3. septembar 2013.13 god. comment_142912 Ja sam šokiran i razocaran jednostavno ne mogu da vjerujem da smo ga ponovo prepustili drugom klubu.Pa nije mi jasno šta on treba da uradi da bi dobio šansu u Chelsea.Stvarno mi je žao Lukakua,umjesto da ga posle promašenog penala klub podrži i ostavi u timu oni njega posljednji dan šutnu na pozajmicu. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142915 A toliko sam se nadao i prizeljkivao gledati ga u nasem dresu . Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142918 Mislim da njega ovo jako boli jer se spremao citavog ljeta da bi ga izduvao pored likova koji ne mogu loptu krsteno sutnut . UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142930 Stvarno sam tužan radi ovoga. Prirastao mi je srcu, dobar je dečko, dobar je čovjek, i imao je pravo očekivati priliku pokazati se uz ovu konkurenciju. Naveo sam u shoutboxu jučer jednu paralelu - Drogba je u prvoj sezoni za Chelsea zabio 'samo' 10 golova u Premiershipu, govorilo se da je promašena investicija. Što da je on onda slan s posudbe na posudbu? Možda bi Lukaku ostao da je plaćen 10 milijuna više... Katastrofa. Jako sam razočaran. Ako možemo nunanati razne Oscare, Bertrande, Van Ginkele i slične u prvoj postavi, kako nije bilo mjesta za njega... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142946 po meni velika graška moua šta ga je poslao na posudbu, šta će mu još jedna posudba? siguran sam da bi imao dovoljno prilike da se lagano skuplja iskustvo i nameče se u prvi tim, na kraju je izad nas buran prijelazni rok a opet nismo rješili najvažnije: NAPAD! imamo eto'oa koji amo reć da će bit dobar ali nemamo zamjene za njega, demba nije pokazao ništa, na torresa ne treba trošit riječi, lukaku je mogao bit savršena zamjena ako ništa uvjek bi barem bio maksimalno motiviran i željan dokazivanja... ako eto'o ne ispuni očekivanja jadna nam majka... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142947 BRAVO IDIOTI !! Nek ste doveli 33godišnjeg cigana koji bi radije prodavao kikiriki nego igrao za plastični klub, a nek ste pljunuli u facu 20togodišnjem momku koji bi poginuo za taj plastični klub Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142950 I dalje ne vjerujem i ne razumijem... Zašto????? I zašto ga onda dati Evertonu????? Da je otišao nazad u WBA, još bi se možda jednom i pomirio s tim jer tamo zna i igrače i klub i nisu nam konkurenti nizašto. Ali dati ga Evertonu samo zato da bi Everton mogao svog ponajboljeg igrača lakše prodati Unitedu??!! Što smo mi ikad dobili od tog Evertona?? Prodali su Fellainia Unitedu, prodali su Rooneya Unitedu... Što im United nije dao Hernandeza naprimjer?? Da ga hebeš ovo mi nikad neće biti jasno... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142952 Slažem se, Gandalf. Ne razumijem nikako i držim da je ovo velika pogreška epskih razmjera. Pogotovo kad čujem sve ovo za Lukakua što si ti rekao. Ovo je tragedija. Klinac će još zamrziti klub radi ovakvog šikaniranja. A da on nije bolji od Eto'o-a koji 2 godine nije odigrao ozbiljnu utakmicu i od Dembe Ba (koji je simpatičan, ali je klasa za Wigan), to ne mogu i neću vjerovati. Mali će mislit da je stjeran iz kluba radi onog penala. Jebem ja Mourinha i onog njegovog plaćenika u crnim lakiranim opancima. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142962 1. 2. Mata je uradio nešto, pročitaj još jednom moj post. Šta vam je ljudi, to što voli Chelsea znači da treba igrati u prvom timu? Za igrati treba i neki kvalitet, puno nas je ovdje koji volimo Chelsea, šta bi sad svi trebali igrat? ova nabrajanja ne razumem,ali ajde ostavimo to po strani,jedino ako mene ne teras u 3. lepe,ali kao sto rekoh ostavimo to po strani. Vazno da je Torres kvalitet,Ba i Eto (ovog cemo tek da vidimo).. Sta je Torres uradio za Chelsea za 2 godine,trebalo ga je ispucati iz kluba posle prvih 1000 i nesto minuta bez gola... ili na kraju prosle sezone kada je postio u PL 5 meseci,a tovario buraniju koja nam nije do kolena bila u LE,ni po ambicijama,ni po finansijama,ni po kvalitetu.... Ako se dobro secam Lukaku se pokazao kao najbolji napadac u pripremnim utakmicama,, Dao je 17 golova prosle sezone u WBA gde nije uvek igrao prvu postavu,gde nije ima Hazarda,Matu,Lamparda iza sebe da ga hrane loptama,nego osrednje igrace pa je opet zabio duplo vise golova od prekaljenog asa Torresa. O cemu pricamo. Ok ako ga ne volis,mada ne vidim razlog,ali on je po meni bar za duplo bolji i od Torresa i od Dembe,a videcemo u kakvom je stanju Eto. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142971 Prezelen je on za ovu ekipu. Ako je on prezelen Torres je sagnjio. Pretvorio se u đubre. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142980 Morao je otici na pozajmicu jer inace nebi igrao na svetskom prvenstvu. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142983 Diablo i ja smo dosli na ideju da napravimo peticiju za povratak Lukakua sa pozajmice u decembru :) Slazete li se sa tim ?Tim bi culi ljudi da ima organizacija Celsijevih fanova na Balkanu i znali bi nase misljenje o slanju Lukakua na pozajmicu . Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142990 Hah, nemojte bit smiješni, nije nam FSW došao da pravimo peticije :D Treba sačekati pa vidjeti. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142991 Čudno mi je malo to što na stranom forumu jedno 80% članova odobrava slanje na posudbu, a ovdje isto toliko nas udrilo paljbu po Mourinhu i slalo ga u pičku materinu. Očito da Mou smatra da Lukaku još nije spreman za prvih 11. U Evertonu se mnogo lakše može izboriti za mjesto, a za njega će biti dobro da što više igra. Treba uzeti u obzir i to da je sljedeće godine svjetsko. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142993 Očito da Mou smatra da Lukaku još nije spreman za prvih 11. U Evertonu se mnogo lakše može izboriti za mjesto, a za njega će biti dobro da što više igra. Treba uzeti u obzir i to da je sljedeće godine svjetsko. A ovde u Čelsiju mu je konkurencija sačuvaj bože. Ne bi se naigrao pored rasnih strelaca koje imamo. Očito da nemaju muda da ga gurnu u prvi tim. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142996 Glupo je sto je otisao na posudbu.Ako je Mourinho zakljucio na osnovu jedne utakmice da ga posalje ne mogu vjerovati.Znam da je bio los,vidjelo se cim je usao,izgubio se.Jos je mlad za takve utakmice,ali bi se bolje snasao od one dvojice(Ba i Torres) u premiershipu.Neke osobe se fakat ne mogu dokazati tj ne daju im priliku da se dokazu,al neka rade sto hoce. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143002 Vjerojatno nije trebao ići na posudbu, ali Torresa nitko nije htio, a Dembu baš i nema smisla slat na posudbu s toliko godina, a nitko ga nije htio kupit, a očito je vidio da je napadača ipak previše i da neće svi igrat, zato je morao ispaštati MLADI Lukaku, baš zato što je MLAD i ima prostora za napredak i za skupljanje iskustva Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143004 Glupo je sto je otisao na posudbu.Ako je Mourinho zakljucio na osnovu jedne utakmice da ga posalje ne mogu vjerovati. Nemojte biti naivni. I vi se hvatate te priče da ga je on otjerao na posudbu zbog pomašenog penala... A evo, sad baš čitam. Čini se da je stvarnost potpuno drugačija od onoga što većina misli. Današnji intervju s njim... Javilo se dosta klubova koji su ga željeli na posudbu, među njima i WBA. Luks je ipak odabrao Everton jer smatra da je on najbolja opcija. U to ga je sigurno uvjerio i manager Roberto Martinez s kojim je razgovarao pola sata. Jose je naravno također dao dozvolu da Luks ode na posudbu. Kaže za Josea da je najbolji trener kojeg je ikad imao i da se želi vratiti iz Evertona još jači. Želio je na posudbu gdje će imati zagarantirano mjesto da može raditi na svojim nedostacima. To je cijela priča. A vi tu reagirate kao da ga je Mourinho otjerao iz Chelseaja zauvijek. Jebo te ovaj forum i overreacting. Ponekad mi se točno prisere. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143006 naravno da ga nije potjerao zauvjek, posan je na posudbu da još skuplja iskustva i da igra redovito jer je procjena moua da kod nas neče dobit dovoljnu minutažu a to je po meni pogrešna odluka jer mislim da lukaku zaslužuje svojim i kvalitetom i požrtvovnošću imat veću minutažu i od torresa i od dembe... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143028 Ponekad mi se točno prisere. Znam kako ti je. Mislim da će mi se čitavu sezonu srati. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143032 Javilo se dosta klubova koji su ga željeli na posudbu, među njima i WBA.Luks je ipak odabrao Everton jer smatra da je on najbolja opcija. U to ga je sigurno uvjerio i manager Roberto Martinez s kojim je razgovarao pola sata. Jose je naravno također dao dozvolu da Luks ode na posudbu. Kaže za Josea da je najbolji trener kojeg je ikad imao i da se želi vratiti iz Evertona još jači. Želio je na posudbu gdje će imati zagarantirano mjesto da može raditi na svojim nedostacima. To je cijela priča. Da li je? Prvo hteli da pozajme Dembu, ali pošto ga niko nije hteo otarasili se Lukakua pod tim izgovorom. Bez obzira što je ovo Murinjo, neću mu slepo verovati i aplaudirati kad god prdne. Videćemo na kraju sezone koliko je ovo pametno. Ako Romelu postinge 15+ golova i mi osvojimo nešto, verovatno će biti ok. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143033 Cist dokaz da sam bio u pravu kad sam pisao ranije ocigledno je da niko nece biti teran iz kluba,ali ga je veliki Mourinho ubedio da ce bolje proci negde drugde mogao ga je staviti na klupu i sjebati mu celu godinu. The conversation I had with Jose Mourinho remains confidential I could stay at Chelsea but it's important at my age to play a lot. My goal is. to hold the World Cup and be a good striker for Chelsea in the future. http://www.rtbf.be/sport/football/etranger/angleterre/detail_lukaku-je-suis-content-de-rejoindre-everton?id=8081085 Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143038 A evo, sad baš čitam. Čini se da je stvarnost potpuno drugačija od onoga što većina misli... ...To je cijela priča. A vi tu reagirate kao da ga je Mourinho otjerao iz Chelseaja zauvijek. Jebo te ovaj forum i overreacting. Ponekad mi se točno prisere. Očito ne poznaš Lukakua i nemaš dovoljnu predodžbu o tome koliko on voli Chelsea. Da ga pozove Abramovich i zalijepi mu ne jednu nego obje noge u tur, a Mourinho mu se posere na glavu dok leži dolje, on bi vjerovatno rekao: Nema veze, omaklo im se i nisu to sigurno napravili namjerno. Ja i dalje volim ovaj klub i želim jednom dobiti priliku da se se dokažem... Nitko ne kaže da je potjeran zauvijek, ali da je greška što je uopće potjeran i prvi put, a kamoli ovaj DRUGI to je po mišljenju nas mnogih. Svatko naravno ima pravo na svoje mišljenje, a moje osobno je da mu ni Demba ni Torres ni ono govno od Etooa nisu dostojni ni čistiti kopačke već danas... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143051 Očito ne poznaš Lukakua i nemaš dovoljnu predodžbu o tome koliko on voli Chelsea. Da ga pozove Abramovich i zalijepi mu ne jednu nego obje noge u tur, a Mourinho mu se posere na glavu dok leži dolje, on bi vjerovatno rekao: Nema veze, omaklo im se i nisu to sigurno napravili namjerno. Ja i dalje volim ovaj klub i želim jednom dobiti priliku da se se dokažem... Nitko ne kaže da je potjeran zauvijek, ali da je greška što je uopće potjeran i prvi put, a kamoli ovaj DRUGI to je po mišljenju nas mnogih. Svatko naravno ima pravo na svoje mišljenje, a moje osobno je da mu ni Demba ni Torres ni ono govno od Etooa nisu dostojni ni čistiti kopačke već danas... Nitko nikad ne ode na posudbu jer to želi, nego jer želi priliku da više igra, on ako toliko pati za SB mogao je ostati i nazadovati sjedeći na klupi, ali ima lik klikera i učinio je ono što je najbolje za njega, jer nije Mou ili tko drugi potpisao taj ugovor umjesto njega u Evertonu. Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143052 Više volim da u napadu gledam mlade igrace željne dokazivanja poput Lukakua nego placenike poput Etoa.Zar je bilo teško pružiti priliku igracima koji to zaslužuju. Da je uprava povlacila pametne i promišljene poteze naš napadački trio bi bio:Sturridge,Lukaku i Drogba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.