Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Ne vidim zbog cega kritike veceras. Najlakse je na njega jer je u centru paznje ali po meni je ok igrao, ponisten mu cist gol.

Nemojte zezat.

Sa klupe protiv Norwicha da odigra 5 minuta. Tragikomično.

Zamalo da da gol, mada nekako je traljavo udario loptu što mu se često dešava.

Jedno pet puta se otvorio i pružao ruke, ali niko da mu doda. Nije u formi, ali ne pomažu ni saigrači.

i ja sam vidio, dosta prilika da mu se da lopta u for al nista. jednostavno ga ignorisu.

To je najsmjesnije kao argument, cesto ga koriste i ovi takozvani strucnjaci na TVu. Ne kazem sad tebi konkretno keru, vec mi je inace smijesno da dizanje ruku nesto znaci. Pogotovo sto imas hiljade igraca, dizu stalno ruke i traze loptu, i kad zna da je nemoguce da mu das. Svako ko je igrao imalo lopte, cak i na terminima, sigurno je sretao takve likove. Onda se poslije zale kako im se ne da lopta.

Ne kazem da se ne desi ponekad situacija, ali stalno mahati rukama je glupost.
Pa Wisey jesi li gledao utakmicu?

Dobro ti si igrao fudbal pa sve znaš, ali čovjek je 5 puta bio u situaciji da mu se da lopta, ali očigledno da su mu saigrači nesposobni. I ne kažem da mahanje rukam nešto znači jer su morali da mu daju pas i bez toga.
Gledao sam i nije bilo toliko situacija. Ne mozes ocekivati da ce ti covjek u punom trku dok dribla poslati perfektno odmjeren pas. Trci Kante kroz sredinu ili Kova, tuku ih sa svih strana a ovaj siri ruke na kontra strani ocekujuci pas. Poslije bude ne daju mu lopte.
Par puta jeste bila akcija gdje je mogla ici lopta, ali ne mnogo.

Lukaku je igrac prostora, njegov jedini pravi kvalitet je kad ima 40 metara livade i on ide tu na odbranu. U Italiji se pogotovo takvih golova nazabijao, posto su fizicki slabije odbrane a u Evertonu takodjer s obzirom da su mnogo na kontru igrali.
U igri na postavljenu odbranu, posjed i gradjenje akcija, on je igrac manje. Bukvalno smeta na terenu, jer mu je tehnika nula i nema osjecaj za loptu, a cak mu ni igra glavom nije dobra s obzirom na korpulentnost i visinu.
Ne znam, možda se ne razumijem u fudbal previše i jasno mi je da je loš, ali smatram da se i to što se može iskoristiti jednostavno traći. Ako ništa vjerujem da bi danas više koristi imali od njega nego od Wernera (iako ako premotamo prepisku možemo vjerovatno naći da smo mnogi pisali obrnuto).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.