10. mart 2013.13 god. comment_111111 Ne kontam,kakav stav,kakvo ponaÅ¡anje? Na Å¡ta konkretno misliÅ¡ a neznam, nekako mi se Äini da je prenonÅ¡alantan, ko da je veteran a ne igraÄ u usponu, a i ljuti se na Chelsea, Å¡to se da skužit iz nekih njegovih izjava, i to me malo briga, velik je talent, da nam nebi umako :/ Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111114 U zadnjih 15 dana penale su uspjeli promašiti Drogba, Lampard i Lukaku. A da se golman samo bacio u drugu stranu sada bi pisali: Kako samo hladnokrvno, majstorski, u stilu Lampsa... Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111117 a neznam, nekako mi se Äini da je prenonÅ¡alantan, ko da je veteran a ne igraÄ u usponu, a i ljuti se na Chelsea, Å¡to se da skužit iz nekih njegovih izjava, i to me malo briga, velik je talent, da nam nebi umako :/ Neznam,kad smo osvojili LÅ oduÅ¡evio me sa izjavom da nije hteo da uzme pehar u ruke zato Å¡to nije uÄetsvovao u osvajanju. I treba da se ljuti,prvu sezonu je presedeo na klupi a ove vidiÅ¡ i sam Å¡ta radi.Mislim da zakljuÄak treba da donesemo tek na kraju sezone,pusti ga sad da se dokazuje. Kad je u pitanju onaj penal,mislim da mu je pala koncentracija,umor malo,on mnogo trÄi a ima i jake fiziÄke duele,trebao je to Å¡utirati neko drugi Sve u svemu Vinko,ako nam umakne mislim da neće biti do njega nego do samog kluba Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111130 znam ja da se s pravom ljuti, i ja bi se ljutio i to je dio koji me brine ;) a penal je traljavo izveo i nema opravdanja za to, sliÄno je izveo i proÅ¡li mislim al nije golman pogodio stranu, to mi se ne sviÄ‘a, penal se treba ozbiljno shvatit Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111153 a neznam, nekako mi se Äini da je prenonÅ¡alantan, ko da je veteran a ne igraÄ u usponu, a i ljuti se na Chelsea, Å¡to se da skužit iz nekih njegovih izjava, i to me malo briga, velik je talent, da nam nebi umako :/ To Å¡to se ljuti, opravdano je. A za ovo zadnje se ne sikiraj, sam je izjavio da želi postati legenda Chelsea. Veliki je on profesionalac, pogledaj samo onaj intervju (Äini mi se na prethodnoj stranici je) u Belgiji na nekoj emisiji gdje je gostovao. Ono kad pogledaÅ¡, nećeÅ¡ viÅ¡e ni sekunde sumnjat u njega. Njemu je samo nebo granica. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111522 "Will he benefit from another season at West Brom? Definitely. You think how young he is for such a big unit."James Morrison Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111619 Prokletstvo familije Lukaku, rodis se sa 18 godina, celi zivot imas 18 godina, i na kraju umres sa 18 godina. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112407 Steve Clarke "He is Chelsea's player. He belongs to Chelsea and he will go back there in the summer. "I have never thought it would be possible Chelsea would let him come back next season. "He came on a season-long loan and we're grateful we got him." .....666 Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112552 Koji će ovo egzekutor bit. Pruža ovakve partije, a tek mu je 19 godina. Evo njegove statistike u BPL. Premier League Nastupi 26 Golovi 13 Asistencije 3 Ušao u igru 13 Izašao iz igre 8 Odigranih minuta 1359 Svakih 104 minute zabija gol. Za jednog 19-godišnjeg mladica impresivna statistika. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112583 Za jednog 19-godišnjeg mladica impresivna statistika. Nije on 19o godisnji mladic. On je trakttor, i to bez akumulatora ;) Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112665 Danas protiv Stokea nije pruzio onoliko koliko zna.Imao je par finih akcija i jedan odlican udarac glavom kad mu je Begovic odbranio. Trudio se ali nije imao lopti.No,bitno je da igra od prve minute i da se dokazuje. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112668 Fenomenalna stvar za njega što je ovu, užasnu sezonu odradio na posudbi u West Bromu. Steve Clarke mu u potpunosti vjeruje i to mu je dalo vjetar u leđa. Pravi tajming za mladića. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112849 Nije on 19o godisnji mladic. On je trakttor, i to bez akumulatora ;) Ne znam na što asociraš, ali ako misliš da sam ja to IKAD izjavio onda se varaš ;) To je izjavio ako se ne varam Dubrovcanin. Ja sam ovom igracu uvijek davao podršku i vjerovao u njega ;) Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112959 prijatelju ja mislim da ti je najbolje prijaviti ga u što kraćem roku svojoj tamo nadležnoj kerovskoj postaji, pa neka krkan snosi multirigorozne sankcije za takav komentar.. mislim netko da te ide citirati i misliti na tebe, krajnje neukusno i vulgarno, ne može to da se toleriše.. neki se red mora znati, ipak.. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113018 prijatelju ja mislim da ti je najbolje prijaviti ga u što kraćem roku svojoj tamo nadležnoj kerovskoj postaji, pa neka krkan snosi multirigorozne sankcije za takav komentar.. mislim netko da te ide citirati i misliti na tebe, krajnje neukusno i vulgarno, ne može to da se toleriše.. neki se red mora znati, ipak.. A da se ti odeš umit? Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113283 Komentar o traktoru bez akumulatora je izmislio dobri nas Dubro. Mada ne volim ovog Villas-Boasa previse, nevin je :D Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113333 Dodao bih ja joÅ¡ neÅ¡to Lukaku za sad u PL 1434 min na terenu ,13 puta kao izmena,ono Å¡to mene raduje je to da ne komplikuje sa loptom Å¡to sam pominjao i ranije a evo sad i statistila to pokazuje el shaarawy 2235 min na terenu u ligi nijedanput kao izmena Benteke 2233 min u PL 2 x ulazio sa klupe ove ostale nema potrebe da proveravam joÅ¡ da dodam samo da mu je vrednost skoÄila za nekih 4 miliona Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113348 Najbolji strijelci Europe do 23 godine: A lika, pa jedan post iznad sebe da ne pogleda... I give up. Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115226 On the subject of Chelsea strikers, various newspaper reports this morning suggest that Romelu Lukaku will ask to go out on loan again next season - but this time to a club playing European football. The Belgian has enhanced his reputation this term during a stint with West Brom. Sky Sports Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115754 Mozda zbog ovoga ne igra od prve..........citao sam nesto neki dan nije bas ugodno http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4875721/Steve-Clarke-West-Brom-will-support-Romelu-Lukaku.html Jooooooooooj sta promasi aaaaa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.