5. maj 2013.13 god. comment_120032 Klark malo meÅ¡a karte,Lukaku je igrao ni manje ni viÅ¡e nego kao neko levo krilo,Å¡to je za Äoveka njegove konstitucije bilo stvarno interesantno dok je onaj mali miÅ¡ igrao isturenog napadaÄa ova taktika se pokazala uspeÅ¡nom protiv sautemptona ali ne i protiv vigana bilo mi je interasanto videti nekog ko ima 96+ kg kako trÄkara blizu aut linije drugo ne mogu a da ne primetim kako Lukaku povlaÄi za sobom kao magnet protivniÄke igraÄe Å¡to je ponov jedan veliki plus,kretanje mu je mnogo bolje,nije statiÄan Å¡to je najbitnije,ne komplikuje to mi se isto svidja,uporan je kao bik a po onome Å¡to sam mogo da vidim jako je koristan za ekipu,neverovatan napredak za samo godinu dana. Velika greÅ¡ka kluba Å¡to ga nisu pustili na pozajmicu odma,bezveze je propadao i skupljao gnev prema samom klub koji voli te je pobrao nezasluže kritike od strane ljudi koji nisu sagledali Äitavu situaciju. kad se osvrnem na naÅ¡u trenutnu situaciju u klubu i naÄin na koji naÅ¡i protivnici postavljaju odbranu Lukaku nam je prekopotreban eto pominju se neka velika imena poput levandovskog,falkao,gomez i ostala dokazana imena Lukaku možda nije neko ko će odvesti ÄŒelzi na sam vrh Evrope već sledeće godine,neće ni one tamo ali je u to sam siguran sasvim dovoljan za prvo mesto u PL a ako kojim sluÄajem ne dobije pravu priliku da se pokaže u ÄŒelziju može slobodno da se posere na grb,neće mi smetati uopÅ¡te Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120033 I Mourinho forsira 4-2-3-1 formaciju prema kojoj je dovoljno da klub ima dva napadaÄa - jednog u napadu, drugog na klupi. Kao Å¡to je sada sluÄaj s Dembom i Trolololesom. E sada ako ode Trola otvorit će se prostor za Lukakua. Ali sumnjam da je klub spreman na takvo Å¡to. Mislim da ćemo ipak dovesti jednog world-class napadaÄa tipa Falcao ili Lewandowski ili tako neÅ¡to. Zato brinem za njegovu budućnost u Chelseaju. Realno. Osim ako se formacija ne promjeni. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120228 https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/331144447561707521/photo/1 :) Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120290 Vratit Lukakua, prodat Torresa, Dembu na klupu i uzet joÅ¡ nekog klinca iz omladinske kao treći izbor, koji može igrati i neku poziciju osim Å¡pice po mogućnosti da bi ipak i on dobio viÅ¡e prilika. Torres, Lukaku i Demba po meni ne mogu koegzistirat jer su sva trojica tu negdje, neki je bolji u neÄemu, Lukaku možda i je kvalitetniji ali je neiskusniji. Jedan bi uvijek bio nezadovoljan. A ove sanjarije o Falcau i ostalima možete zaboravit ako želite da i naÅ¡ Lux igra. Jer ako doÄ‘e bilo koji world class napadaÄ i Demba i Torres bi morali napustit klub kako bi Lukaku dobio dovoljne Å¡anse. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120294 Lukaku i Feruz po mom skromnom mišljenju mogli bi za 3-4 godine da budu strašan tandem Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120513 Lukaku i Feruz po mom skromnom mišljenju mogli bi za 3-4 godine da budu strašan tandem Problem je sto nama ne treba tandem za 3-4 godine , nego nam treba odmah . Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120523 Problem je sto nama ne treba tandem za 3-4 godine , nego nam treba odmah . Nikad nisam reko da je to lakši put ;) Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120534 Nikad nisam reko da je to lakši put ;) De ti nama nesto odma' a za kasnije cemo se nekako snaci . Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120538 Lukaku se vrati, Torres ode, dovede se Falcao/neki drugi kvalitetni napadaÄ i to je to. PokuÅ¡ati sa 2 Å¡pice, recimo 4-1-3-2 ili 4-4-2, ako ne onda rotacije, malo Luks, malo Demba, ali najviÅ¡e ovaj najbolji. Ako može tako Manchester i jedan i drugi možemo i mi. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120632 Nama treba bar 3 napadaca ili cak i 4. Imas za rotacije,imas za ne daj Boze povrede,duga je sezona,brdo utakmica,evropa,kupovi,liga. Minimum nam treba 3 napadaca za sledecu sezonu. Nadam se da ce Lukaku biti jedan od njih,pa neka se bore svi za prvo mesto napadaca,konkurencija (ona zdrava) je bitna, a ne kao ove sezone jedan napadac i boli ga patka kada zna da ce igrati stalno. Ima da se dokazuju ako hoce mesto u timu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120640 Iskreno, radije bih Torresa gledao u špicu narednih 5 sezona nego ovog klauna 1 sezonu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120688 Iskreno, radije bih Torresa gledao u špicu narednih 5 sezona nego ovog klauna 1 sezonu. Aj ne seri...sto je previse previse je.Stalno citam komentare sto se tice Lukakua, al sto je previse previse je, momak nema crne mrlje, cak ne zeli uopce da ga porede sa Drogbom sto je pohvalno, neko bi to jedva docekao. Momak se trudi i sto vise, odlican je. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120691 odliÄno mu je proÅ¡la ova posudba sad ga treba vratiti u ekipu, dati mu Å¡ansu i vidjeti kako će to izgledati Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120941 dubro malo serucka, povuci ce on sve sto je rekao iduce sezone kad lukaku krene parati mrezeSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121462 Volio bih vise od icega da Lukaku zaigra za chelsea iducu sezonu s Dembom.Naravno ako torres ode,a ako torres ostane onda mu je bolje da ostane u WBA.Jer ce nasa retardirana uprava opet forsirati torresa.Cak sam i protiv dovođenja falcaa,cavanija ili neke prvoklasne špice da bi ovaj momak mogao igrati i razviti se.ali ako troles planira ostati onda se molim da kupe falcaa ili nekog samo da ga ne gledam.Smeta mi sto Chelsea ne razvija svoje mlade igrace i od njih pravi legende nego kupuje vec gotove.A pred nosom imaju Lukakua. Iskreno, radije bih Torresa gledao u špicu narednih 5 sezona nego ovog klauna 1 sezonu. ovo je presmijesno Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122113 srecan rodjendan Lukaku, Sve najbolje u karijeri,pogotovo u plavom dresu :) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122128 Tandem za sljedecu sezonu . Sretan rodjendan , sve najbolje Luksu :) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122145 Srecan rodjendan Lukaku, sve najbolje i da cepas mreze narednih sezona u plavom dresu. <:-P Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122187 4-1-3-2 uspeva samo na igricama.Ja bih igrao s tri napadaca nesto kao barca mada njihov stil igre mrzim totalno tika taka.Spica:TORRES DEMBA LUKAKU VEZA:HAZARD MATA OSCAROBRANA:CESAR IVANOVIC LUIZ COLE mislim kak bi bilo dosta dobro.Treba probat:huh:Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.