27. august 2013.13 god. comment_141621 slazem se, mislim da Torres pocinje potiv Bayerna ( nadam se da krivo mislim :D ) Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141759 Ja nekako sumnjam da će dobit šansu protiv Bayerna. Ja ne sumnjam, već sam siguran da neće. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141761 Ja se nadam da Lukaku počinje.ja se nadam dembi Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141763 Više bih se iznenadio da počne sa Lukakom nego da ga ostavi na tribinama. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142314 Dobar je bio u produzecima ,dosta lopti je osvojio ali jbg noge poklekle kod izvodjenja penala.Ipak mu ne zamjeram jer i Oskar je masio 100% sansu pa nikom nista tako i on fulao penal karace ih on kad bude mnogo vaznije za devet meseci u finalu :) Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142327 Ne krivim ga ni sekunde,veliki je to pritisak,popravit će se on vidjet ćete :) Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142328 zato ce sad biti iskusniji kad se iduci put nadje u slicnoj situaciji ;) zamislite da je zabio a neko od bayernovih igraca promasioSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142334 Dace sljedeci put kad bude trebalo. Samo hrabro i glavu gore. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142361 Vala neznam da sam ikad vidio slabije izveden penal, ali kao sto je Drogba rekao bravo da je imao hrabrosti da puca ! Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142394 Kako je loše opucao, ne kontam šta je htio izvesti s onim.. Ko bi rekao da takva mrcina od čovjeka može tako mlako izvesti penal. Ne velim da je puko jako i precizno, pa da je Neuer neku bravuru izveo na golu, al za ovo ga krivim. Sreća pa imamo ljude poput JT-a, Lampsa i Josea tu koji će mu sigurno pomoći da se psihički podigne. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142397 Po pristupu izvodjenja je isap kopirati Drogbin pobjednicki jedanaesterac koji nam je donio Ligu Prvaka... Samo sto je opucao u drugu stranu i nije bio uspjesan kao Drogba... Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142399 Drogba je znao od prvog momenta u koju će stranu opucati, znao je kako će šutirati i kojom jačinom. Lukaku se premišljao do zadnjeg trenutka, nešto mudao tijelom, kao čekao Neuera.. Smiješan penal, 70% ovog foruma bi mu skinulo ono. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142411 Po pristupu izvodjenja je isap kopirati Drogbin pobjednicki jedanaesterac koji nam je donio Ligu Prvaka... Samo sto je opucao u drugu stranu i nije bio uspjesan kao Drogba... Ja mislim da ga je bas zbog toga i masio ,jer se namjestio kao Drogba i kada je krenuo da sutne tada se sjetio toga jer ga svi uporedjuju sa Drogbom i on se zbunio i sutnuo u desnu stranu :) To je moja teorija sad dal je zbog toga sutnuo traljavo nije vazno :D Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142480 Jedino kad bih mu mogao zamjeriti da je osutao ala Ramos,ali i tad ga ne bih mogao okriviti za nesto veliko kao sto je izgubljen trofej....glupo je sad pricati mogao je ovako mogao je onako,mogao je Drogba ostaviti Vidica na miru i sad bi moozda imali 2 trofeja LS,mogao je i Mata sutati bolje,ali sreca taj isti Drogba je donio iz drugog puta trofej itd. itd. Ja vjerujem da ce sada da se vrati jos jaci,radice duplo snaznije da se dokaze svima,a prvenstveno sebi !!! Goo Romelu :sal1: Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142757 Odlično hoćete njega na posudbu da pošaljete pa nam ostaju 3 napadača od te trojice dvojica su u pravoj formi bili prije dvije godine a jedan prije pola godine pa bog vas jebo da li ste normalni Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142761 Clarke je izjavio da je želio dovest Lukakua na posudbu, Mourinho mu rekao da ozbiljno računa na njega i da ga ne pušta nikud. Meni dosta. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142768 Prema Blic Sportu: Žoze Murinjo je servirao pravo iznenađenje dva sata pre zatvaranja fudbalske pijace, jer je prema pisanju belgijskih medija dozvolio da Romelu Lukaku ode u Everton na pozajmicu. "Specijalni" je očigledno odlučio da napad Čelsija bazira na Toresu i Etou, i da mu ne treba snažni špic koji je prošle sezone u dresu VBA, takođe kao pozajmljen igrač, postigao 17 golova na 35 mečeva. Ako ispadne da je ovo istina neka se hebu i on i ono spadalo od Eto'o-a... Definitivno će mi se onda zgaditi najdraži klub... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142770 Meni se neće zgaditi najdraži klub, sumnjam da se to može ikada dogoditi, ali će Mourinho izgubiti moje povjerenje (koje je već počeo gubiti nekim potezima koje je napravio). Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142771 Ne svidjaju mi se neki Mourinhnovi potezi nikako,ali ajde da sacekamo da vidimo jel istina,mislim da je ovo patka,ali videcemo... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.