20. maj 2013.13 god. comment_124140 http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22601175 West Bromwich Albion loan star Romelu Lukaku says his future at Stamford Bridge depends on whoever is chosen as the next manager of Chelsea Lukaku, 20, has not ruled out returning to Albion if things do not work out for him this summer back at Chelsea. "I have to see," Lukaku told BBC WM. "I have to talk with the new manager. "Chelsea are still my dream club and I want to be successful there. If the new manager has plans for me, I will go there and take my chance." Belgium international Lukaku, whose father Roger played international football for Zaire, is a Chelsea supporter. In Sir Alex Ferguson's final game in charge, Lukaku achieved the unique feat of becoming the only player in the long-serving United manager's 26-and-a-half-year reign to fire a treble against the Red Devils and not end up on the winning side "It was a great game," added Lukaku, whose treble came within a week of celebrating his 20th birthday. "Offensively great, defensively a little bit less. "It was the first hat-trick of my career and to do it against Man U makes it special. "I pray to God it is the first of many for me." an ideal time, given all the upheaval at Chelsea over the last two years. "West Brom really launched my career," admits the Belgian striker. "I've enjoyed myself here and I hope they enjoyed me. "Chelsea was a bit difficult and a lot of people were doubting me but I kept believing in my qualities. "I work hard and, with the help of the fans and the club, I just could not fail here. "All I am doing now is just keeping my head on my shoulders. I will concentrate on my next international games with Belgium, go away on holiday, then come back for pre-season training and we will see what happens." Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124143 nikad igraÄa od njega neće biti u oÄima navijaÄa ÄŒelzija sve dok drugi klubovi ne pokažu svoje interesovanje za njega Tako je bilo i za de brujna i za staridza..... Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124179 nikad igraÄa od njega neće biti u oÄima navijaÄa ÄŒelzija sve dok drugi klubovi ne pokažu svoje interesovanje za njega Tako je bilo i za de brujna i za staridza..... Ne dok ne pokažu interes nego dok ga ne kupe... A onda će se Äupat kosa i proklinjat uprava Å¡to su ga prodali... Ali neka, samo nek urade Å¡to je momku najbolje za karijeru, ako mu ne misle dat Å¡ansu onda nek ga džaba daju, ne moraju ga ni prodat samo nek mu karijeru ne upropaste... Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124213 Covek se vratio sa pozajmice. Letnje pripreme ce odraditi sa Chelsea-jem. Kao sto sam vec pisao ne verujem da ce Chelsea(citaj Mourinho) bilo koga kupovati dok ne stekne uvid u kadar kojim raspolaze. Jos je rano za procenu da li ce Traktor dobiti sansu naredne sezone. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124370 Vjerujem svaki navijaÄ Chelsea (osim Dubre naravno), bi volio da Lukaku od sljedeće sezone igra u plavom dresu. E sad, ako baÅ¡ svi žele, onda sigurno da vrijedi i da mi mogao se ustaliti u prvom timu Chelseaja. Jer jbg navijaÄe je teÅ¡ko zadovoljit. Ja se nadam da će tako i biti. Isto tako negdje sam Äitao kako ga je nekada i Mou htio dovesti kod sebe (vjerovatno u Real), dakle već ga cijeni, tako da.. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124371 ja nznm koji klinac oni kupuju mlade igraÄe kad ih Å¡alju na posudbe. ako si ga kupio probaj ga. bio je 1 godinu na posudbi i vrati ga da igra. zato nama troles, benajun, mikel igraju a marin propao a KDB, lukaku nosioci svojih momÄadi. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124603 Koliko bi samo za Chelsea znaÄilo da ovaj klinac jednom predvodi napad i odluÄuje utakmice. Ostali klubovi bi odmah viÅ¡e poÅ¡tovali naÅ¡ klub, od tako mladog igraÄa napravili igraÄinu nakon Å¡to smo ga poslali na posudbu da se kali, a taj igraÄ i voli klub. I izgleda k'o tenk. Ljubomori ne bi bilo kraja, kao ni naÅ¡oj sreći i mom svrÅ¡av... divljenju :D ^:)^ Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124873 Romelu Lukaku is keen on a loan move to Champions League finalists Borussia Dortmund next season. Ako vec razmatraju pozajmicu, bilo bi dobro resenje da oni nama prodaju Lew-a za neku nizu cenu, a da ga Romel menja jednu sezonu. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124898 I onda Romelu dođe iduće sezone i pofafa kitu.. Odmah mu dat šansu... Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124911 I onda Romelu dođe iduće sezone i pofafa kitu.. Odmah mu dat šansu... Pofaface je on u svakom slucaju, ako ga opet proslede negde. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124915 Zasto smo toliko sljepi i saljemo ovu igracinu na neke pozajmice...pojacavamo ostale timove kao da smo neka humanitarna organizacija umjesto da ga jednostavno vratimo u tim jer Lukaku to zasluzuje bas kao i De Bruyne. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125287 Jose Mourinho wants to turn Romelu Lukaku into the new Didier Drogba should the outgoing Real Madrid boss return to Chelsea. http://www.givemesport.com/347544-paper-talk-may-26?tg=/ to te ja pitaaaaam :))) Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125354 Hoće on igrati onu turneju protiv Reala, Intera, Juventusa, Milana i ostalih? Jedva Äekam da ga vidim na djelu u plavome dresu, ne mogu rijeÄima opisat koliko mu želim da uspije u Chelseaju i to Å¡to prije. Samo da sad pametna uprava ne dovede nekog Falcaa i sve usere... Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125360 Koliko bi samo za Chelsea znaÄilo da ovaj klinac jednom predvodi napad i odluÄuje utakmice. Ostali klubovi bi odmah viÅ¡e poÅ¡tovali naÅ¡ klub, od tako mladog igraÄa napravili igraÄinu nakon Å¡to smo ga poslali na posudbu da se kali, a taj igraÄ i voli klub. I izgleda k'o tenk. Ljubomori ne bi bilo kraja, kao ni naÅ¡oj sreći i mom svrÅ¡av... divljenju :D ^:)^ Ne znam za tebe i za ostale, ali meni je jace kad svi mrze Chelsea i volio bih da tako i ostane. Nista jace ici sam protiv ostalih pa jos kad ih pokopas pa gledas im tikove i crvenilo od nervoze, nista jace. Meni bi bio smor da se Chelsea gotivi mnogo. O Lukakuu ce odluciti sam Mou i ja mu vjerujem. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125361 Ne znam za tebe i za ostale, ali meni je jace kad svi mrze Chelsea i volio bih da tako i ostane. Nista jace ici sam protiv ostalih pa jos kad ih pokopas pa gledas im tikove i crvenilo od nervoze, nista jace. Meni bi bio smor da se Chelsea gotivi mnogo. O Lukakuu ce odluciti sam Mou i ja mu vjerujem. Nisam ja napisao da želim da vole Chelsea, daleko od toga :D A da Chelsea, kojega iovako mrze zbog 100 razloga ima i Lukakua bilo bi im još i gore. Ne bi oni samo zbog Lukakua zavoljeli plave, bez brige, samo bi im bilo još više krivo :) Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125362 Ne znam za tebe i za ostale, ali meni je jace kad svi mrze Chelsea i volio bih da tako i ostane. Nista jace ici sam protiv ostalih pa jos kad ih pokopas pa gledas im tikove i crvenilo od nervoze, nista jace. Meni bi bio smor da se Chelsea gotivi mnogo. O Lukakuu ce odluciti sam Mou i ja mu vjerujem. Ako je na Mourinhu povratak Lukakua vjerujem da ce se vratiti.Ima nekih izvora(naveo sam gore) da je Mou vec rekao da zeli Lukakua u chelseaju i od njega napraviti novog Drogbu :) A znamo svi kako su se slagali njih dvojica =) Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125373 Koliko bih jos vise zagotivio (ako je ikako moguce vise gotivite Moua nego sad) Moua kad bi stavio ovog momka za prvog napadaca tima,pa to nije moguce....Samo se ti vrati momce kod nas i kad dobijes sansu,ne sumnjam da ces pokazati ko je no1 napadac za nas... Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125448 Hoće on igrati onu turneju protiv Reala, Intera, Juventusa, Milana i ostalih? Jedva Äekam da ga vidim na djelu u plavome dresu, ne mogu rijeÄima opisat koliko mu želim da uspije u Chelseaju i to Å¡to prije. Samo da sad pametna uprava ne dovede nekog Falcaa i sve usere... Trebalo bi, njegova pozajmica istice davno pre pocetka tog turnira. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125617 Hoće on igrati onu turneju protiv Reala, Intera, Juventusa, Milana i ostalih? Jedva Äekam da ga vidim na djelu u plavome dresu, ne mogu rijeÄima opisat koliko mu želim da uspije u Chelseaju i to Å¡to prije. Samo da sad pametna uprava ne dovede nekog Falcaa i sve usere... a zasto bas ove ekipe igraju turneju? Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125789 a zasto bas ove ekipe igraju turneju? Zato sto je nekom u Americi doslo da izabere bas njih. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125943 evo koga ne mrzi nek pogleda http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sK_sGeFLg5o Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125953 "I believe I shoud be realistic. If u are a striker at Chelsea. It's different. It's harder , they play differently. Less open space, Look at Demba Ba, he came from newcastle. Before the winter break, he scored 13 times. He arrived at Chelsea and scored only twice. That says a lot but. I believe a good striker shoud adapt in every situation." "Ferguson came outside and congratulated me" (Pricali su o utakmici protiv uniteda) Inace kad je dosao iz Anderlechta imao je 101 kilu, smrsao je bio 7 kila i nakon toga dobio 2 kile misicne mase. Kad je dosao imao je 10% masnoce sad ima samo 6%. Zivotinja. Eto nesto ukratko sto sam ogledao 10 minuta. edit Eh sad kad sam sve pregledao. Prica o tome kako je mu prva sezona bila teska, nije igrao mnogo, nije navikao na takve stvari, u anderlehtu svake sedmice zabijao golove a ovdje sjedio na tribinama kao neki navijac. Spominje treninge, koji su jaki, jedan lampard nakon treninga otpliva 25 puta u bazenu gore dole. Rekao je kako Thorgan odlican igrac, veliki potencijal i ocekuje da za godinu dvije nece biti velike razlike izmedju njega i edena, imate u klipu isto tako i o Thorganu jedan dio. Zadovoljan ovom sezonom, puno je naucio kaze. Sljedece sezone razmislja ako nece igrati mnogo da ode na posudbu da dobija na igri. Uglavnom momak misli na buducnost i zeli da bude igracina, nije mu do para. Ja se nadam opet, ako Mou uvidi da ne moze pruziti chelseau jos onoliko koliko je potrebno da ce ga poslati negdje, on ocekuje bundesligu ove sezone, schalke, dortmund itd. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126466 Pokido juce. http://www.youtube.com/watch?v=qC37ERgVfh0&feature=player_embedded Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.