25. juli 2013.13 god. comment_136125 Kad mi neko kaže da Ramires nema tehniku a u isto vrijeme Lukaku kao ima. Hypocrisy at its best. Ako ne dovedemo Rooneya ili nekog drugog vrhunskog Å¡pica, onda se treba nadati da će Jose uspjeti prodrmati Torresa, te poboljÅ¡ati Lukakua. TeÅ¡ko će nam donijeti titulu solidni Ba, sirovi Lukaku i zahrÄ‘ali Torrke. ÄŒekam da ga vidim u akciji protiv jaÄih ekipa. Svakako je bolji nego na proÅ¡lim pripremama, ali i dalje me nije uvjerio da treba biti prvi napadaÄ. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136142 Mislim da mu ni Mourinho ne vjeruje 100% joÅ¡ uvijek. Ima sliÄan problem ko i Torres, igra na malom prostoru kad treba uć u dribling, zabije se u igraÄa ili se spetlja s loptom. JoÅ¡ ima mjesta za napredak tu. OdliÄan je kad radi one Drogbine fore da se izvuÄe na stranu i onda ili se sjuri na gol ili da dobar pas. OdliÄan je i ko target men. Svejedno, i krÅ¡ni stoperi će imat problema s njim, ogroman je i zna se ograditi dobro. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136158 Kad mi neko kaže da Ramires nema tehniku a u isto vrijeme Lukaku kao ima. Hypocrisy at its best. Ako ne dovedemo Rooneya ili nekog drugog vrhunskog Å¡pica, onda se treba nadati da će Jose uspjeti prodrmati Torresa, te poboljÅ¡ati Lukakua. TeÅ¡ko će nam donijeti titulu solidni Ba, sirovi Lukaku i zahrÄ‘ali Torrke. ÄŒekam da ga vidim u akciji protiv jaÄih ekipa. Svakako je bolji nego na proÅ¡lim pripremama, ali i dalje me nije uvjerio da treba biti prvi napadaÄ. Bolje epitete za opisati ih ne bih ni sam naÅ¡ao :P TeÅ¡ko će Lukaku opstat ako ne poradi na tehnici, Ramiresu i ne treba toliko koliko ovome jer je broj lopti koje su mu napucane u zrak ogroman dok će se Ramires uvijek snaći nekako. Može se reći i da je Lukaku moj ljubimac ali Å¡ta znam, uÄinile me ove analize objaktivnim gdje god pogledam :D Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136159 ja san zadvoljan za sad jedino taj prijem tj na malom prostoru nie jak bas Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136160 Treba razumiti da je lik mlad. Nema kompletnog napadaca njegovih godina nigdje. Dzaba sve. Svremenom ce mozda ako bog da i nauciti te driblinge odlicno raditi. Ono sto je bitno ako ga uposlis zavrsi golom dok kod Dembe i Torresa ne moze se reci. Po onome sto smo vidjeli. Opet covjek je utrpao pofajn golova zadnju sezonu sa slabijim veznim redom nego u nas. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136161 Da, soxx je u pravu, evo i sad u pripremnim 4 gola, pa svaku pravu priliku je realizirao plus što je usto imao još dobrih težih šansi kada nije imao sreće ili je golman dobro reagirao. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136162 Dobar je Lukaku ali je jos mlad da bude prvi napadac iskreno...ali pored svega mi se svidelo kako je onaj nabacaj udario temenom i skoro dao gol,to volim,kada za igraca ne postoji nemoguca situacija,probace sve... Dobro neko rece,nemojmo od njega praviti novog Drogbu,on je Lukaku,marsala ce tesko neko dostici. Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136171 Meni je on super igrac i uvijek mi je bio drag prosle sezone sam bas bio sretan kada vidim da je on postigao gol za WBA.Ali koliko god ja njega gotivio ne mogu reci da mu je svaki segment igre odlican jer nije.Ono sto bi on trebao podhitno popravit je prijem lopte i dribling jer mi nekako kada krene u dribling izgleda nekako haotiÄno i bukvalno se zapuca u igraca ali imao je par dobrih prodora i znam da on to moze popraviti.Sto se tice prijema lopte i tu treba popraviti stvari jer napadac u samom prijemu lopte mora praviti prednost u odnosu na njegovog cuvara.Zavrsnicu ima sjajnu i vidi se da ima samopuzdanja pred golom,Mourinho trazi od njega da ne igra samo izmeÄ‘u dva stopera vec da se povremeno izvlaci na stranu da bi imao vise prostora ali vidjecemo kako ce to izgledati.. Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136193 Bolje epitete za opisati ih ne bih ni sam naÅ¡ao :P TeÅ¡ko će Lukaku opstat ako ne poradi na tehnici, Ramiresu i ne treba toliko koliko ovome jer je broj lopti koje su mu napucane u zrak ogroman dok će se Ramires uvijek snaći nekako. Može se reći i da je Lukaku moj ljubimac ali Å¡ta znam, uÄinile me ove analize objaktivnim gdje god pogledam :D E pa ne bi se složio. Mislim da je Ramiresu tehnika Äak i bitnije. Jer jebiga ako Ramires na svojoj polovici krene Å¡topat loptu, odbije mu se 2-3 metra a protivniÄki igraÄ je presjeÄe eto ti odma opasnosti za gol. Dok je kod Lukakua drugaÄije, on ako u 16 metara izgubi loptu sve se to da zakrpat puno lakÅ¡e nego kad se lopta izgubi na sredini terena. Zna se da za obranu moraÅ¡ bit snažan, veznjaci su tehniÄari a napadaÄi snalažljivci(a bome Lukaku se i te kako dobro snalazi pred golom. :P ) :D Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136199 lakuku zabija i to je jedino bitno, ovo ostalo će popravit s godinama... i to stalno spominjanje da mora popravit dribling mi je malo glupo, pa nisu svi igraÄi svestrani da sve znaju, neke stvari možda nikad neÄe nauÄit, ako mu ne ide dribling onda mu treba reć mali Äim dobijeÅ¡ loptu rijeÅ¡avaj je se Å¡ta prije, izbjegavaj ulazit u dribling... ono Å¡ta lakuku ima je sjajnu zavrÅ¡nicu i osjećaj za gol i to je najvažnije za dobit vrhunskog napadaÄa ovo ostalo pravi trener će već znat rijeÅ¡it... Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136221 Spic napadac treba da daje golove! Lukaku se je nadavao golova i prosle sezone i u ovim pripremnim utakmicama! Boli me briga za njegovu tehniku i prijem lopte, vazno je da zabija. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136502 što moderatori ne stave brojeve njemu i van ginkelu,de bruyneu i ostalim Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136518 što moderatori ne stave brojeve njemu i van ginkelu,de bruyneu i ostalim Pa kada ih službeno nemaju http://www.chelseafc.com/first-team Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136720 Dobar je bio protiv ovih amatera(statisticki), ali oni su daleko od merila. Kad na to dodamo odsustvo Torresa, i Dembin post, Lux je bio jedini 100% spreman napadac. Morace dosta toga da popravi na Americkoj turneji, da Mou ne bi posegnuo Romanu u dzep. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136749 A zbog cega se dize traore u nebesa whisper? Zbog cega se dize wallace, koji nista dobro nije napravio u defanzivi osim faulova? Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136756 A zbog cega se dize traore u nebesa whisper? Zbog cega se dize wallace, koji nista dobro nije napravio u defanzivi osim faulova? Nadji post u kome sam ih dizao u nebesa, i placam ti crnkinju :D Razlika je jednostavna. Traore mozda ni ne potpise za Chelsea. Wallace nema radnu dozvolu, gulice pozajmice 2-3 godine dok ne dobije istu. S druge strane, Lukaku se bori za mesto prvog napadaca Chelsea-ja. kljucna rec "prvog" , sto znaci da nam je on potreban sada, ne sledece sezone, ili one tamo, vec sada, odmah ;) Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136764 Nije Luks po meni joÅ¡ za prvog napadaÄa. E sad, vidjet ćemo. Ako nam ekipa postane maÅ¡ina već u startu, neće se to toliko ni osjetiti. Ali Luks u ovom trenutku definitivno nije naÅ¡ RvP, odnosno igraÄ koji će nam potezom donijeti pobjedu makar igrali ko kurac (usporedba s Unitedom proÅ¡le sezone). Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137164 Bolje se odbijaju lopte od njega nego od bandove na fliperu. Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137170 Morat cemo prodati matu, dembu, hazarda i ovog "panja" jer nisu zadovoljili na fitness vjezbama veceras. Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137171 VeÄeras drama loÅ¡... Mora on joÅ¡ mnogo pure jesti.. Al i ovakav loÅ¡ je bolji od Torresa. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137206 VeÄeras drama loÅ¡... Mora on joÅ¡ mnogo pure jesti.. Al i ovakav loÅ¡ je bolji od Torresa. A inaÄe je to teÅ¡ko bit' :P Po meni je sinoć loÅ¡e odigrao, da li je u loÅ¡oj formi ali valjda će se to rijeÅ¡iti pa da napokon imamo dobrog napadaÄa Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137213 malo me je razocarao, ipak je razlika kad igra protiv Malaysia/Indonesia XI ili protiv nekog ozbiljnijeg protivnika. Nadam se da ce napredovati, i to sto prije inace cemo opet biti "mrtvi" u spicu Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137217 Odigra malo losiju utakmicu i odma' ne valja , jos prijateljska . Vidjet cete vi njega u Premiershipu , samo polako . Romelu <3 Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137220 lahko m u je bilo protiv onih iz Azije koji nisu toliko kvalitetni,cim dodje neka ozbiljnija ekipa nema ga nigdje,od svih napadaca najvise je igrao a najmanje pokazao,u sinocnoj utakmici nije pokazao ama bas ni jednu stvar zbog koje bi trebao biti prvi izbor u napadu,ako dodje Roney blago nama,ako ne dodje Tores je i dalje prvi izbor na poziciji napadaca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.