Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja mislim da je krajnje vrijeme da većina ovdje prestane cmizdrit o tome kako je Lukaku trebao ovdje ostat i ta sranja.

Zar se nakon svakog njegovog gola trebaju pisat takva sranja ovdi?

Reci jednostavno: "Brao momak, samo tako nastavi", a ne da tu žalopojke pišete.

Čojk je na posudbi i to je to.

Slažem se s tobom od početka do kraja upisa, ali moraš shvatiti da je stvar u tome da imamo očajan napad od igrača koji su van forme Ba Torres Eto'o pa se naši forumaši hvataju i za posljednju nadu spasa zvanu Romelu Lukaku. Da je Eto'o onaj od prije par godina, da je Torres onaj iz Liverpoola ili da je Ba onaj iz Hoffeinheima nikome od nas Lukaku u ovom trenu ni na kraj pameti ne bi bio.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

iskreno ,treba se pisati posle svakog njegovog gola,imamo puno pravo za to

naši napadači najgori u evropi trenutno,ajd možda nisu najgori ali kad uzmes u obzir to koliko ih plaćamo,tores kolko 170,eto i demba nek budu zajedno 200,pojma nemam kolko primaju i uzmes u obzir njihov broj golova a to je jedna velika 0 i to u 7 kola onda treba jednu bazuku da uzmes i da se lansiras na mesec

toliko forsiranje toresa,pa etoa nam se samo odbija o glavu,al neka je,ipak nama trebaju igrači sa iskustvom u velikim utakmicama,bez obzira na to što ne rade svoj posao

Slažem se s tobom od početka do kraja upisa, ali moraš shvatiti da je stvar u tome da imamo očajan napad od igrača koji su van forme Ba Torres Eto'o pa se naši forumaši hvataju i za posljednju nadu spasa zvanu Romelu Lukaku. Da je Eto'o onaj od prije par godina, da je Torres onaj iz Liverpoola ili da je Ba onaj iz Hoffeinheima nikome od nas Lukaku u ovom trenu ni na kraj pameti ne bi bio.

Da je to sve Cae tako nebi ni bilo razloga da ga spominjemo, ali... 

pa i drogba je one ljepotice od golova,voleje i to sve davao kad je imao 27,28 29 30 godina, Lukaku ima tek 20 za njega je bitno da trpa, a bogami trpa, ja ne znam što se osporava kvalitet njegovih golova, a vidjećemo kakve će Lukaku golove davati kad napuni 26,27 godina

pa i drogba je one ljepotice od golova,voleje i to sve davao kad je imao 27,28 29 30 godina, Lukaku ima tek 20 za njega je bitno da trpa, a bogami trpa, ja ne znam što se osporava kvalitet njegovih golova, a vidjećemo kakve će Lukaku golove davati kad napuni 26,27 godina

E pa baš zato je i poslan na posudbu, zato sam i napisao još nema kvalitet svjetske klase. Šta će biti dalje, hoće li ga ikad imati, to ostaje da se vidi.

...zato sam i napisao još nema kvalitet svjetske klase. 

Imao on ili "nemao" kvalitet svjetske klase, bolji je od sve naše trojice centarfora zajedno. To je jasno cijelom svijetu, osim Mourinhu i dvojici-trojici s ovog foruma.

Ili matematički izraženo: Lukaku > Torres, Ba, Eto'o  

;) 

Imao on ili "nemao" kvalitet svjetske klase, bolji je od sve naše trojice centarfora zajedno. To je jasno cijelom svijetu, osim Mourinhu i dvojici-trojici s ovog foruma.

Ili matematički izraženo: Lukaku > Torres, Ba, Eto'o  

;) 

Da, i s tim se slažem bez daljnjeg. Uostalom, ne trebam ponavljati što sam rekao ovdje kad je on posuđen i kako mi je krivo bilo.

Mada opet mislim da posudba Lukakua za njega samog nije uopće loša, ali je loš potez Chelseaja taj da izgura Lukakua zbog Eto'a. Mislim da sam to barem 5 puta napisao dosad.

Mada opet mislim da posudba Lukakua za njega samog nije uopće loša,

Misljenja sam da je otisao u bilo koji klub da bi se snasao bez daljnjeg ! 

upravu je wise, sve u svemu kad pogledas pozajmica je i najbolja za njega, u evertonu ce igrati s manje pritiska na ledjima, igrace redovno i ono najvaznije zabijati golove
samim tim ce biti jos iskusniji i iduce sezone ce biti vjerovatno jedan od 2 glavna napadaca chelsia, sumnjam da ce se iko zadrzati od napadaca osim lukakua

kod nas mu nebi niko garantovao da ce igrati, jos ako ne zabije jednu dvije utakmice kod nas gol znate sta se onda sta bude

Sent from space

Ma kolko god ljudi negodovali sto je otisao ja i dalje mislim da je odlicna odluka pogotovo jer mu to pruza i mogucnost da igra na svetskom prvenstvu koje nije mala stvar i moze dosta da nauci.Da je ostao kod nas igrao bi svaku trecu utakmicu,a takvog niko nebi zvao na svetsko prvenstvo

• 2 sedmice kasnije...

haha kralja :D 

UBICO VRATI SEE S JEBENE POZAJMICE ,PRISTA JE TORRES DA TI NOSI PESKIRE 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.