Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne igra mesec dana zbog povrede, oporavi se, uđe sa klupe i postigne gol za pobedu.

Bravo. :D

Ovo mu je deseti u PL ove sezone.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

1966944_625591017515721_50465259_n.jpg

Murinjo dabogda ti oci ispale kad gledas Lukaku dok trese mreze . Mi se mucimo za napadaca a masinu  dajemo drugim ekipama. 

Kakav bre Costa , Romelu u napadu sljedece sezone.
I danas jako dobar protiv Arsenala , dao go i kreirao 100% sansu (pri rezultatu 1:1) ali Barkley profulao.

ko inzagi je jbt :D  sve zabija nešto oko peterca

btw neznam šta je barkliju u zadnje vreme

Nemoj samo to pisat ovdje. Kad dezurni ovo procitaju pocet  ce i za njega pisat da je kloc i da nema ništa od njega.

Ako prodamo ovog coveka napustam forum :) 

Zabio za 2:0 protiv Newcastlea, ništa poseban gol, većinu je ovakvih dao

Uopste ne mora da daje spektakularne golove,bitno je da ih daje.

Zabio za 2:0 protiv Newcastlea, ništa poseban gol, većinu je ovakvih dao

Zato Mandzo daje naljepse golove  od svih napadaca :D 

Kad bi se gledalo ko daje ljepse golove Demba bi igrao u Realu . Zato brat Lukaku trese koliko moze ,sledece godine bira u koji ce klub.

Zato Mandzo daje naljepse golove  od svih napadaca :D 

Kad bi se gledalo ko daje ljepse golove Demba bi igrao u Realu . Zato brat Lukaku trese koliko moze ,sledece godine bira u koji ce klub.

A gdje sam ja rekao da Mandžo daje najljepše golove!? Gdje sam se ja požalio što je Lukaku dao običan gol!?
Napisao sam da je gol ništa poseban jer nemam video da objavim, a vidio sam gol, pa da netko tko nije vidio ima predodžbu o golu.

Ja se apsolutno slažem sa Chibom, bitno je da daje

Jedno vreme ga nije hteo go,sad je ponovo ušo u seriju,malo po malo evo ga na 13 komada(negde piše 12),kontam do kraja da da minimum još 2-3komada to je za njegove godine i više nego odlično plus ako dodamo onih 19 za wba prošle godine ova njegova pozajmica sve skupa je bila pun pogodak

i dalje su mi najomiljeniji oni njegovi golovi protiv junajteda,ispratio je fergija u penziju sa tri komada,molim lepo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.