31. maj 2013.13 god. comment_126495 Pokido juce. http://www.youtube.com/watch?v=qC37ERgVfh0&feature=player_embedded pa ako ga ne vrate nek idu svi u pizdu materinu!!! Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126969 Pogledajte na 3:45 gol Fellainia, asistencija KDB. Pa hljeb te jebo ja dugo nisam vidio igraca koji skine Bekamov ubac jos dok je igrao u Realu. Bravo mali ! Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126971 To se zove gledao Lukaku-a video Kevina ;) Neko da posalje klip Upravi i Jose-u. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127002 močna je ova belgija, jao si ga nama u kfalifikacijama za sp, ali neka bar će mi bit drago zbog chelseavih igrača... Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127022 Belgija ce za 5 godina biti ono sto je Spanija danas. A i ja sam tu vidio da je Kevin pokidao. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127036 Belgija ce za 5 godina biti ono sto je Spanija danas. Ja baš nekako sumnjam da će Belgija ikad biti ekipa. Mislim da će oni biti samo skupina izvanrednih individualaca i ništa više. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127527 kakav prijem lopte,strašno,prosto ne može čovek da ga prepozna koliko je napredovao Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127553 Ne mogu Belgijanci dostici Spaniju iz prostog razloga sto reprezentacija Spanije se sastoji od Reala, Farcelone i Azpiliquete. Dakle dva tima, sa krajnje slicnom filozofijom igre. Da su oni rastrkani po klubovima kao ostale reprezentacije, ne bi bili ni izbliza toliko dobri. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127577 Ali kako ga je samo uzivanje gledati kako igra...napredovao je dosta i to se vidi kod svakog kontakta sa loptom.Ocekujem da bude u rosteru za sljedecu sezonu pa nece valjda do 25 godine biti po nekim posudbama.Sada mu treba dati sansu jer on je sada kao gladan tigar i treba ga nagraditi za dobre igre prosle sezone. Jbt sunce pa ovaj De Bruyne je igracina...kakve mi igrace imamo na posudbama pa to nije humano. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127579 Ne mogu Belgijanci dostici Spaniju iz prostog razloga sto reprezentacija Spanije se sastoji od Reala, Farcelone i Azpiliquete. Dakle dva tima, sa krajnje slicnom filozofijom igre. Da su oni rastrkani po klubovima kao ostale reprezentacije, ne bi bili ni izbliza toliko dobri. Belgijanci su svi u premier ligi :D Uce na isti fazon fudbal. :D Jos De Bruyne da se vrati a golman ko golman (courtois) nek samo brani dobro. Samo Witsel iz prve postave nije u engleskom klubu cini mi se. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128111 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2337742/Romelu-Lukaku-wants-stay-Chelsea.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 'I have had a good conversation with Jose Mourinho, and I know it's up to me to show I'm worth a place. It is the World Cup next year, and I need to be playing. But if I don't get in the Chelsea team often enough, then I won't deserve to be in the national squad. 'I am not afraid of that. I am determined to succeed with Chelsea next season. I want to prove myself. People will compare me with Didier Drogba, and he was always my hero. But I am my own man, and I want to be known for what I do.' moćna slika http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yaukr0KKk-E Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128116 Dailymail je al nadam se da je ovo istina. Nesto nevjerujem da je istina dok ne vidim na sky-u :D Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128118 Dailymail je al nadam se da je ovo istina. Nesto nevjerujem da je istina dok ne vidim na sky-u :D upravo si pao u mojim očima =(( #-o pa kakve veze ima dal je dailymail "I already know where I'm going, or where I'll be heading back to, but I won't say any more than that," Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128122 Ma :hljeb: koliko sam stvari procitao od njih, mislim gluposti tako da ne znam sta da im vjerujem a sta ne. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128137 Ne mogu Belgijanci dostici Spaniju iz prostog razloga sto reprezentacija Spanije se sastoji od Reala, Farcelone i Azpiliquete. Dakle dva tima, sa krajnje slicnom filozofijom igre. Da su oni rastrkani po klubovima kao ostale reprezentacije, ne bi bili ni izbliza toliko dobri. Dobro, možda sam pretjerao, teško je dostići ovu današnju Španiju ali je vrlo moguće očekivati da će Belgija sa ovim talentovanim igračima osvojiti trofeje. Ja ih vidim u vrhu za par godina. Sada imaju mladu ekipu a igraju odlično. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128181 Evo i sky prenosi http://www1.skysports.com/football/news/12691/8764865/Romelu-Lukaku-returning-to-Chelsea-next-season-with-vow-to-prove-his-worth Too! Jos De Bruyne da ostane i sve super :) Koji je Bog Mourinho. Mogu mislit kako je motivirao i ubijedio lika na sve. Ova recenica je dokaz. "It is the World Cup next year, and I need to be playing. But if I don't get in the Chelsea team often enough, then I won't deserve to be in the national squad." Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128232 ma to apostole, pobjedniče moj :D volim što će nam on biti u ekipi neg` da je došlo trista kavanija i roberata Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128376 http://www1.skysports.com/watch/video/8765230/lukaku-keen-to-stay-at-chelsea a jes´ i ovaj Lukaku garav Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129728 Od dana kad smo ga potpisali, veće želje nemam od one da gledam ovu zvijer kao prvog napadača Chelseaja. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130530 JOOOOOOOJ, jedva čekam da ovaj traktor zaore Stamford Bridž. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130533 Ne sumnjam da ce nas Jose njemu pruzit' pravu priliku i ne sumnjam da ce ju Romelu iskoristit i posrat se Dubri pod nos... :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.