8. decembar 2013.12 god. comment_153444 Odmah moram reći da sam zadivljen tako mudrom i pametnom odlukom da se Lukaku pusti na pozajmicu .... Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153455 Odmah moram reći da sam zadivljen tako mudrom i pametnom odlukom da se Lukaku pusti na pozajmicu .... . Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153480 Kontam da to radi Roman i uprava,samo kupuje igrace i zeli da salje na pozajmice da otkidaju bodove konkurentima,eto moze i BA nazad u Newcastle da pomogne :D Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154480 Naravno da ne može da bude Drogba, nije on Pokemon pa da evoluira... Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154482 Ma nesto ga i ne gotivim vise, puno sere otkako je u Evertonu. Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154502 Jos on treba da jede pure da bi bio ovaj dole.. Nije ni Drogba bio KING u 20 godini zivota,tek kasnije ;) tako da ima vremena za Lukakua,prerano ga poredite sa Drogbom. Ma nesto ga i ne gotivim vise, puno sere otkako je u Evertonu. Verovatno bi i ti to radio da te izvozaju 2 puta. Prvi put da presedis na klupi godinu dana,drugi put kada pokazes najvise i moras da odes (svojom ili tudjom voljom ne bitno),a pajseri koji su ocajni 3 godine vec ostaju. Prijavi
24. decembar 2013.12 god. comment_155319 Naravno da ne može da bude Drogba, nije on Pokemon pa da evoluira... Hahahahahahahahaha kako me nasmija.. :D Popravi mi noć. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155782 Evo, naletio sam na jedan komentar s kojim se u potpunosti slažem. "Lukaku? He's not a world class striker. This is actually annoying, do people actually watch football or just watch unjust hype? If Lukaku was playing at Chelsea, he would not be scoring. He's not scoring these outlandish, unbelievable goals that make you think, "Omg, WOW! Why did we put him on loan!??!" he's scoring goals that aren't individual but team efforts. It's the way Everton play, it suits him, if Ba was on loan at Everton he'd be just as good and everyone would be confused as to why he's not at Chelsea. This Lukaku hype is ridiculous. People questioning why he's on loan and bringing his name up when people say we need a world class striker like Drogba. Watch an Everton game and don't just watch the hype and you will see why he's on loan. He's not good enough for Chelsea yet, and none of our strikers are good enough for us now." Po meni, bio bi veliki apsurd ući u sljedeću sezonu s Lukakuom kao glavnim napadačem. Vrlo lako da bi nam se mogli nastaviti problemi koje i sad imamo. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155783 Ako je jebeni Eto dobio priliku zašto ne bi i Lukaku Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155787 Pa barem bi pospremao ove lopte sto ne pospremaju eto'o i torres, i bili bi ubjedljivo prvi. Lukaku je dao i nekoliko golova sa vrha 16, nije sve sa peterca. Kada pogledas statistiku nasih ofanzivnih veznih, vidio bi koliko stvaraju sansi, ali to se ne vidi ovako naoko, jer nasi su napadaci nevidljivi na terenu. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155889 http://www.dailymotion.com/video/x1904xe_goal-lukaku-everton-2-1-southampton-29-12-2013-highlights_sport Al ga je šukno Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155986 Svaka mu čast na golu, ali što se tiče prvog poluvremena nula. Gledao sam prvih 45minuta i Lovren ga je stavio u džep, jednostavno nije mogao disati od njega, niti jedan prodor/udarac u prvom dijelu Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156059 Dobio kritike i od selektora Belgije, da ne prdite ovdje previše kako ga Jose mrzi i tako te zajebancije. http://www1.skysports.com/football/news/11095/9094442/belgium-boss-marc-wilmots-believes-romelu-lukaku-should-do-his-talking-on-pitch "He has to stop talking about tactics. He wants to play himself, obviously. "Mourinho has already said he talks too much. I agree. His club decides where he plays, I decide the tactics in the national team. "I hope he understands." I na temu De Bruyne selektor Wilmots vrlo pametno i osjetljivo analizira: "I'm not angry at Mourinho. He's doing a good job and he has a lot of good players. "If I would have the same quality in my group, I'm not sure if I would play De Bruyne either. "Willian, Hazard, Oscar, Schurrle, Mata and De Bruyne: that is six top players for three places "I have already talked to Mourinho and told him I wouldn't interfere." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.