Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mundijal-za-zaborav-lukaku-propusta-svjetsko-prvenstvo/123552

Ako je istina...

Eto ti tvoje SP. Hajd znaj bil se kod nas povrijedio. Vjerovatno nebi jer nebi igrao svaku a pored toga bi ga opet pozvao belgijski selektor na sp :D

jbt kolko si ti pokvaren :D  a i ovi ništa neznaju,samo pišu napamet

Everton manager Roberto Martinez has confirmed the injury sustained by Romelu Lukaku during Tuesday's Merseyside derby is not as serious as first feared.

Martinez said: "There is no ligament damage and the injury is not as bad as we first thought. It will be a case of weeks rather than months."

Loanee Lukaku has made 20 appearances since joining the Club in September, scoring nine goals.

službeno

http://www.evertonfc.com/news/archive/2014/01/29/lukaku-injury-boost

Za sve koji su sumnjali u velikog Mourinha da je oterao nekoga na silu iz kluba http://www.youtube.com/watch?v=6wBfsjnCX0A

Izgleda da je zijevanje prelazno i putem bežične mreže. Hazard zijeva, odmah počeo i ja.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

hahaha a pazi De Bruynea poslije toga :D 

Lukaku izrazio veliku želju da se sledeće godine oproba u LŠ,misli da je to važno za njegov napredak,dalji razvoj. Konačnu odluku o tome naravno donosi Murinjo.

Da li mislite da bi trebao da mu da šansu ili ga treba prodati? Uzmite u obzir i to da mu je ostalo još dve godine ugovora.

Ja bi voleo da jednu celu sezonu bude kod nas,pa makar i na klupi kao Demba ili Schurle da ponekad dobija prilike nego da ga samo prodamo.

Ma ovaj lik sledece godine mora da cijepa u prvoj postavi ,nego sta je sa povredom nidje ne mogu da nadjem koliko ce osustvovati ? 

Ostat u klubu i ukoliko ne dovedemo WC spica maksimalno ga forsirat.
Ako dodje WC napadac bit ce prilika za njega duga sezona.

Svi znamo da ni jedan trener nije mogao da proda Torres-a,ako to Mou ucini to ce biti cist znak da misli na buducnost ovog kluba.Nemojte da me pogresno shvatite ja ne mrzim Torresa,cak ga i gotivim,ali mislim da je on licno odgovoran za slab razvoj i davanje sansi ostalim napadacima.Tako da ako prodamo Torresa mozemo komotno ocekivati da ce ovaj momak dobiti sansu.

Spominje se da bi mogli da ga prodaju, i ili da ga daju Atletiku za Kostu uz nadoplatu. Ne sviđa mi se to, iako je Mail izvor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.