27. februar 2022.4 god. comment_324897 Ljudi bio decko na sportske.net, koji je Lukakua zvao mesavinom emila heskeja i zozija altidora, i dan danas se tome smejem. Samo smo mi specijalci, da bacimo kes kroz prozor Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324899 Ne vidim zbog cega kritike veceras. Najlakse je na njega jer je u centru paznje ali po meni je ok igrao, ponisten mu cist gol. Nemojte zezat. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324903 Ono sto je odigrao u produzecima je i bilo pristojno, mada smo i dalje mnogo opasnije izgledali bez njega. Prijavi
28. februar 2022.4 god. comment_324966 Fino odigrano, ali vidi se da je lakse kada ima prostora, a ne kada igramo protiv bunkera. Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_324986 Ja sam ga isto tako pohvalio za ono odigrano od ulaska u igru, poništen gol koji je bio jako sumnjiv i uz to je imao još par šansi, tako da nije bio loš, zaslužio je da startuje u FA Kupu Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_324998 Vidjet ćemo ga protiv Lutona. Valjda će zabiti štagod da skine teret s pleća. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325093 Najbolji strijelac tima u svim takmičenjima, jedini prebacio 10 golova. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325110 Smeće, zadnje golove postigao protiv Lutona, Al Hilala, Palmeirasa i Chesterfielda... Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325377 Sa klupe protiv Norwicha da odigra 5 minuta. Tragikomično. Zamalo da da gol, mada nekako je traljavo udario loptu što mu se često dešava. Prijavi
11. mart 2022.4 god. comment_325412 Napokon dobio ulogu koju zaslužuje, grijanje klupe i eventualno da uđe protiv ovih levatskih klubova da pokuša da ugura šta u zadnjih 10ak minuta Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325499 Jedno pet puta se otvorio i pružao ruke, ali niko da mu doda. Nije u formi, ali ne pomažu ni saigrači. Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325508 Jedno pet puta se otvorio i pružao ruke, ali niko da mu doda. Nije u formi, ali ne pomažu ni saigrači. i ja sam vidio, dosta prilika da mu se da lopta u for al nista. jednostavno ga ignorisu. Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325510 To je najsmjesnije kao argument, cesto ga koriste i ovi takozvani strucnjaci na TVu. Ne kazem sad tebi konkretno keru, vec mi je inace smijesno da dizanje ruku nesto znaci. Pogotovo sto imas hiljade igraca, dizu stalno ruke i traze loptu, i kad zna da je nemoguce da mu das. Svako ko je igrao imalo lopte, cak i na terminima, sigurno je sretao takve likove. Onda se poslije zale kako im se ne da lopta. Ne kazem da se ne desi ponekad situacija, ali stalno mahati rukama je glupost. Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325512 Pa Wisey jesi li gledao utakmicu? Dobro ti si igrao fudbal pa sve znaš, ali čovjek je 5 puta bio u situaciji da mu se da lopta, ali očigledno da su mu saigrači nesposobni. I ne kažem da mahanje rukam nešto znači jer su morali da mu daju pas i bez toga. Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325524 Gledao sam i nije bilo toliko situacija. Ne mozes ocekivati da ce ti covjek u punom trku dok dribla poslati perfektno odmjeren pas. Trci Kante kroz sredinu ili Kova, tuku ih sa svih strana a ovaj siri ruke na kontra strani ocekujuci pas. Poslije bude ne daju mu lopte. Par puta jeste bila akcija gdje je mogla ici lopta, ali ne mnogo. Lukaku je igrac prostora, njegov jedini pravi kvalitet je kad ima 40 metara livade i on ide tu na odbranu. U Italiji se pogotovo takvih golova nazabijao, posto su fizicki slabije odbrane a u Evertonu takodjer s obzirom da su mnogo na kontru igrali. U igri na postavljenu odbranu, posjed i gradjenje akcija, on je igrac manje. Bukvalno smeta na terenu, jer mu je tehnika nula i nema osjecaj za loptu, a cak mu ni igra glavom nije dobra s obzirom na korpulentnost i visinu. Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325528 Ne znam, možda se ne razumijem u fudbal previše i jasno mi je da je loš, ali smatram da se i to što se može iskoristiti jednostavno traći. Ako ništa vjerujem da bi danas više koristi imali od njega nego od Wernera (iako ako premotamo prepisku možemo vjerovatno naći da smo mnogi pisali obrnuto). Prijavi
13. mart 2022.4 god. comment_325540 On uvijek traži loptu, i kada to ima smisla i kada je nemoguće da je dobije. Većinu lopti koje dobije upropasti, tako da nije ni čudno da ga ne forsiraju. Danas je Pulišić dobio 0 lopti za 15-20 minuta. Prijavi
14. mart 2022.4 god. comment_325574 Ma kakvo dizanje ruku i sviranje kurcu, pa Werner je prošlu sezonu stalno mlatarao rukama, što Wisey kaže kurčevo je to opravdanje kad oni obojica kad dobiju loptu uvijek zaseru sve... Prijavi
14. mart 2022.4 god. comment_325582 Ma kakvo dizanje ruku i sviranje kurcu, pa Werner je prošlu sezonu stalno mlatarao rukama, što Wisey kaže kurčevo je to opravdanje kad oni obojica kad dobiju loptu uvijek zaseru sve... Koliko se ja sjecam, bas je dobijao lopti Werner, samo ih nije znao zavrsiti. Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325595 Koliko se ja sjecam, bas je dobijao lopti Werner, samo ih nije znao zavrsiti. Ne sjećaš se dobro Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325601 Na svakoj utakmici je imao 100%-tne šanse tako da bih rekao da je dobivao lopte. Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325603 Na svakoj utakmici je imao 100%-tne šanse tako da bih rekao da je dobivao lopte. Zato se i nazabijao iz ofsajda ko budala :D/ :-bd Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.