sebe. 

A i on sam je malo vise pustio jezik nego sto bi trebalo. Treba da se ugleda na kolegu iz reprezentacije, koji minuta za Chelsea nije odigrao, ali i dalje zeli plavi dres na grudima, i shodno tome cuti i radi posao, i to vrhunski.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Fazon je u tome što je Murinjo napravio veliku grešku i svaki put kad Lukaku zabije bilo to u stilu grande Inzagija,klasnog Pantele ili Ronaldinja u retkim slučajevima samo pojede još koje govno,a vi možete da kopate  po nekim izjavama,čitate izmedju redova i tražite kakva opravdanje

činjenica je da je učinak naših napadača retardiran da ih je i sam Murinjo napljuvao i na kraju krajeva,možda na kraju i izgubimo sezonu zbog toga

Ne kažem da bi bilo bolje sa traktorom ali da je Murinjo napravio grešku sa odabirom napadača to jeste

uglavnom čitam na drugom forumu koliko navijači drugih klubova gotive lukakua,u stvari njega gotive svi i voleli bi ga u svom timu osim nas,čast izuzecima i onda dodjem ovde i to je samo neko bezrazložno pljuvanje,uvek u korist Murinja 

ajd da su Tores,Eto i Demba zabili 50 golova pa da razumem to uvlačenje ali oni su sve skupa jedva zboriji nešto za kokice

stvarno ne vidim kako to luks ne može da se nosi sa pritiskom i nema mesta za njega,ali ima mesta za ove trenutno pacijente u napadu,smešno,smešno i žalosno

Lukaku je obecao da ce zabiti vise od sve trojice napadaca Chelsea u PL i blizu je da to uradi. 

A sto se tice Lukakua i onoga sto Whisp kaze,koliko se ja secam u presezoni je Lukaku dao najvise golova od svih napadaca za istu minutazu,svi su dobili podjednako,dakle da taj prijem ne prolazi.

Mourinho treba da proguta svoj ponos i da prizna  da je pogresio u vezi njega,a koliko "poznajemo" Mourinha,verovatno ce radije zrtvovati Lukakua,nego priznati da je pogresio. 

Lukaku zasluzuje sansu,koliko god neki velicali Mourinha i njegove odluke. Mozda ispadne pogodak,mozda bude promasaj,ali dok ne probas ne znas. 

Pare za novog napadaca ce se namaci od prodaje Dembe,Marina,Moisesa i jos po nekog u + smo i od zimus,verovatno smo i pun kofer dresova prodali i marketing,tako da u FP upadamo. Nema potrebe da Lukaku placa cenu nekog novog napadaca. 

o kome je reč?

To sam i ja hteo da pitam.

Azar igra redovno, De Brujne je zbrisao, a Kurta ne bi nosio plavi dres pošto je golman. :D Torgan možda, mada on nije standardan reprezentativac.

I ja sam razmisljao na koga je whisp mislio,ako je mislio na Kurtu,a verovatno jeste... Zaboravili smo da je Kurta izjavio ili cu braniti ili odoh,u tom kontekstu,ako se ja ne varam,ali ostavicu sebi prostora da gresim :D 

• 3 sedmice kasnije...

"I still have a contract until 2016 at Chelsea and I think they're happy about the way I'm developing. Chelsea have the last word, so we shall see what's happening next."

"I'm disappointed that I was not among the nominees for the PFA awards. But that's football. Next year I want to be on the shortlist again, and then I aim to be Player of the Year. I want to go for the double."

"Next season I hope to make more of my qualities. I try to adapt to my position if I want to be a complete striker. It's a new step. If a manager asks me to play as a target-man in the future, I'm able to do it; so I can become very unpredictable."

Izvor: Sky

samo neka nastavi tako, trudi se da napreduje, a kad tad ce postati vrhunski napadac, a nema sumnje da ce to biti uskoro

samo neka jede, grahe prde i kuruze tvrde

Za njega će SP biti veoma važno. Mogao bi se tamo dokazati na najvećoj sceni Joseu. U Evertonu je napredovao sigurno, poboljšao je neke aspekte svoje igre, ali nisam još uvijek siguran da je to dovoljno za mjesto u Chelseaju. Broj 1 vjerovatno neće biti, hoće li on prihvatiti broj 2? Nešto i ne vjerujem da toliko voli klub.

Za njega će SP biti veoma važno. Mogao bi se tamo dokazati na najvećoj sceni Joseu. U Evertonu je napredovao sigurno, poboljšao je neke aspekte svoje igre, ali nisam još uvijek siguran da je to dovoljno za mjesto u Chelseaju. Broj 1 vjerovatno neće biti, hoće li on prihvatiti broj 2? Nešto i ne vjerujem da toliko voli klub.

Frajeru je bitno samo da bude glavni napadač pa bilo gdje, što je i izjavljivao. One suze kad je prvi put vidio Stamford izgleda da su bile samo za publiku. Nije on igrač koji voli Chelsea kao npr. Lamps ili Terry, koji će biti tu sve dok ih klub želi pa makar i igrali svaku petu utakmicu.

Takođe, slažem se da nije još sazrio da bude jedinica u klubu. To mjesto će pripasti Costi. No, ne može ni Costa vazda igrati. Duga je sezona, puno je utakmica u opticaju. Uvjeren sam da bi, makar bio i No. 2, odigrao minimum 30 utakmica u sezoni, što je ekvivalentno broju utakmica koje je odigrao u Evertonu, a ranije i u WBA. 

A brate za prvog napadača se treba dobro uznojiti. Ako Lukaku misli da tek tako može dobiti tu poziciju onda slobodno neka pakuje kofere.

Niko mu neće obećati tu poziciju zato što je Lukaku, mlad, perspektivan, ambiciozan.

Ni Costa nije bio prvi napadač dok se nije dokazao.

Frajeru je bitno samo da bude glavni napadač pa bilo gdje, što je i izjavljivao. One suze kad je prvi put vidio Stamford izgleda da su bile samo za publiku. Nije on igrač koji voli Chelsea kao npr. Lamps ili Terry, koji će biti tu sve dok ih klub želi pa makar i igrali svaku petu utakmicu.

Takođe, slažem se da nije još sazrio da bude jedinica u klubu. To mjesto će pripasti Costi. No, ne može ni Costa vazda igrati. Duga je sezona, puno je utakmica u opticaju. Uvjeren sam da bi, makar bio i No. 2, odigrao minimum 30 utakmica u sezoni, što je ekvivalentno broju utakmica koje je odigrao u Evertonu, a ranije i u WBA. 

Pa kako da voli klub kao Lamps i Terry?
Oni su tu cijelu karijeru, a Romelu je odigrao svega 5-6 utakmica s tim da su ga samo mrškali po posudbama bez prave prilike. 
Ne zavoli se klub svim srcem automatski čim potpišeš ugovor. Treba tu dosta drugih stvari, a Romelu trenutno nema ama baš niti jednog razloga da voli Chelsea više od nekog drugog kluba, recimo Anderlechta ili evo Evertona. 
Jer realno ta 2 kluba su mu više pomogla nego što je to slučaj sa Chelseajem. 

Pa kako da voli klub kao Lamps i Terry?
Oni su tu cijelu karijeru, a Romelu je odigrao svega 5-6 utakmica s tim da su ga samo mrškali po posudbama bez prave prilike.
Ne zavoli se klub svim srcem automatski čim potpišeš ugovor. Treba tu dosta drugih stvari, a Romelu trenutno nema ama baš niti jednog razloga da voli Chelsea više od nekog drugog kluba, recimo Anderlechta ili evo Evertona.
Jer realno ta 2 kluba su mu više pomogla nego što je to slučaj sa Chelseajem.

Lik je na sva zvona govorio da navija za Chelsea od malena.. Da voli klub.. Čak se na netu pojavio klip njegove posjete SB-u kako plače od sreće. Jebo ga ti Ante, ko da ne znaš sve ovo što sam nabrojao.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Ne voli klub kao sto ga vole Terry i Lamps? Suze na Sb gluma? Koliko je spreman da bude No2?

-80% igraca koji sada igraju u klubu ne vole Chelsea kao Terry i Lamps,a ne jedan klinac Lukaku... Nemojte da mesamo babe i zabe.

-Suze na SB ne mogu biti gluma posto je on pre potpisivanja ugovora bio tu i napravljen je snimak,kako je mogao da glumi nije mi jasno,sta bi dobio tom glumom,dodvorio se Abramovicu ili Evi,pa da Eva urgira kod uprave? Tada je on bio miljama daleko od plavog dresa,bar koliko sam ja upucen u to.

-Zaboravljamo da je on vec jednu sezonu presedeo na tribinama u Chelsea i naravno da mu je bitna njegova karijera i razumem ga.

Zaboravljamo da je i bio najbolji u pripremnom periodu,za isu minutazu Torresa,Dembe i njega,da je najvise dao golova. 

Mlad je i ima svetlu buducnost ako nastavi ovako da igra i da napreduje iz sezone u sezonu.

Lik je na sva zvona govorio da navija za Chelsea od malena.. Da voli klub.. Čak se na netu pojavio klip njegove posjete SB-u kako plače od sreće. Jebo ga ti Ante, ko da ne znaš sve ovo što sam nabrojao.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Ma znam ja to sve. I video i sve. Ali kako uopće možeš očekivat da čovjek kojemu Chelsea nije puno dao voli Chelsea kao Lamps i JT kojima je Chelsea dao apsolutno sve. 
Ajde zamisli da je Lamps prvu sezonu u Chelseaju presijedio na tribinama a druge 2 bio posuđen. Bi li sada bio ovdje i bi li volio klub kao sad? 

Ja mu ne zamjeram ništa, priliku pravu nije dobio koliko god je on to htio i nadao se tome, i ako ga prodaju nema apsolutno nikakvog razloga da voli klub više nego što ga voli jedan Lalkovič recimo. 

Kad se Schurrle, Salah i drugi mogu boriti za mjesto u prvih 11 moze i ovaj panj. Schurrle je izdominirao bundesligom pa evo ga sjedi na klupi.

Ma znam ja to sve. I video i sve. Ali kako uopće možeš očekivat da čovjek kojemu Chelsea nije puno dao voli Chelsea kao Lamps i JT kojima je Chelsea dao apsolutno sve. 
Ajde zamisli da je Lamps prvu sezonu u Chelseaju presijedio na tribinama a druge 2 bio posuđen. Bi li sada bio ovdje i bi li volio klub kao sad? 

Ja mu ne zamjeram ništa, priliku pravu nije dobio koliko god je on to htio i nadao se tome, i ako ga prodaju nema apsolutno nikakvog razloga da voli klub više nego što ga voli jedan Lalkovič recimo. 

Ne može ni on očekivati da dođe u Chelsea s 20-ak godina i dobije mjesto prvog napadača na pladanj. Zato je poslan u WBA, pa je onda tražio i da ide u Everton. Jedan Demba koji je napravio u Newcastleu slično što je Lukaku u West Bromu, mogao je praviti probleme Joseu i ekipi, ali nije. Shvatio je da je drugačije igrati za CFC, umirio se, čekao svoju priliku a onda u finišu sezone zabio neke jako važne golove.

To koliko voli klub me ne bi ni zanimalo, da nije sam on potezao uvijek tu priču. Momak voli puno pričati stvarno, ali dobro, nije to samo njegova situacija, to je veliki problem s mnogim mladim igračima danas.

Ne može ni on očekivati da dođe u Chelsea s 20-ak godina i dobije mjesto prvog napadača na pladanj. Zato je poslan u WBA, pa je onda tražio i da ide u Everton. Jedan Demba koji je napravio u Newcastleu slično što je Lukaku u West Bromu, mogao je praviti probleme Joseu i ekipi, ali nije. Shvatio je da je drugačije igrati za CFC, umirio se, čekao svoju priliku a onda u finišu sezone zabio neke jako važne golove.

To koliko voli klub me ne bi ni zanimalo, da nije sam on potezao uvijek tu priču. Momak voli puno pričati stvarno, ali dobro, nije to samo njegova situacija, to je veliki problem s mnogim mladim igračima danas.

Ne osporavam ja to, ali pazi momak je htio igrati na SP-u i zato je tražio odlazak u Everton. Ja vjerujem da bi on ostao i borio se da nije toga. Misli momak na sebe i to je ispravno. 
Ja sam se nadovezao u tu priču o ljubavi prema klubu samo zato što je reLo našao totalno pogrešan primjer kada je navodio igrače koji vole klub jer se ne mogu uspoređivati Romelu i Lamps i JT. E to sam ja htio reć.

Wisey nam se Mourinhizirao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.