3. decembar 2013.12 god. comment_152753 Ja još uvijek ne vidim gdje je bila pogreška u slanju Romelua na posudbu. Nije čovjek svjetska klasa da bi bio sad tu neka velika nadogradnja na ove napadače što imamo. Trebamo se malo spustiti na zemlju. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152757 chiba Problem sa njim je što non-stop nešto priča po medijima, svako malo on o svojoj budućnosti serucka i 'promoviše se'. Sine dragi, obori glavu i radi, zabijaj golove, nauči primati loptu, nauči odigravati pasove, poboljšaj tehniku, poboljšaj kretnju i ostale fudbalske stvari koje mu itekako fale za igranje na najvećem nivou.. A nemoj tu pričati po novinama i nabijati pritisak kao da smo poslali na posudbu Ibrahimovića, ne jednog 20-godišnjaka. Jose mu je stavio do znanja ko je šef, pa ćemo vidjeti hoće li mu i dalje ići uz dlaku. Ovo što je podnio transfer request poslije penala u Pragu je jadno i vrlo nisko od njega koji navodno voli ovaj klub. Vjerovatno ga je tad Jose pustio na posudbu da ne bio primoran da ga proda. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152759 aj molim te vajzi pa kolko je puta runi tražio da ode iz kluba a vidim sve su ga pustili njegovo je traži da ode na pozajmicu a klub u ovom slučaju murinjo treba da ceni šta je najbolje,jednostavno nisu imali poverenje u njega,pustili ga i u kakvom smo mi sad kurcu,napad nam je u kurcu a kako i da mu mediji ne posvećuju pažnju,kad obara sve rekorde,samo što je ušo u igru,doneo pobedu evertonu.... osvojio je navijače evertona ponovo kažem,da naši napadči rade svoj posao,ovo nikad ne bi ni bio problem,ovako "ne daj Bože" da zabije lukaku preko 20 komada,pa tek tad ima Murinju da pomere dupe Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152766 Svatko ima svoje mišljenje. Ja bih ipak 100 puta prije volio vidjeti Lukakua u vrhu napada nego bilo kojeg od ove trojice napadača koje sad imamo... Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152771 Hahahahah. Evo recimo ja ne branim Mourinha već branim klub kao instituciju. Pa ne može netko iz usranog Evertona nešti Chelseaju prigovarat. Nek ostane tamo kad mu je tako dobro, ali nek ne trlja Chelseaju u nos ništa. Tko je on da to radi, nije još ni zaigrao za prvih 11 a drži se ko da je Batistuta. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152772 Tore ajde molim te navedi di je Lukaku oblatio klub?! Ja nisam procitao nesto takvo, a ovo je vise nesporazum (svadja) Moua i Romelua, ocito si ti poistovjetio Moua sa Chelseajem. :P Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152774 Nisam ja ništa poistovjetio, momak ne zna očito čiji je igrač. Ili si plavac ili si "plavac". Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152777 Sto sto poceli po Lukaku-u da pljujete. Decko je pokazao vise i prethodne sezone od Torresa i Dembe. Pokazao je vise i u predsezoni od svih napadaca. Doveden je Eto,on je video da opet nece dobiti sansu,otisao je da spasi svoju karijeru,da ne provede jos jednu sezonu na tribinama kao prvu kada je dosao. Ima mozda detinjaste izjave,ali sta sada,ima 20 godina,lupeta,misli da je najpametniji na svetu,ali ajde,ako mu se to toliko uzima za zlo,onda jbg.... Pored toga sigurno ga boli nepravda,zato sto je bolji od nasa 3 velika napadaca,a opet se seli po pozajmicama,ne dobija priliku. Eto uopste nije trebao biti doveden,samo je napravio pometnju,a nije pokazao nista posebno. Lukaku trpa u Evertonu,a sta bi radio da ima iza sebe igrace kao sto su Mata,Hazard,Wilian,Lampard itd... Pa sada bi vec imao bar 15 golova. BOLI GA NEPRAVDA,kao sto i mene boli,ali sta ces. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152779 [media]http://www.youtube.com/watch?v=vddj0b5bsz4[/media] Da inace on mrzi Chelsea , WTF ? Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152783 Pa sada bi vec imao bar 15 golova. BOLI GA NEPRAVDA,kao sto i mene boli,ali sta ces. To su te priče "bi imao"...Naravno da ne bi imao. Ne bi imao ništa više golova nego što ostali naši napadači imaju. Kao što je Wisey rekao, ima on još puno nedostataka u svojoj igri, previše da bi bio Drogba ovdje. To što vi žmirite na te stvari je druga stvar. One priče "ako u Evertonu ima 8 golova, onda bi u Chelseaju imao 25" su priče za malu djecu, to tako ne funkcionira u nogometu. Samo ću reći sjetite se Jelavića kada je došao u Everton. Frajer je ubijao boga oca tamo, bio je isus. Nije isto Everton i Chelsea, nije isto igrati za osrednji i za top klub. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152784 Koliko bi imao ne znamo,ok to stoji,a ni ti ne znas da li ne bi imao ;) inace Fernando Torres: 149 minuta,nula golova.Romelu Lukaku: 120 minuta,četiri golaDemba Ba: 120 minuta,tri gola. Rezultati predsezone,nije merilo,ali ajd... cisto da se spomene... Ili je ova statistika tacnija,ne znam ni ja,kopao sam po predsezoni folderu i nasao i ovo... Chelsea strikers in preseason: Lukaku 5 goals in 256 minutes -- Ba 1 in 255 min -- Torres 0 in 149 min... Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152785 Sramota, Lukaku misli na svoju budućnost. Kako se samo usuđuje?! Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152786 Samo ću reći da Lukaku MORA napredovati, ako značajno ne popravi neke dijelove svoje igre on nikada neće predvoditi Chelseajev napad. U to sam ja 100% siguran. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152809 Vjerujem da je razočaran. A kada si pored toga još veoma mlad, rezultat je ovakav. Ako se na vrijeme ne povuče mediji će ga "silovati" ovakvim stvarima a krajnji ishod može biti samo gori. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152823 On nije rekao ništa protiv Chelseaja ni protiv Mourinha, što mediji uz njegovu izjavu dodaju i neku svoju interpretaciju to je druga stvar. Više puta je rekao da želi napredovati i popraviti neke segmente igre kako bi se vratio u Chelsea još bolji. A što se tiče "djetinjastih" izjava, on daje sasvim normalne izjave, čak zvuči i previše zrelo za svoje godine, jer tek mu je 20. Pod uvjetom da ne čitate samo naslov ili da ulazite s predrasudama, pa je on mali umišljenko, a Mourinho je Chelsea. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152830 Ne, on ne daje "normalne" izjave i nisam slijep i znam čitati :D. Čak i između redova ako treba. Ajde, barem Lukaku nije toliko lud da direktno reče nešto protiv Chelseaja i trenera. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152894 Cestitke Evertonu i Lukaku-u bas su dobar tim :) Imao finih pasova Lukaku veceras i dva fina suta Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152917 Mislim da je i ucestvovao kod gola,doduse ne bas da je hteo,ali je on uputio udarac koji je dosao do Ovieda. Sve u svemu super,hvala Luks,otarasi se jednog od konkurenata :D Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152933 Asistirao protiv Junajteda. http://www.dailymotion.com/video/x180a3h_all-goals-manchester-utd-0-1-everton-04-12-2013-highlights_sport?search_algo=2 Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152964 ovakve asistenicje ni ronaldinjo u svoje najbolje vreme nije imao :D Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152967 Jucer je bio odlican Lukaku,steta sto nije postigao jedan gol igrao je fantasticno i imao je par nekoliko suteva.Samo se cudim od gde takva brzina i jacinja duela. Od ovaj momak bice jako dobar igrac,nalikuje na king Drogba. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153288 Sutra ce Romelu da ispegla ovaj nas kiks :D Nadam se da nije nesto puno ljut na Mourinhna :D Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153353 jbt on više pomaže celziju kad je evertonu nego da igra ovde Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.