Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Ne kontam,kakav stav,kakvo ponašanje? Na šta konkretno misliš

a neznam, nekako mi se čini da je prenonšalantan, ko da je veteran a ne igrač u usponu, a i ljuti se na Chelsea, što se da skužit iz nekih njegovih izjava, i to me malo briga, velik je talent, da nam nebi umako :/

U zadnjih 15 dana penale su uspjeli promašiti Drogba, Lampard i Lukaku.

A da se golman samo bacio u drugu stranu sada bi pisali: Kako samo hladnokrvno, majstorski, u stilu Lampsa...

a neznam, nekako mi se čini da je prenonšalantan, ko da je veteran a ne igrač u usponu, a i ljuti se na Chelsea, što se da skužit iz nekih njegovih izjava, i to me malo briga, velik je talent, da nam nebi umako :/

Neznam,kad smo osvojili LŠ oduševio me sa izjavom da nije hteo da uzme pehar u ruke zato što nije učetsvovao u osvajanju. I treba da se ljuti,prvu sezonu je presedeo na klupi a ove vidiš i sam šta radi.Mislim da zaključak treba da donesemo tek na kraju sezone,pusti ga sad da se dokazuje.

Kad je u pitanju onaj penal,mislim da mu je pala koncentracija,umor malo,on mnogo trči a ima i jake fizičke duele,trebao je to šutirati neko drugi

Sve u svemu Vinko,ako nam umakne mislim da neće biti do njega nego do samog kluba

znam ja da se s pravom ljuti, i ja bi se ljutio i to je dio koji me brine ;)

a penal je traljavo izveo i nema opravdanja za to,  slično je izveo i proÅ¡li mislim al nije golman pogodio stranu, to mi se ne sviÄ‘a, penal se treba ozbiljno shvatit

To Å¡to se ljuti, opravdano je.  A za ovo zadnje se ne sikiraj, sam je izjavio da želi postati legenda Chelsea.

Veliki je on profesionalac, pogledaj samo onaj intervju (čini mi se na prethodnoj stranici je) u Belgiji na nekoj emisiji gdje je gostovao. Ono kad pogledaš, nećeš više ni sekunde sumnjat u njega.

Njemu je samo nebo granica.

Koji će ovo egzekutor bit. Pruža ovakve partije, a tek mu je 19 godina.

Evo njegove statistike u BPL.

Premier League

Nastupi

26

Golovi

13

Asistencije

3

Ušao u igru

13

Izašao iz igre

8

Odigranih minuta

1359

Svakih 104 minute zabija gol. Za jednog 19-godišnjeg mladica impresivna statistika.

Danas protiv Stokea nije pruzio onoliko koliko zna.Imao je par finih akcija i jedan odlican udarac glavom kad mu je Begovic odbranio.
Trudio se ali nije imao lopti.No,bitno je da igra od prve minute i da se dokazuje.

Fenomenalna stvar za njega što je ovu, užasnu sezonu odradio na posudbi u West Bromu. Steve Clarke mu u potpunosti vjeruje i to mu je dalo vjetar u leđa. Pravi tajming za mladića.

Nije on 19o godisnji mladic. On je trakttor, i to bez akumulatora ;)

Ne znam na što asociraš, ali ako misliš da sam ja to IKAD izjavio onda se varaš ;) To je izjavio ako se ne varam Dubrovcanin.

Ja sam ovom igracu uvijek davao podršku i vjerovao u njega ;)

prijatelju ja mislim da ti je najbolje prijaviti ga u što kraćem roku svojoj tamo nadležnoj kerovskoj postaji, pa neka krkan snosi multirigorozne sankcije za takav komentar..

mislim netko da te ide citirati i misliti na tebe, krajnje neukusno i vulgarno, ne može to da se toleriše..

neki se red mora znati, ipak..

prijatelju ja mislim da ti je najbolje prijaviti ga u što kraćem roku svojoj tamo nadležnoj kerovskoj postaji, pa neka krkan snosi multirigorozne sankcije za takav komentar..

mislim netko da te ide citirati i misliti na tebe, krajnje neukusno i vulgarno, ne može to da se toleriše..

neki se red mora znati, ipak..

A da se ti odeš umit?

360.jpg

Dodao bih ja još nešto

Lukaku za sad u PL 1434 min na terenu ,13 puta kao izmena,ono što mene raduje je to da ne komplikuje sa loptom što sam pominjao i ranije a evo sad i statistila to pokazuje

el shaarawy 2235 min na terenu u ligi nijedanput kao izmena

Benteke  2233 min u PL  2 x ulazio sa klupe

ove ostale nema potrebe da proveravam

još da dodam samo da mu je vrednost skočila za nekih 4 miliona

• 2 sedmice kasnije...

On the subject of Chelsea strikers, various newspaper reports this morning suggest that Romelu Lukaku will ask to go out on loan again next season - but this time to a club playing European football. The Belgian has enhanced his reputation this term during a stint with West Brom.

Sky Sports

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.