3. oktobar 2013.13 god. comment_146572 Doživjet će sudbinu sličnu Staridžovoj... Prodamo igračinu kao što je Stariž i za godinu i po, kupimo dedu Eto´o-a. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146603 sumnjam da cemo ga prodati, ipak je sad tu mourinho, a ne matteo ili benitezSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146604 Mislin da je mourinho dovea etooa samo radi toga sta ima mali miljun teskih i velikih utakmica iza sebe i moze igrat i beka po potribi.. Ali svejedno sam bia protiv njega jer smo imali lukakua koji je u rotaciji moga odigrat bitnu ulogu ali sad je kasno moramo mu virovat valjda zna sta radi Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146698 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL !!!! Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146700 Kud ga prije zabi u pm, nisam ni stigao upaliti stream :P Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146701 nisam proverio ali garant ima najbolji odnos,minuti na terenu - dati golovi Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146713 Bravo Luka!! Samo trpaj, ako budeš dobro igrao i davao puno golova, možda se nametneš za pozajmicu i sledeće sezone :-bd Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146717 Ako moze u jednom WBA i u Evertonu da daje golove,nije mi jasno zasto ne bi mogao u jedno Chelsea da daje golove? Em bolji igraci iza njega,em vise akcija. Bravo Luks,tresi,tresi. Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146720 Ako moze u jednom WBA i u Evertonu da daje golove,nije mi jasno zasto ne bi mogao u jedno Chelsea da daje golove? Em bolji igraci iza njega,em vise akcija. Bravo Luks,tresi,tresi. Eh, da je barem nogomet funkcionira tako. Onda bi i Demba razvalio u nas...Činjenica je da Lukaku bolje izgleda kada je na posudbi nego kada je kod nas, kao što je i Wisey rekao. Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146739 kako da daje golove kad ne igra za čelzi,dobija priliku samo na jebanim pripremnim utakmicama i tolko sad treba da se zapita čovek,ko je bio u pravu lukaku što je tražio da ga puste ili murinjo što ga je pustio da ode na celu sezonu bez mogućnosti da ga vrati ja kolko se sećam,murinjo je pre početka sezone izjavio da su kod fudbala najbitniji brojevi i ako bi se sad oslonili na murinjovu filozofiju,brojevi su za sad na strani lukakua napadači čelzija 0 - lukaku 4 ,idemo dalje,ima pored toga i jednu asistenciju i sve to za 258 min razlika je samo u tome što neki tamo Martinez veruje u njega Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146748 Izgleda ovaj traktor dobio novi akumulator... Sad bez zajebancije, dns me zeza rodjak (ustvari nije to zezanje, to je stvarno tako), kako Chelsea ima najgluplju upravu i stručni stab. Prvo Lukaku dns, pa kasnije Sturridge... Trpaju li, trpaju.. Ibretim se samo, kako neko pored očiju svojih, ne vidi nešto očito. Da su oba ta mladića miljama daleko od naših trenutnih napadača. Zar se ne želi dobro klubu?? Zar se ne žele osvajati trofeji, trpati protivnici, nadigravati isti?? Izgleda ne. Inače bi bila drugačija situacija, definitvno bi. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146792 Izgleda ovaj traktor dobio novi akumulator... Sad bez zajebancije, dns me zeza rodjak (ustvari nije to zezanje, to je stvarno tako), kako Chelsea ima najgluplju upravu i stručni stab. Prvo Lukaku dns, pa kasnije Sturridge... Trpaju li, trpaju.. Ibretim se samo, kako neko pored očiju svojih, ne vidi nešto očito. Da su oba ta mladića miljama daleko od naših trenutnih napadača. Zar se ne želi dobro klubu?? Zar se ne žele osvajati trofeji, trpati protivnici, nadigravati isti?? Izgleda ne. Inače bi bila drugačija situacija, definitvno bi. Rece covek i ostade ziv. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146794 Eh, da je barem nogomet funkcionira tako. Onda bi i Demba razvalio u nas...Činjenica je da Lukaku bolje izgleda kada je na posudbi nego kada je kod nas, kao što je i Wisey rekao. Ne bih se slozio sa tim. Koliko se ja secam Lukaku je na pripremnim utakmica dao vise golova od svih nasih napadaca. Dakle on nije dobio postenu priliku. Dok se trpa starkelja Eto svaku utakmicu,tu je mogao biti Lukaku i Torres da se smenjuju. Pa ja ne znam sta je toliko carobno u igri Evertona da mu je tamo bolje,da mu vise daju. Sta dobija vise,lopte,paznje? Momak je zabio 4 komada lagano,svaku utakmicu strelac,a nasi kako su krenuli do polusezone nece dati gol. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146801 Naravno. Isti ti ljudi koji ne zele dobro klubu su doveli Luiza ;) Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146802 Isti ti ljudi koji ne zele dobro klubu su doveli Luiza ;) Šta sa tim želiš reći???? Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146812 Isti ti ljudi koji ne zele dobro klubu su doveli Luiza ;) Dobro. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147207 Daj relo nemoj kacit ove vjesti o Romelu odma se nadju neki pacenici da ga vrijedjaju :) Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147410 Zabio lik vec 2 gola hrvatima. Bit ce hattrick do kraja :D Sent from my HTC One V using Tapatalk now Free Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147412 Nadam se da se ova zvijer može povući na polusezoni s posudbe. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147415 Nadam se da se ova zvijer može povući na polusezoni s posudbe. svi bi voljeli al jebiga ne moze :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.