Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kad mi neko kaže da Ramires nema tehniku a u isto vrijeme Lukaku kao ima. Hypocrisy at its best.

Ako ne dovedemo Rooneya ili nekog drugog vrhunskog špica, onda se treba nadati da će Jose uspjeti prodrmati Torresa, te poboljšati Lukakua. Teško će nam donijeti titulu solidni Ba, sirovi Lukaku i zahrđali Torrke.

Čekam da ga vidim u akciji protiv jačih ekipa. Svakako je bolji nego na prošlim pripremama, ali i dalje me nije uvjerio da treba biti prvi napadač.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Mislim da mu ni Mourinho ne vjeruje 100% još uvijek. Ima sličan problem ko i Torres, igra na malom prostoru kad treba uć u dribling, zabije se u igrača ili se spetlja s loptom. Još ima mjesta za napredak tu. Odličan je kad radi one Drogbine fore da se izvuče na stranu i onda ili se sjuri na gol ili da dobar pas. Odličan je i ko target men. Svejedno, i kršni stoperi će imat problema s njim, ogroman je i zna se ograditi dobro.

Kad mi neko kaže da Ramires nema tehniku a u isto vrijeme Lukaku kao ima. Hypocrisy at its best.

Ako ne dovedemo Rooneya ili nekog drugog vrhunskog špica, onda se treba nadati da će Jose uspjeti prodrmati Torresa, te poboljšati Lukakua. Teško će nam donijeti titulu solidni Ba, sirovi Lukaku i zahrđali Torrke.

Čekam da ga vidim u akciji protiv jačih ekipa. Svakako je bolji nego na prošlim pripremama, ali i dalje me nije uvjerio da treba biti prvi napadač.

Bolje epitete za opisati ih ne bih ni sam našao :P

Teško će Lukaku opstat ako ne poradi na tehnici, Ramiresu i ne treba toliko koliko ovome jer je broj lopti koje su mu napucane u zrak ogroman dok će se Ramires uvijek snaći nekako. Može se reći i da je Lukaku moj ljubimac ali šta znam, učinile me ove analize objaktivnim gdje god pogledam :D

Treba razumiti da je lik mlad. Nema kompletnog napadaca njegovih godina nigdje. Dzaba sve.

Svremenom ce mozda ako bog da i nauciti te driblinge odlicno raditi.

Ono sto je bitno ako ga uposlis zavrsi golom dok kod Dembe i Torresa ne moze se reci. Po onome sto smo vidjeli.

Opet covjek je utrpao pofajn golova zadnju sezonu sa slabijim veznim redom nego u nas.

Da, soxx je u pravu, evo i sad u pripremnim 4 gola, pa svaku pravu priliku je realizirao plus što je usto imao još dobrih težih šansi kada nije imao sreće ili je golman dobro reagirao.

Dobar je Lukaku ali je jos mlad da bude prvi napadac iskreno...ali pored svega mi se svidelo kako je onaj nabacaj udario temenom i skoro dao gol,to volim,kada za igraca ne postoji nemoguca situacija,probace sve...

Dobro neko rece,nemojmo od njega praviti novog Drogbu,on je Lukaku,marsala ce tesko neko dostici.

Meni je on super igrac i uvijek mi je bio drag prosle sezone sam bas bio sretan kada vidim da je on postigao gol za WBA.Ali koliko god ja njega gotivio ne mogu reci da mu je svaki segment igre odlican jer nije.Ono sto bi on trebao podhitno popravit je prijem lopte i dribling jer mi nekako kada krene u dribling izgleda nekako haotično i bukvalno se zapuca u igraca ali imao je par dobrih prodora i znam da on to moze popraviti.Sto se tice prijema lopte i tu treba popraviti stvari jer napadac u samom prijemu lopte mora praviti prednost u odnosu na njegovog cuvara.Zavrsnicu ima sjajnu i vidi se da ima samopuzdanja pred golom,Mourinho trazi od njega da ne igra samo između dva stopera vec da se povremeno izvlaci na stranu da bi imao vise prostora ali vidjecemo kako ce to izgledati..

Bolje epitete za opisati ih ne bih ni sam našao :P

Teško će Lukaku opstat ako ne poradi na tehnici, Ramiresu i ne treba toliko koliko ovome jer je broj lopti koje su mu napucane u zrak ogroman dok će se Ramires uvijek snaći nekako. Može se reći i da je Lukaku moj ljubimac ali šta znam, učinile me ove analize objaktivnim gdje god pogledam :D

E pa ne bi se složio. Mislim da je Ramiresu tehnika čak i bitnije. Jer jebiga ako Ramires na svojoj polovici krene Å¡topat loptu, odbije mu se 2-3 metra a protivnički igrač je presječe eto ti odma opasnosti za gol. Dok je kod Lukakua drugačije, on ako u 16 metara izgubi loptu sve se to da zakrpat puno lakÅ¡e nego kad se lopta izgubi na sredini terena. 
Zna se da za obranu moraÅ¡ bit snažan, veznjaci su tehničari a napadači snalažljivci(a bome Lukaku se i te kako dobro snalazi pred golom. :P ) :D 

lakuku zabija i to je jedino bitno, ovo ostalo će popravit s godinama...

i to stalno spominjanje da mora popravit dribling mi je malo glupo, pa nisu svi igrači svestrani da sve znaju, neke stvari možda nikad neče naučit, ako mu ne ide dribling onda mu treba reć mali čim dobiješ loptu riješavaj je se šta prije, izbjegavaj ulazit u dribling...

ono šta lakuku ima je sjajnu završnicu i osjećaj za gol i to je najvažnije za dobit vrhunskog napadača ovo ostalo pravi trener će već znat riješit...

Spic napadac treba da daje golove! Lukaku se je nadavao golova i prosle sezone i u ovim pripremnim utakmicama! Boli me briga za njegovu tehniku i prijem lopte, vazno je da zabija.

946291_515235718547744_1895700176_n.jpg

ANIMAL 

Dobar je bio protiv ovih amatera(statisticki), ali oni su daleko od merila. Kad na to dodamo odsustvo Torresa, i Dembin post, Lux je bio jedini 100% spreman napadac. 

Morace dosta toga da popravi na Americkoj turneji, da Mou ne bi posegnuo Romanu u dzep. 

A zbog cega se dize traore u nebesa whisper? Zbog cega se dize wallace, koji nista dobro nije napravio u defanzivi osim faulova?

Nadji post u kome sam ih dizao u nebesa, i placam ti crnkinju :D

Razlika je jednostavna. 

Traore mozda ni ne potpise za Chelsea.

Wallace nema radnu dozvolu, gulice pozajmice 2-3 godine dok ne dobije istu.

S druge strane, Lukaku se bori za mesto prvog napadaca Chelsea-ja. kljucna rec "prvog" , sto znaci da nam je on potreban sada, ne sledece sezone, ili one tamo, vec sada, odmah ;) 

Nije Luks po meni još za prvog napadača.

E sad, vidjet ćemo. Ako nam ekipa postane mašina već u startu, neće se to toliko ni osjetiti.

Ali Luks u ovom trenutku definitivno nije naš RvP, odnosno igrač koji će nam potezom donijeti pobjedu makar igrali ko kurac (usporedba s Unitedom prošle sezone).

Večeras drama loš... Mora on još mnogo pure jesti.. Al i ovakav loš je bolji od Torresa.

A inače je to teÅ¡ko bit' :P  Po meni je sinoć loÅ¡e odigrao, da li je u loÅ¡oj formi ali valjda će se to rijeÅ¡iti pa da napokon imamo dobrog napadača

malo me je razocarao, ipak je razlika kad igra protiv Malaysia/Indonesia XI ili protiv nekog ozbiljnijeg protivnika. Nadam se da ce napredovati, i to sto prije inace cemo opet biti "mrtvi" u spicu

Odigra malo losiju utakmicu i odma' ne valja , jos prijateljska . 

Vidjet cete vi njega u Premiershipu , samo polako . 

Romelu <3 

lahko m u je bilo protiv onih iz Azije koji nisu toliko kvalitetni,cim dodje neka ozbiljnija ekipa nema ga nigdje,od svih napadaca najvise je igrao a najmanje pokazao,u sinocnoj utakmici nije pokazao ama bas ni jednu stvar zbog koje bi trebao biti prvi izbor u napadu,ako dodje Roney blago nama,ako ne dodje Tores je i dalje prvi izbor na poziciji napadaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.