Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Mozda malo da je bio. Ja sam vec negdje napisao da je strasno nabrijan i da se zeli dokazati. Momak je vec poceo pripreme dok su ostali na godisnjem.

Svaka mu cast...

Pa kad jedan Mourinho kaze da racuna na tebe, naravno da ces okrenuti i nebo i zemlju ako treba, da bi bio spreman. 

Trpa momak svaku tekmu. Bravo macane.

Odlicnu realizaciju ima. Uposli ga i on ce da rijesi.

Godinama ce nadoci i sam sebi stvarati prilike u stilu Bogbe aBd. 

ZIVOTINJO

Tri poluvremena, četiri gola, bravo. ;)

još nismo videli lukakua sa nekom čkapi

On kad zabije svoju kurčinu ne probija samo himen, on probija grkljan, nijedna nije preživela prvu noć.

Baš je danas fino rekao komentator, da on i Drogba uopće nemaju sličnu igru. Jedino su slični fizički :)

Popravit prijem lopte, zadržavanje lopte, sve ostalo je dobro.. kako li je on samo brz, pa mislim da se zemlja trese kad se zatrči, a i ne bježi mu lopta dok dribla. Jedino taj prijem lopte, držanje lopte popravit i bit će super. Ono danas kad je primio prsima a pobjegne 5 metara od njega se ne smije događat.

ma popravio je on prijem lopte i držanje lopte dosta,to sad nešto tripuje na ovim pripremnim utakmicama,nije tako bilo za wba,ubi me i ako nije i do ovog terena al ajde sad

a to uporedjivanje sa drogbom ,mou je sve reko ja bih dodao samo i to i da je grande didier dosta nestašan sa loptom,kao da mu struja stalno prolazi kroz noge i od njega se lopta odbija,nije sad baš da je savršen na tom polju bio,da ne kažem da smo ga pretvorili u neku dogmu koja se ne dira

nego su svi sad toliko opterećeni sa tim uporedjivanjem da ovom malcu traže iglu u plastu sena,pogledajte njegove utakmice za wba,pa prijem mu je bio fantastičan,par puta posle tri dodira lopte stiže do gola  a eto to niko ne pominje,svi smo samo "lajkovali" golove na papiru

pogledajte isečke sa utakmica za wba,nije on zaslužio baš toliko kritika,dajem glavu za to,pa agera iz liverpula je praktično iz dva poteza prešo

Problem je Å¡to se od njega očekuje da on nastavi di je Didier stao i da igra ko Didier. A budimo realni malo je igrača koji bi danas mogli uskočit u Drogbine cipele i mogu slobodno reći da nas je Didier razmazio. 
Lukaku ne može dobit' niÅ¡ta pozitivno sa ovim usporedbama sa Drogbom, samo može dobit' dodatni pritisak na svojim leÄ‘ima. 

Naravno da u igri nije savršen, prijem lopte mu malo šteka na pripremama ali eto bila je ta pauza od mjesec dana. Malo dok se vrati osjećaj i sve to, noge su teške. Pa nije sad da mu se svaka odbije 5 metara. Popravit će on to.

U zavrÅ¡nici je vrlo dobar, za svoju graÄ‘u i visinu je iznenaÄ‘ujuće brz a joÅ¡ uzmite u obzir da je jako mlad i da ima puno mjesta za napredak i usavrÅ¡avanje. 

niko ne pominje to da je drogba u svojoj prvoj sezoni u čelziju dao ukupno 16 gola ,u pl 10 samo

ajd sad,njemu nisu joÅ¡ ni dali priliku da se dokaže u čelziju,igrao je prvi put tek za wba,prvo na kaÅ¡ičicu dobijao Å¡ansu da bi se izborio na kraju za svoje mesto,na kraju 17 gola samo u pl  a junajtedu je zabio tri komada

a od novinara niko to ne pominje,već su zaboravili sve,nego se ponovo vraćaju na ono isto,najlakše je da kažeš da neće nikad da bude bolji od drogbe,što se mene tiče i ne treba,treba da pričaju jednog dana ,što neko ne igra kao lukaku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.