Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Dobar je bio u produzecima ,dosta lopti je osvojio ali jbg noge poklekle kod izvodjenja penala.Ipak mu ne zamjeram jer i Oskar je masio 100% sansu pa nikom nista tako i on fulao penal  karace ih on kad bude mnogo vaznije za devet meseci u finalu :) 

zato ce sad biti iskusniji kad se iduci put nadje u slicnoj situaciji ;)
zamislite da je zabio a neko od bayernovih igraca promasio

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

Kako je loše opucao, ne kontam šta je htio izvesti s onim.. Ko bi rekao da takva mrcina od čovjeka može tako mlako izvesti penal. Ne velim da je puko jako i precizno, pa da je Neuer neku bravuru izveo na golu, al za ovo ga krivim.

Sreća pa imamo ljude poput JT-a, Lampsa i Josea tu koji će mu sigurno pomoći da se psihički podigne.

Po pristupu izvodjenja je isap kopirati Drogbin pobjednicki jedanaesterac koji nam je donio Ligu Prvaka... Samo sto je opucao u drugu stranu i nije bio uspjesan kao Drogba...

Drogba je znao od prvog momenta u koju će stranu opucati, znao je kako će šutirati i kojom jačinom. Lukaku se premišljao do zadnjeg trenutka, nešto mudao tijelom, kao čekao Neuera.. Smiješan penal, 70% ovog foruma bi mu skinulo ono.

Po pristupu izvodjenja je isap kopirati Drogbin pobjednicki jedanaesterac koji nam je donio Ligu Prvaka... Samo sto je opucao u drugu stranu i nije bio uspjesan kao Drogba...

Ja mislim da ga je bas zbog toga i masio ,jer se namjestio kao Drogba  i kada je krenuo da sutne tada se sjetio toga jer ga svi uporedjuju sa Drogbom i on se zbunio i sutnuo u desnu stranu :) To je moja teorija sad dal  je zbog toga sutnuo traljavo nije vazno :D 

Jedino kad bih mu mogao zamjeriti da je osutao ala Ramos,ali i tad ga ne bih mogao okriviti za nesto veliko kao sto je izgubljen trofej....glupo je sad pricati mogao je ovako mogao je onako,mogao je Drogba ostaviti Vidica na miru i sad bi moozda imali 2 trofeja LS,mogao je i Mata sutati bolje,ali sreca taj isti Drogba je donio iz drugog puta trofej itd. itd. 

Ja vjerujem da ce sada da se vrati jos jaci,radice duplo snaznije da se dokaze svima,a prvenstveno sebi !!!

Goo Romelu  :sal1:

Prema Blic Sportu:

Žoze Murinjo je servirao pravo iznenađenje dva sata pre zatvaranja fudbalske pijace, jer je prema pisanju belgijskih medija dozvolio da Romelu Lukaku ode u Everton na pozajmicu.

"Specijalni" je očigledno odlučio da napad Čelsija bazira na Toresu i Etou, i da mu ne treba snažni špic koji je prošle sezone u dresu VBA, takođe kao pozajmljen igrač, postigao 17 golova na 35 mečeva.

Ako ispadne da je ovo istina neka se hebu i on i ono spadalo od Eto'o-a...

Definitivno će mi se onda zgaditi najdraži klub...

Meni se neće zgaditi najdraži klub, sumnjam da se to može ikada dogoditi, ali će Mourinho izgubiti moje povjerenje (koje je već počeo gubiti nekim potezima koje je napravio).

Ne svidjaju mi se neki Mourinhnovi potezi nikako,ali ajde da sacekamo da vidimo jel istina,mislim da je ovo patka,ali videcemo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.