Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

on bi lagano nasledio DIdija naseg, zver! Jeste da je Didi postavio ogromne standarde (kao sto neko rece ovde) ali mislim da bi bio i vise nego pristojna zamena.

Danas 80 minuta odigrao . 
Postigao pogodak i fulao 11-erac . Kakva samo reakcija kod pogotka u maniru vrsnog strijelca . Ruku na srce penal veoma lose izveo . Da nije profulao penal sigurno bi bio igrac utakmice .  

13. 

Do kraja sezone lagano prelazi 15, sezona kakvu prizeljkuju dokazani i iskusni spicevi.

Lukaku lagano krece prema brojki od 15 golova.
Sljedece sezone uz pravog trenera i bolje suigrace nego sto u WBA moze hladno udvostruciti tu brojku.

Kako užasan penal, čovjek mu živu loptu uhvati.  :-O

Inače ponovo na nivou, razigrava, trči, bori se, osvaja duele, puca od samopouzdanja... Gol zabio odličan. Inače ove sezone 5 je dao desnom, isto toliko lijevom nogom i 3 glavom. Raznovrsnost. ;)

Da njega nebi, WBA prilike nebi stvorio. Kako je samo 2x proigrao Morisona, a ovaj levat ne zna..

Romelu oduÅ¡evljava iz kola u kolo.  Å to se tiče penala, identičan je izveo protiv Sunderlanda i tada zabio, danase ne, ali sljedeća ulazi vjerovatno.   

Treba doći do toga, da igrač koji je samo na posudbi, bude prvi izvoÄ‘ač penala. 

Samo naprijed Romelu, a od sljedeće sezone kreće trpanje u najdražem dresu. Svake sezone makar prvi strijelac lige ;)

i s obzirom da je godinu dana ladio muda u Chelsiju, brzo je on nafatao formu i uspio raskrčit konkureniju u idu Longa i Odemw.  pogotovo kad se uzme u obzir da Long igra u odličnoj formi, dok je ovaj zasro samog sebe onom gluposti zadnjeg dana prijelaznog roka, al Å¡ta je tu je, Luks je to iskoristio i super, malo prenonÅ¡alantno izveden penal, za to bi mu jednu zidarsku zaljepio, tako mi ni Lampard nebi smio izvodit penale a kamoli balavander kao Lukaku, ne sviÄ‘a mi se baÅ¡ njegov stav, ko da bi mogli imat problema s njim i ponaÅ¡anjem i to mi se ne sviÄ‘a baÅ¡  

i s obzirom da je godinu dana ladio muda u Chelsiju, brzo je on nafatao formu i uspio raskrčit konkureniju u idu Longa i Odemw.  pogotovo kad se uzme u obzir da Long igra u odličnoj formi, dok je ovaj zasro samog sebe onom gluposti zadnjeg dana prijelaznog roka, al Å¡ta je tu je, Luks je to iskoristio i super, malo prenonÅ¡alantno izveden penal, za to bi mu jednu zidarsku zaljepio, tako mi ni Lampard nebi smio izvodit penale a kamoli balavander kao Lukaku, ne sviÄ‘a mi se baÅ¡ njegov stav, ko da bi mogli imat problema s njim i ponaÅ¡anjem i to mi se ne sviÄ‘a baÅ¡  

Ne kontam,kakav stav,kakvo ponašanje? Na šta konkretno misliš

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.