9. juli 2013.13 god. comment_133422 Mozda malo da je bio. Ja sam vec negdje napisao da je strasno nabrijan i da se zeli dokazati. Momak je vec poceo pripreme dok su ostali na godisnjem. Svaka mu cast... Pa kad jedan Mourinho kaze da racuna na tebe, naravno da ces okrenuti i nebo i zemlju ako treba, da bi bio spreman. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133557 Lukaku 13/14 in blue. Jel to ona fora kad pogledaš taj krug od prstiju i onda te udara u rame? :D Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133913 Lukaku na twiteru: You been caught slippin. http://instagram.com/p/boZecdnts9/# https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/355354145806503936/photo/1 Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134093 Hahahah :D http://www.youtube.com/watch?v=Sxy_6RfgNX0 :sal: Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134275 Svi odmaraju, samo Luks puca, samo tako. https://vine.co/v/hZHjgYb3MYM 95%rad-5%talenat Sledece sezone mu nece biti ravnog napadaca u PL, 25+ ako bude glavni napadac. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135375 Nije blistao, ali ipak postigao gol uz asistenciju. Mora joÅ¡ bolje, ali svakako solidan uÄinak. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135376 Silovit u napadu, u par scena nesnalazljiv ! ipak dobar ucinak asistencija u stilu velikog Didiera i lijep gol Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135500 Mourinho on : "Leave Didier where he is, at the top of Chelsea's history, and leave Lukaku to work hard. The kid is good" Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136059 Trpa momak svaku tekmu. Bravo macane. Odlicnu realizaciju ima. Uposli ga i on ce da rijesi. Godinama ce nadoci i sam sebi stvarati prilike u stilu Bogbe aBd. ZIVOTINJO Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136061 Tri poluvremena, Äetiri gola, bravo. ;) joÅ¡ nismo videli lukakua sa nekom Äkapi On kad zabije svoju kurÄinu ne probija samo himen, on probija grkljan, nijedna nije preživela prvu noć. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136089 BaÅ¡ je danas fino rekao komentator, da on i Drogba uopće nemaju sliÄnu igru. Jedino su sliÄni fiziÄki :) Popravit prijem lopte, zadržavanje lopte, sve ostalo je dobro.. kako li je on samo brz, pa mislim da se zemlja trese kad se zatrÄi, a i ne bježi mu lopta dok dribla. Jedino taj prijem lopte, držanje lopte popravit i bit će super. Ono danas kad je primio prsima a pobjegne 5 metara od njega se ne smije dogaÄ‘at. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136094 ma popravio je on prijem lopte i držanje lopte dosta,to sad neÅ¡to tripuje na ovim pripremnim utakmicama,nije tako bilo za wba,ubi me i ako nije i do ovog terena al ajde sad a to uporedjivanje sa drogbom ,mou je sve reko ja bih dodao samo i to i da je grande didier dosta nestaÅ¡an sa loptom,kao da mu struja stalno prolazi kroz noge i od njega se lopta odbija,nije sad baÅ¡ da je savrÅ¡en na tom polju bio,da ne kažem da smo ga pretvorili u neku dogmu koja se ne dira nego su svi sad toliko opterećeni sa tim uporedjivanjem da ovom malcu traže iglu u plastu sena,pogledajte njegove utakmice za wba,pa prijem mu je bio fantastiÄan,par puta posle tri dodira lopte stiže do gola a eto to niko ne pominje,svi smo samo "lajkovali" golove na papiru pogledajte iseÄke sa utakmica za wba,nije on zaslužio baÅ¡ toliko kritika,dajem glavu za to,pa agera iz liverpula je praktiÄno iz dva poteza preÅ¡o Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136096 Problem je Å¡to se od njega oÄekuje da on nastavi di je Didier stao i da igra ko Didier. A budimo realni malo je igraÄa koji bi danas mogli uskoÄit u Drogbine cipele i mogu slobodno reći da nas je Didier razmazio. Lukaku ne može dobit' niÅ¡ta pozitivno sa ovim usporedbama sa Drogbom, samo može dobit' dodatni pritisak na svojim leÄ‘ima. Naravno da u igri nije savrÅ¡en, prijem lopte mu malo Å¡teka na pripremama ali eto bila je ta pauza od mjesec dana. Malo dok se vrati osjećaj i sve to, noge su teÅ¡ke. Pa nije sad da mu se svaka odbije 5 metara. Popravit će on to. U zavrÅ¡nici je vrlo dobar, za svoju graÄ‘u i visinu je iznenaÄ‘ujuće brz a joÅ¡ uzmite u obzir da je jako mlad i da ima puno mjesta za napredak i usavrÅ¡avanje. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136101 niko ne pominje to da je drogba u svojoj prvoj sezoni u Äelziju dao ukupno 16 gola ,u pl 10 samo ajd sad,njemu nisu joÅ¡ ni dali priliku da se dokaže u Äelziju,igrao je prvi put tek za wba,prvo na kaÅ¡iÄicu dobijao Å¡ansu da bi se izborio na kraju za svoje mesto,na kraju 17 gola samo u pl a junajtedu je zabio tri komada a od novinara niko to ne pominje,već su zaboravili sve,nego se ponovo vraćaju na ono isto,najlakÅ¡e je da kažeÅ¡ da neće nikad da bude bolji od drogbe,Å¡to se mene tiÄe i ne treba,treba da priÄaju jednog dana ,Å¡to neko ne igra kao lukaku Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136103 vidjelo se danas da njemu bolje odgovara 4-3-3 formacija, kad ga sa krila "hrane" loptama Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136107 a jbg,nije meni tolko to lukakua,nego sam isfrustriran od dve godine sa onim frigidnim toresom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.