19. maj 2013.13 god. comment_123733 "He comes from Stamford Bridge, he's bigger then a fridge...." pesma navijaÄa wba Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123741 Heh, ubica svaka Äast momÄino, nadam se od sledeće sezone da će biti prvi Å¡pic ispred dvije maÅ¡ine za asistencije, Mate i Hazarda :) Iako obožavam Dembu već dugi niz godina (:P), želim da Romelu igra u prvoj postavi od sledeće sezone :) I joÅ¡ jednu želju imam, a to je da mu Oscar da 11-ku :P Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123756 I još jednu želju imam, a to je da mu Oscar da 11-ku :P Lukaku ako bude birao broj, to ce biti 9-ka. ;) Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123758 Svaka Äast, nek si pokazao glupanima u naÅ¡oj upravi i svima, Äovjek u jednom Wba-u dao viÅ¡e golova od plavuÅ¡e koja iza sebe ima Matu i Hazarda. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123766 Svaka Äast, nek si pokazao glupanima u naÅ¡oj upravi i svima, Äovjek u jednom Wba-u dao viÅ¡e golova od plavuÅ¡e koja iza sebe ima Matu i Hazarda. Uprava nam je stvarno sjebana,,hoce dati ko zna koliko milijuna za nekog napadaca a pred nosom imaju mladog talenta koji se moze razviti..i napokon napraviti svoju legendu a ne kupovati gotove igrace.Da bar se vrati sljedece sezone i zaigra prva sastav..ko zna mozda mourinho nesto napravi povodom toga :) Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123772 Kakva masina covece!Ja mu dajem prednost pred Ba I Torresa,imao je odlicna sezona u wba.Neznam uprava starno sta radi i gde im je pamet.3 gola protiv man,u svaka cast.Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2 Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123786 Mi smo ja mislim jedini klub koji ima boljeg napadaca na posudbi nego u timu.. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123787 Ako nasi glupani iz uprave nemaju plan sa ovim igracem nek' ga puste onda da igra bilo gdje jer ovo bi bilo zalosno upropastiti. Decko je jebena masina. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123801 joj lukaku obozavan te i prije chelsea i u chelseau i u wbu, al sta si ucinia uniitedu svaka cast, gospodin si, dodi na SB pokazi da znas i da se ne brinimo u vezi napadaca, pokazi kakva si zvijer u inat svima :D Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123805 Ako sad deÄko ne dobije priliku na Bridgeu onda zbilja uprava nije normalna. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123818 Jel ima gdje ista pisano da bi se on mogao vratiti iduce sezone u chelsea? Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123875 Jel ima gdje ista pisano da bi se on mogao vratiti iduce sezone u chelsea? ima za posudbe, i ako iduće sezone ne dobije pravu priliku u Chelsiju piÅ¡i kući propalo.. on je igraÄ sa "već" 20 godina, viÅ¡e nije ni tolko mlad, već ima iskustva i samopouzdanja, sad je prilika da ga se gurne u prvi tim (joÅ¡ kad se pogleda na konkurenciju) , mislim da ako mu se ne pruži prava prilika da će otić negdje gdje su mu je spremni pružit, Å¡to je potpuno razumljiv potez, makar mislim da ukoliko se Mou vrati da oko toga neće bit dileme. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123879 Ima vinko za tog jos vremena, iako sam i ja za to da se gurne sto prije u vatru. Kad vidis kad je Drogba dosao i sta je sve napravio, znas po tom da ima jos vremena. :) Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123888 Ostale ekipe mole se da imaju vakve talente a mi to neznamo da iskoristimo.Daj boze da ga vrate naredne sezone pa da malo vidimo kako ce se snaci u Chelsea.Ferguson 100% sad sanja Lukakua :D Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123906 Uprava nam je stvarno sjebana,,hoce dati ko zna koliko milijuna za nekog napadaca a pred nosom imaju mladog talenta koji se moze razviti..i napokon napraviti svoju legendu a ne kupovati gotove igrace.Da bar se vrati sljedece sezone i zaigra prva sastav..ko zna mozda mourinho nesto napravi povodom toga :) Oni su njega doveli iz Anderlechta za 22mil Eura Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123920 Iako je ulazio s klupe i igrao za prosjeÄan tim i iako ima tek 20 godina, Romelu Lukaku ove sezone zabio je nevjerojatnih 17 golova. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123953 Brine me ovaj Lukaku. Ako dovedemo napadaca a ne rijesimo se Torresa ovaj nece nadobijati se prilika. Dembe se necemo rjesavati vjerujem. Skoro je lik dosao. Ako Cavani npr dodje bit ce nam prva opcija. Jedino kad bi igrali sa dva napadaca. pa dva kao back up 2 iz prve postave. Ali tesko da se tako nesto desi. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123962 Po meni je najizglednija opcija slijedeća: Lukaku se vraća s posudbe i ostaje u Chelseau (trebao bi bit mahnit da mu ne daÅ¡ priliku iduću sezonu). Ba i Torres ostaju takoÄ‘er i rotira se njih troje, manje-viÅ¡e ravnomjerno pa da se vidi ko će iskoÄiti, DovoÄ‘enje Äetvrte Å¡pice je malo vjerojatno osim ako se situacija rasplete da novi manager zaigra s dvije Å¡pice. U tom sluÄaju bi mogao sletiti nekakav killer forward pa da fino klupa bude duga. ;) Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123967 Ima vinko za tog jos vremena, iako sam i ja za to da se gurne sto prije u vatru. Kad vidis kad je Drogba dosao i sta je sve napravio, znas po tom da ima jos vremena. :) jasno da ima vremena mlad je, al pogledaj samo oko kako to danas rade, Balonja je sa svojih 19 taslaÄio u Interu, ako već tad nije bion u Cityu.. El Shaarawy je sa svojih 20 najbolji igraÄ Serie A, Messi je tek u 24- a već poruÅ¡io sve rekorde (naći sa 19 već dobivao fine minute) Rooney je sa ¸6 debitirao hat-trickom za Everton Äini mi se, ugl i on je dobivao dobru minutažu već u 20-tima.. itd. itd. to je danas tako, ako mu Chelsea ne pruži priliku ima tko oće, ja se samo nadma da oni neÄe bit tolko glupi.. od njega može nastat kroz sezonu dvije napadaÄ A klase... Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124043 http://www.youtube.com/watch?v=9lh974LLudA ja nznm što se torres uopće spominje za novu sezonu!!! momak od 20 godina (tako vjerujemo :D ) u premier ligi zabio 17 golova!!! Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124065 Romelu Lukaku to Belgian TV: "I haven't had a phone call from Jose Mourinho yet". Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124100 Po meni je najizglednija opcija slijedeća: Lukaku se vraća s posudbe i ostaje u Chelseau (trebao bi bit mahnit da mu ne daÅ¡ priliku iduću sezonu). Ba i Torres ostaju takoÄ‘er i rotira se njih troje, manje-viÅ¡e ravnomjerno pa da se vidi ko će iskoÄiti, DovoÄ‘enje Äetvrte Å¡pice je malo vjerojatno osim ako se situacija rasplete da novi manager zaigra s dvije Å¡pice. U tom sluÄaju bi mogao sletiti nekakav killer forward pa da fino klupa bude duga. ;) A vjerovatno ce dovesti nekog prvoklasnog napadaca jer ce mourinho imati zahtjeve svojeOni su njega doveli iz Anderlechta za 22mil Eura a dobro ali bar bi imali napadaca koji je kod nas od njegove 17,18 god i razvijao bi se kod nas Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124130 http://www.youtube.com/watch?v=9lh974LLudA ja nznm Å¡to se torres uopće spominje za novu sezonu!!! momak od 20 godina (tako vjerujemo :D ) u premier ligi zabio 17 golova!!! A uz to treba uzeti u obzir da nije igrao u vrhunskom timu (Chelsea, ManU, ManC, Liverpool, Arsenal, Tottenham), nego da je igrao u maltene dojuÄeraÅ¡njem drugoligaÅ¡u WBA koji ima prosjeÄnu ekipu i odliÄnog trenera. I uz to kao Å¡lag na tortu zaÅ¡to je tih 17 golovoa joÅ¡ nevjerojatnije je to Å¡to je Lukaku bio priÄuva, a ne uvijek u prvom planu. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124137 Nisu samo golovi u pitanju,ima i 7 asistencija,u drugom delu sezone imao je ogroman uticaj na igru 15 puta ušo sa klupe,13 puta zamenjen pa vi vidite njega još uvek niko ozbiljno ne shvata,to mu je prednost Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.