Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pojavile se špekulacije kako će Mourinho na ljeto prepustiti Lukakua Evertonu za stalno, znači niakkve posudbe ni pičke materine. ALI samo ako u suprotnom pravcu stigne Barkley. 

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Ako je ovo istina ,Murinjo da se pokrije usima i da vise ne daje ni jednu izjavu do kraja zivota . 

Stvarno sramni su ljudi koji vode ovaj klub .Roman da zaredja sa otkazima samo domara da ostavi na miru .

Meni je on solidan igrač. Mlad, talentovan ima perspektivu.

Ne znam kakvi su Mourinhovi planovi u vezi napadača za sljedeću sezonu ali u zadnje je vrijeme javno iskazao nezadovoljstvo napadačima koje trenutno imamo. To znači da Demba Ba i Torres na kraju sezone definitivno odlaze.

Velika ekipa kao što je Chelsea mora imati tri napadača. Vjerovatno će jedan od tri biti Eto, dok vjerujem da ćemo dovesti jednog vrhunskog golgetera. Da li će to biti Cavani, Falcao ili Diego Costa ili neko četvrti to zna Mourinho.

Ne bih imao ništa protiv da Lukaku ostane kao drugi napadač a Eto´o kao treći.

Mislim da je to dobar napadački izbor.

Obzirom da strogo poštujemo FFP, ne vjerujem da ćemo baciti pare na dva napadača OSIM AKO za dobre pare prodamo Lukakua što je i to jedna od mogućih opcija.

https://vine.co/v/MiU0vmWJhxJ

Jel to taj panj?

Al stvarno, svi proigraju kad odu iz Chelseaja. Sturridge, Lukaku, jučer i Mata napravio predstavu iako je u prvom dijelu sezone dok je bio u nas bio nevidljiv. 

Jel to do svih tih igrača, ili je ipak do Chelseaja zaključite sami :)

NADAM SE DA I NJEGA NEĆEMO IZGUBITI!!!!!!!  =((

To lutko ,vodi Everton do Lige sampiona ,pa sledece godine nas da vodis do trofeja Lige sampiona :D  Zvijerrrr je brat ,samo sto ovi nasi slepci ne vide . 

Bilo bi glupo prodat ga bez da mu se da sansa. Nek barem odigra jednu sezonu kod nas pa ce se malo i vidit sta covjek moze.

Lukaku: "Obožavam raditi s Robertom (Martinez). On je veliki taktičar i psiholog za mlade igrače."

10152681_542099802565246_1975328426_n.pn

Lukaku nije ništa slagao. Žao mi je što ga je Mou poslao uopće na posudbu. Nadam se da ovo ne znači rastanak. Mou je trenerčina i pol, ali je nekada i bez razloga nemilosrdan prema nekim igračima kao što su De Bruyne, Mata, a čini mi se i Lukaku. Jest da ćemo ih unovčiti, ali ostaje žal.

brat,bratu,priliku je zasluzio posteno,sta ce se desiti,videcemo,ali zasluzuje jednu sezonu u plavom dresu da se pokaze. MOu nemoj nas razocarati.

Sta god da se desi znam da Mourinho zeli samo najbolje ovom klubu i ako on donese odluku da Lukaku nije dovoljno dobar za ovaj klub ja cu to prihvatiti.Naravno bicu tuzan jer ce uvek biti deo mene koji veruje da on moze biti nas 1 napadac,ali moram verovati u vece dobro. :sal1:

Trba jebo te Murinjo  :dres:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.