4. maj 2022.4 god. comment_327771 https://twitter.com/charliepatrick0/status/1521804313529659393?t=jMbOWwqB2TU_OO-53zVQcQ&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327792 Pa je li malouman da se za godinu dana ne može naviknuti na presing ili Å¡ta ? Opet ni to nije toliki problem, neće igra prospasti i presing ako jedan igraÄ kaska, to se može nadoknaditi ako ne može da trÄi neka se makar stane gdje treba. To nije najveći problem problem je Å¡to je on panjina kroz Äitavu sezonu od prijema lopte, tehnike i zavrÅ¡nice Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327811 To nije najveći problem problem je Å¡to je on panjina kroz Äitavu sezonu od prijema lopte, tehnike i zavrÅ¡nice Upravo. Bukvalno najmanji problem je presing. Nit mi igramo uopste neki ultra jak presing, niti je neophodno da centarfor to ima u sebi. Ali osnovnu fudbalsku tehniku bi trebao imati igrac od 115 miliona eura. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327819 Kad smo vec kod tehnike i kontrole lopte, koji su vam top 3 najbolja i najlosija igraca u klubu po tome? Najboljih 3: Mount, Odoi, Kovacic Najgorih 3: Sarr, Werner i Lukaku. (Mendya ne racunam jer je golman). Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327820 Kovacic, James i Alonso su najbolji tehnicari s loptom. Lukaku, Havertz i Werner su po meni najlosiji. Tragedija kad skontas da su to 3 centarfora. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327821 Lukaku i Werner da, Havertz realno nije. Ako ista zna to je kontrola lopte, haha. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327827 Izmedju ostalog, ali nije samo po tome. Havertz ima dobru kontrolu lopte, da je dribler i to naravno da nije ali zna kontrolisati loptu. Mene Havertz najvise podsjeca na Berbatova, Firmina, takav je to tip igraca. Dok su Werner i Lukaku uzasni u tom segmentu igre. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327830 Pod tehnikom se dosta toga podrazumijeva. Mislim da je James top 3, možda Äak i najbolji kad se sve sabere. Od igraÄa u polju Sarr daleko najgori, pa Werner. Lukaku takoÄ‘er pri dnu, Havertz blizu vrha. Općenito najbolji (najuspjeÅ¡niji) dribleri u ekipi su Loftus-Cheek, KovaÄić i Kante. Njihovi driblinzi su zapravo iznoÅ¡enja lopte kroz sredinu terena kada pretrÄe 2-3 protivniÄka igraÄa i izdrže nekoliko duela. Nemamo u timu igraÄa koji je uspjeÅ¡an u 1 na 1 situacijama kao Å¡to je to bio Hazard. Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327849 najbolji bez premca je KovaÄić, pa je par mjesta prazno, i onda ostali tek koje ste spomenuli.. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327874 Top 3 najgora sa loptom Lukaku, Sarr i Mendy :D naravno Werner Top 3 Kova naravno, eh sad ima tu dobrih tehniÄara, Reece, PuliÅ¡ić, Alonso, ne treba zaboraviti i Jorginha zna on sa loptom u nogama Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327928 Žao mi Äovjeka, taman je smislio i pripremio objavu na instagramu "Rom back" , "Never quit" , "shut your doubters"... i pokvariÅ¡e mu ljudi Äejf. Å alu na stranu, fina utakmica, dobro izveden penal, odliÄan drugi gol slabijom nogom, bio je prisutan uglavnom, nudio se. Druga stvar je Å¡to nije dobijao neÅ¡to Äesto loptu, ali to je naÅ¡a priÄa ove sezone pa i ne Äudi. Na kraju nije viÅ¡e mogao meda pa je i opravdano izveden s terena. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327945 Najbolji strijelac ekipe, 14 golova u svim takmiÄenjima. Da je izvodio penale imao bi 26. :D Dobar je bio danas. Dobar je bio i protiv Arsenala prvu i oba puta protiv Ville. Nije bio loÅ¡ ni protiv Liverpoola. Sve ostalo je bilo manje-viÅ¡e katastrofa. Werner i PuliÅ¡ić su mu bili jako blizu, a to mu odgovara. Ne samo da je dao golove, nego je i razmijenio neka dobra dodavanja. U 3-4-3 su mu saigraÄi daleko. Prijavi
11. maj 2022.4 god. comment_328065 Dobar i veceras i protiv Wolvesa. Rijesi finale kupa u nasu korist i oprosteno ti je 5% sranja koje si uradio. Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328086 Sinoc su Pulisic jednom i Maunt dva puta propustili prilike da ga spoje sa golom. Nisu to bile neke nemoguce situacije, vec dobre pozicije unutar kaznenog. Ne sme to tako. Osim toga, lepo smo ga sinoc koristili u igri. Treba uigravati napadacke kombinacije da kad se on zagradi ledjima ka golu i odigra povratni pas jedan ili dva igraca odmah utrcavaju u taj prostor izmedju, a da igrac kome je pas vracen odmah iz prve pokusa da iskoristi taj visak. Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328087 TaÄno i za uzvrat Lukaku nije htio dodati PuliÅŸiću kad je bio sam. Ne treba nam ta sebicnost u napadu bez obzira na rezultat Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328088 Pa ovakav Lukaku i sa ovoliko zelje i truda je koristan. Lukaku nakon intervjua je beskoristan i u BiH ligi. Lukakuova igra zavisi od fizicke spreme, kada je fit tada ima snage i da kombinuje, i da se gradi i da utrcava u prostor, da kombinuje... on po meni mora jos smrsati i popraviti kondiciju da bi ga mogli jos bolje koristiti. Zadnje dvije utakmice je poprilicno dobar bio. Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328116 Što je najgore pokazuje dobre strane sada kada to i nije toliko bitno, doduše biće bitno sad u finalu kupa. Nadam se da će tada biti na nivou, bog zna šta sa njim na ljeto da se radi Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328124 Odlicna partija sinoc koju je okrunio golom, zasluzio je. Ako ce se ovako truditi i igrati ja nemam nista protiv toga da ostane. Izgleda da je i popravio malo odnose sa Tuchelom, a navijaci ce znati cijeniti trud i zalaganje, prvi ja od svih. Smijesno je sto je samo u onoj situaciji kod gola imao vise dodira nego u citavoj utakmici protiv Watforda onomad ili s kim smo vec igrali kad je imao oko 5 dodira tokom citave utakmice. Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328143 Nek digne sebi cijenu i nek odjebe Meni se Äini da on sad igra za sebe. Smijesno je sto je samo u onoj situaciji kod gola imao vise dodira nego u citavoj utakmici protiv Watforda onomad ili s kim smo vec igrali kad je imao oko 5 dodira tokom citave utakmice. Palace. Ziyech na kraju dobi asistenciju. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328294 Koliko god Lukaku bio dobar, ekipa trpi zbog njega kada je on na terenu. Mi ne mozemo igrati presing sa njim i to protiv boljih ekipa, onih najboljih nije dobro. Odbrambeni igraci imaju vremena na lopti, lahko dolaze zbog toga na nasu polovinu i lakse organiziraju napade. Prodao bih ga i ne bi zalio. Zapravo Lukaku bi bio idealna zamjena ali od toga nema nista. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328320 Dobro si to rekao. On trÄkara, a oko njega PuliÅ¡ić, Mount i ostali u punoj brzini ganjaju protivnika. ÄŒesto se nije ni pritiskalo, odbrana je ostajala visoko i zato su na poÄetku stvarali Å¡ansu za Å¡ansom. Protiv pola timova u ligi ni ne treba neki presing da se igra. Stalno smo na protivniÄkoj polovini i tu Lukaku dobro doÄ‘e. Ali tu dolazimo i do druge polovine timova u ligi i jaÄih utakmica u kupovima i Ligi Prvaka gdje nam treba trka. ÄŒak i na tim manjim utakmicama zna da bude neupotrebljiv. Zbog toga je najbolja opcija prodaja, jer rezerva neće htjeti da bude. Nek zabije neÅ¡to u zadnje dvije utakmice da mu cijena poraste. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328364 https://twitter.com/CFCPys/status/1526246053007196161?t=XgSjaVpFY5hgQ_bK8g34Ug&s=19 Opet Tuhel kriv... Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328370 Mrzim traÄeve kad ih babe priÄaju, da ne govorim o ovim fudbalskim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.