Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Klark malo meša karte,Lukaku je igrao ni manje ni više nego kao neko levo krilo,što je za čoveka njegove konstitucije bilo stvarno interesantno dok je onaj mali miš igrao isturenog napadača

ova taktika se pokazala uspešnom protiv sautemptona ali ne i protiv vigana

bilo mi je interasanto videti nekog ko ima 96+ kg kako trčkara blizu aut linije

drugo ne mogu a da ne primetim kako Lukaku povlači za sobom kao magnet protivničke igrače što je ponov jedan veliki plus,kretanje mu je mnogo bolje,nije statičan što je najbitnije,ne komplikuje to mi se isto svidja,uporan je kao bik a po onome što sam mogo da vidim jako je koristan za ekipu,neverovatan napredak za samo godinu dana. Velika greška kluba što ga nisu pustili na pozajmicu odma,bezveze je propadao i skupljao gnev prema samom klub koji voli te je pobrao nezasluže kritike od strane ljudi koji nisu sagledali čitavu situaciju.

kad se osvrnem na našu trenutnu situaciju u klubu i način na koji naši protivnici postavljaju odbranu Lukaku nam je prekopotreban

eto pominju se neka velika imena poput levandovskog,falkao,gomez i ostala dokazana imena

Lukaku možda nije neko ko će odvesti Čelzi na sam vrh Evrope već sledeće godine,neće ni one tamo ali je u to sam siguran sasvim dovoljan za prvo mesto u PL

a ako kojim slučajem ne dobije pravu priliku da se pokaže u Čelziju može slobodno da se posere na grb,neće mi smetati uopšte

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

I Mourinho forsira 4-2-3-1 formaciju prema kojoj je dovoljno da klub ima dva napadača - jednog u napadu, drugog na klupi. Kao što je sada slučaj s Dembom i Trolololesom. E sada ako ode Trola otvorit će se prostor za Lukakua. Ali sumnjam da je klub spreman na takvo što. Mislim da ćemo ipak dovesti jednog world-class napadača tipa Falcao ili Lewandowski ili tako nešto. Zato brinem za njegovu budućnost u Chelseaju. Realno. Osim ako se formacija ne promjeni.

Vratit Lukakua, prodat Torresa, Dembu na klupu i uzet još nekog klinca iz omladinske kao treći izbor, koji može igrati i neku poziciju osim špice po mogućnosti da bi ipak i on dobio više prilika.

Torres, Lukaku i Demba po meni ne mogu koegzistirat jer su sva trojica tu negdje, neki je bolji u nečemu, Lukaku možda i je kvalitetniji ali je neiskusniji. Jedan bi uvijek bio nezadovoljan.

A ove sanjarije o Falcau i ostalima možete zaboravit ako želite da i naš Lux igra. Jer ako dođe bilo koji world class napadač i Demba i Torres bi morali napustit klub kako bi Lukaku dobio dovoljne šanse.

Lukaku i Feruz po mom skromnom mišljenju mogli bi za 3-4 godine da budu strašan tandem

Problem je sto nama ne treba tandem za 3-4 godine , nego nam treba odmah .

Lukaku se vrati, Torres ode, dovede se Falcao/neki drugi kvalitetni napadač i to je to. Pokušati sa 2 špice, recimo 4-1-3-2 ili 4-4-2, ako ne onda rotacije, malo Luks, malo Demba, ali najviše ovaj najbolji. Ako može tako Manchester i jedan i drugi možemo i mi.

Nama treba bar 3 napadaca ili cak i 4. Imas za rotacije,imas za ne daj Boze povrede,duga je sezona,brdo utakmica,evropa,kupovi,liga. Minimum nam treba 3 napadaca za sledecu sezonu. Nadam se da ce Lukaku biti jedan od njih,pa neka se bore svi za prvo mesto napadaca,konkurencija (ona zdrava) je bitna, a ne kao ove sezone jedan napadac i boli ga patka kada zna da ce igrati stalno. Ima da se dokazuju ako hoce mesto u timu.

Iskreno, radije bih Torresa gledao u špicu narednih 5 sezona nego ovog klauna 1 sezonu.

Aj ne seri...sto je previse previse je.Stalno citam komentare sto se tice Lukakua, al sto je previse previse je, momak nema crne mrlje, cak ne zeli uopce da ga porede sa Drogbom sto je pohvalno, neko bi to jedva docekao. Momak se trudi i sto vise, odlican je. 

Volio bih vise od icega da Lukaku zaigra za chelsea iducu sezonu s Dembom.Naravno ako torres ode,a ako torres ostane onda mu je bolje da ostane u WBA.Jer ce nasa retardirana uprava opet forsirati torresa.Cak sam i protiv dovođenja falcaa,cavanija ili neke prvoklasne špice da bi ovaj momak mogao igrati i razviti se.ali ako troles planira ostati onda se molim da kupe falcaa ili nekog samo da ga ne gledam.Smeta mi sto Chelsea ne razvija svoje mlade igrace i od njih pravi legende nego kupuje vec gotove.A pred nosom imaju Lukakua.

Iskreno, radije bih Torresa gledao u špicu narednih 5 sezona nego ovog klauna 1 sezonu.

ovo je presmijesno

4-1-3-2 uspeva samo na igricama.

Ja bih igrao s tri napadaca nesto kao barca mada njihov stil igre mrzim totalno tika taka.Spica:TORRES DEMBA LUKAKU
VEZA:HAZARD MATA OSCAR
OBRANA:CESAR IVANOVIC LUIZ COLE mislim kak bi bilo dosta dobro.Treba probat:huh:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.