3. novembar 2013.12 god. comment_149795 i na kraju se povredio lukaku evo i slike koju je izbacio,kreativan je,nema šta "dont have ice so i use this vegetables for my thigh.. Hopefully i'll be better by 2morrow" Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150026 u nastavku Romelu is fully fit to train today after his minor knee injury. The vegetable ice pack did it well Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151436 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/city-zeli-dzeku-zamijeniti-lukakuom.html Znači MnC ga želi. Ne znam za vas, ali ako ima istine u ovome, onda je zabrinjavajuće. Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151443 Ne znam šta je zabrinjavajuće jer kako sam naslov kaže, to je želja Citya, a pita se nešto i Chelsea i sam Lukaku. Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151515 Kakvu mi "zvijer" od napadača imamo na posudbi, a livadiće u našem napadu... X_X Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151516 Evo gledam utakmicu Everton-Liverpool i po ko zna koji put dolazim u situaciju da sam sebe pitam "Pa zašto za ovu igračinu nema mjesta u Chelsea?" Nikad mi nece biti jasno zašto je ovaj momak još uvijek na posudbi... Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151612 Preguracemo ovu sezonu kako-tako, ali ce nam Martinez i drugari obrusiti dijamant i postaviti ga u izlog. Kao sto sam vec ranije rekao, kad vec nije bio u planu kao prvi izbor(koliko god to bila pogresna odluka), pozajmica je uvek bolje resenje od klupe. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151627 ma nema teorije da on ikad dobije priliku u čelziju pamtiće njega evertonovi navijači dok su živi Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151646 Kakve mlade talente imamo a mi placamo po 50 mil za jedan igrac to je cudo covece.Ali takva je situacija moralno je bilo da neko ide na pozajmicu.Lukaku sa ova dva gola je dokazao da ce bidi veliki igrac. Uspeo u Wba a sad i u Evertonu bravo majstore. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151714 Kad je vec arogantni i napuhani debil (Mou) otjerao ga na posudbu mogao je barem traziti da se upise klauzula u ugovor da ga mogu eventualno vratiti u januaru, ali ne on ce radije kupiti jos nekog polovnjacu od napadaca Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151732 Kako mi je drago kad on zabije. To opisat ne mogu. Samo trpaj i dokazuj Joseu da je pogriješio, rezerviraj sebi svoje mjesto iduće godine. :D Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151738 Otkinuo je liverpulu podove i omogućio nam da ih stignem,da nije bilo prokletog staridza još bi bili i ispred njih na tabeli :D Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151741 Kako mi je drago kad on zabije. To opisat ne mogu. Samo trpaj i dokazuj Joseu da je pogriješio, rezerviraj sebi svoje mjesto iduće godine. :D Rezervirao je on sebi svoje mjesto i prošle godine sjajnim igrama u WBA, pa opet džaba izgleda hehe, Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151745 Otkinuo je liverpulu podove i omogućio nam da ih stignem,da nije bilo prokletog staridza još bi bili i ispred njih na tabeli :D Ajmo reci da ga je zato poslao Mou na posudbu da yebe protivnike. Steta je samo sto je i nas everton yebao :D Inace ove sezone nisu nam napadaci losi kao zadnje dvije-tri. Puno bolje to izgleda na terenu nego prije. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151761 . Puno bolje to izgleda na terenu nego prije. Ja bi ipak rekao malo manje jadno, ali jos uvijek jadno Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152254 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2515542/Jose-Mourinho-hits-Romelu-Lukaku-Chelsea-rule-Jackson-Martinez-bid.html Lukaku naljutio Mourinha svojim javnim istupima, samo se nadam da to nece utjecati na njegovu buducnost u klubu Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152255 Nikad vise Murinjo nece biti isti u mojim ocima ,ako uspije da zajebe nesto sa ovom Zverinom Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152259 Ja bi ipak rekao malo manje jadno, ali jos uvijek jadno Igra je jadna, citavog tima naravno. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152263 Speaking before his side's clash at home to Southampton, Mourinho said: 'Romelu likes to speak. He's a young boy who likes to speak. But the only thing he didn't say is why he went to Everton on loan. 'That's the only thing he never says. And my last contact with him was to tell him exactly that. Why do you never say why you are not here? So it's something he should (talk about) because he likes to speak. 'It's something he should say, the reason why he's not with Chelsea and is in Everton.' Lukaku neće igrati u Chelseaju dok je Mourinho ovdje. Budite sigurni. I smatram da je to ispravno. I de Bruyne je umalo nadrapao zbog jezika. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152267 I ja mislim da su Lukakuovi dani odbrojani u Chelseaju. Ali u kojoj se mjeri Mourinho uskurčio strah me da nisu The Special Oneovi dani odbrojani, jer Mata, DL4, De Bruyne, Lukaku - kako se za tako kratko vrijeme uspio okrenuti protiv svih tih igrača nije mi jasno. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152268 DL je igrao pa ga GC izbacio iz prvih 11. A sad je povrijedjen pa ne igra. Mata i kdb su druga pricaSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152276 100% je u pravu ovo za Lukakua što je rekao, previše momak voli da priča sa novinarima i to se vidjelo još od one sezone pod AVB-om. Lekcija ponašanja za njega, nikakvo odbacivanje igrača. Pretjerujete. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.