Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Swansea boss Michael Laudrup hopes the lure of European football next season will help his bid to sign Chelsea striker Romelu Lukaku, who has spent this season on loan at West Brom.

The Dajly Mirror

• 2 sedmice kasnije...

Jedna zanimljivost,Lux je najtezi igrac u cijeloj PL sa 100,2 kg.

Gdje si nasao to i mozes li vidit tko je najlakÅ¡i ? Bas me zanima jeli Oscar .. 

Gdje si nasao to i mozes li vidit tko je najlakÅ¡i ? Bas me zanima jeli Oscar .. 

Najlaksi po ovoj tabeli je Alex Smith iz Fulhama sa 54 kile,ali ima ovih kojima nisu unijeti podatci u tabelu,tako da ne znamo tacno.....nas Eden je odmah iznad Smitha,tezi 2 kile haha a Oscar masala ima 66 pa je iznad malo....

http://www.premierleague.com/en-gb/players/index.html?paramSearchType=BY_STAT&paramSeason=2012-2013

....imas tu stats svega i svacega

OFF: 
Nekako mi ne ide u glavu da je Oscar tezi od Edena i to za 10 kila o.O 

ni meni. ma ne vjerujem. u edena jedna noga ko u oscara obe

Nadam se da ce sljedece sezone ovako slaviti golove sa Dembom Ba...

https://www.youtube.com/watch?v=8KvEX1PrnRA

Neznam da li je se meni ucinilo ili je Lukaku poljubio grb WBA-a kada je slavio odmah iza gola?Pokusao sam naci njegovu proslavu odmah tamo iza gola kada je trcao kod navijaca,ali nisam uspio.

Jest poljubio grb, Å¡to po meni nije niÅ¡ta loÅ¡e..  Vratili su ga takoreći iz mrtvih, gdje su ga treneri Chelsea bili već poslali. Tako mlada..

Jest poljubio grb, Å¡to po meni nije niÅ¡ta loÅ¡e..  Vratili su ga takoreći iz mrtvih, gdje su ga treneri Chelsea bili već poslali. Tako mlada..

Ma nisam je ni mislio nista lose...a to ljubljenje grba kluba sve zavisi od igraca.Nekim igracima to ipak nesto znaci dok nekim igracima je svejedno.Moje misljenje je da to ipak treba da pokazuje ljubav i odanost prema klubu a ne da bude onako iz navike ili slucajnosti.

Ma nisam je ni mislio nista lose...a to ljubljenje grba kluba sve zavisi od igraca.Nekim igracima to ipak nesto znaci dok nekim igracima je svejedno.Moje misljenje je da to ipak treba da pokazuje ljubav i odanost prema klubu a ne da bude onako iz navike ili slucajnosti.

Ma care nisam ni reko, da ti mislis loše. Već eto onako iznosim svoje mišljenje, da nije problem što je poljubio grb. Možda je recimo baš time htio pred svima se zahvaliti i klubu i navijačima koji su ga bodrili i pomogli mu da napreduje. ;)

Meni lično ljubljenje grba znači jako puno. Ne osuđujem potez Lukakua, ali postoje i drugi načini da se zahvali West Bromu, Steveu Clarkeu i njihovim navijačima. Uostalom, zar se svojim golovima nije odužio za pruženu priliku ?

Nakon ovog kad dođe u Chelsea i poljubi grb ljudi mogu slobodno reći da to ne znači ništa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.