Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma klasicno pisanje u temi dezurni krivac.

Sjajan je bio ovih 15tak minuta sto je odigrao, Havertz nije duela dobio protiv stopera Palaca, udje Lukaku za 15minuta i povalja ih kao malu djecu u 2-3 navrata.
Danas je posjetio na Lukakua iz Intera ili onog s pocetka sezone.
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Tih igrača, što mogu jedno, a ne mogu ono drugo koje je isto tako važno, mi je pun kurac. Jorginho,Alonso,Lukaku itd. Idite u pičku lijepe materine, pa se tamo svrstavajte za kojeg ste kluba,lige,Boga,Allaha.

Ima frajer u posljednje svoje dvije utakmice dva promasena "prazna" gola, jedan glavom, jedan nogom. 

Jednostavno to je nas Lakaka, haha. 

• 2 sedmice kasnije...

Hoću li dočekat dan kad će neko vidjeti njegova utrčavanja, protrčavanja i Å¡ta viÅ¡e ne. Pobogu daj da vidim da mu neko poÅ¡alje loptu u prostor pa neka sa njom bude Å¡ta bude. Večeras su ga u jednom napadu tako iskulirali da od tri Å¡anse kada je bio u prilici da ga uposle nije dobio niti jedno dodavanje. 

Ima u njegovom neuspjehu i njegove lične krivice najviše, ali i suigrači mu jednostavno ne pomažu.

Osim Van Persieja koji je odigrao mozda 2 vrhunske sezone i jednu dobru, ne znam da li grijesim ali ovako na prvu ja se ne mogu sjetiti nijednog bas onako klasnog centarfora a da je ljevonog bio? Bilo ih je par solidnih, nekoliko iznadprosjecnih ali nista specijalno.

Ljevacima vrlo cesto previse nedostaje tehnika kontra nogom, mnogo vise nego jednom desnjaku.

Ovo samo usput pisem na Lukakuovoj temi, da se razumijemo. Njemu fali mnogo tehnickih elemenata i u igri jacom, lijevom nogom.

just says that TT made his mind up on Rom months ago after the interview.

Ovo veze s istinom nema. Pa Tuchel ga je gurao iza tog intervjua bar jedno 10ak utakmica zaredom, raja ga prozivala ovdje na forumu. Tek poslije je ubacio Haverca u spic i vise nije davao startnu poziciju Lukakuu. Znaci nikakve veze s intervjuom odluka nema.
Lukakua nisam gotivio ni prvi put kad je dosao a drugi put jos manje, Tuchelu se nema sto prigovoriti, nek i Lukaku uradi 10 % kao Tuchel do sada sve ce mu biti oprosteno.

70 miliona ide agentu i ocu Haalanda, 75 miliona je dogovorio Haaland da ce ga pustiti, nije na papiru. Tako da nije to jeftino. Real zeli da uradi MRI clanka sto ovaj jos odbija, pa je sada sve moguce. San mu je da igra za Real, ali nesto tu ne stima oko povrede. Citavu sezonu igra pod injekcijama.

Ako uradi scan, ide u Real, ako ne, onda imaju i druge opcije. Navijaci dortmunda ga ne zele vise u ekipi.

Ma ne treba se vise kockati na toj poziciji. Iznos transfera za napadaca ne treba premasivati 50 miliona a i to je previše. Samo puknemo masne pare a ne isplati se nikad.

Haller, Jesus, Schikh ne bi trebali biti skupi, mozda se moze i sa njim probati. Naravno ako nas ne ugase do ljeta...

Zamislite dođe Haaland, naravno ne zna primiti loptu kao svaki naš napadač, Hamco naravno opet kreće o osnovama fudbala, Kun ga poredi sa omorikom

Naravno šalim se, ali ne bih se čudio da i on postane invalid ako dođe

Haha al Haaland je za mene definitivno precjenjen i mislim da mu treba mnogo prostora i da nije igrac za nas sistem, pa cak i za sistem koji Guardiola fura.

Naravno ne mislim da je los igrac ali smatram da je precjenjen i da bi postojala sansa da u Chelseau fail-a.
Schick*, da se ispravim, nije lako napisati.

Ja mislim da Haaland jedini ne bi propao kod nas. Dovoljno je gladan, lud i jak da sam izmišlja golove i kad nema šansi za njega.

Mi uvijek imamo realnu sliku učinka naših napadača. Nama napadači ne izvode penale, izvodi ih Jorginho, a ranije Lampard (između toga Hazard). U nekim klubovima napadač zabije 15 golova, od toga 7 penala i ispadne vrhunska sezona. Ako dodamo 10 Jorginhovih penala u svim takmičenjima nekome iz napada bio bi to dobar golgeterski učinak, a Mount bi do prije mjesec dana bio kandidat za Zlatnu loptu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.