17. april 2022.4 god. comment_326850 Ma klasicno pisanje u temi dezurni krivac. Sjajan je bio ovih 15tak minuta sto je odigrao, Havertz nije duela dobio protiv stopera Palaca, udje Lukaku za 15minuta i povalja ih kao malu djecu u 2-3 navrata. Danas je posjetio na Lukakua iz Intera ili onog s pocetka sezone. Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326851 Ma samo neka se on hrva po terenu sa stoperima jebo golove, trebalo ga je i u Madridu staviti na stopera da se hrva sa Benzemom otreso bi ga stoposto NE MOŽEŠFULITI PRAZAN GOL KO GOD DA SI JEBO TE HLJEB Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326857 Tih igraÄa, Å¡to mogu jedno, a ne mogu ono drugo koje je isto tako važno, mi je pun kurac. Jorginho,Alonso,Lukaku itd. Idite u piÄku lijepe materine, pa se tamo svrstavajte za kojeg ste kluba,lige,Boga,Allaha. Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326861 Ima frajer u posljednje svoje dvije utakmice dva promasena "prazna" gola, jedan glavom, jedan nogom. Jednostavno to je nas Lakaka, haha. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326892 Evo sad iskreno, ne znam da li je moguće da smo mi toliko baksuzni sa ovim napadaÄima. Pa svaki napadaÄ koga kupimo propadne, ove sezone Lukaku proÅ¡le Werner, samo Å¡to je Lukaku baÅ¡ pao kurcu. I onom izjavom i nastupima, promaÅ¡ajima a i po postignutom na terenu Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326898 Zato je bolje da ih ne kupujemo više. Kod nas su uspjeli samo Drogba i Costa koji su imali takav mentalitet da je bilo nemoguće da propadnu. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327445 Hoću li doÄekat dan kad će neko vidjeti njegova utrÄavanja, protrÄavanja i Å¡ta viÅ¡e ne. Pobogu daj da vidim da mu neko poÅ¡alje loptu u prostor pa neka sa njom bude Å¡ta bude. VeÄeras su ga u jednom napadu tako iskulirali da od tri Å¡anse kada je bio u prilici da ga uposle nije dobio niti jedno dodavanje. Ima u njegovom neuspjehu i njegove liÄne krivice najviÅ¡e, ali i suigraÄi mu jednostavno ne pomažu. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327462 Nema dovoljno lopti, ali kad je dobije ne pomjera se ni metar dalje od mjesta na kojem stoji. I onda pokazuje kao nije trebala lopta tu, nego metar pored. Posvetio sam mu 5 hiljaditi post, igraÄu u kojeg sam se najviÅ¡e razoÄarao. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327464 Osim Van Persieja koji je odigrao mozda 2 vrhunske sezone i jednu dobru, ne znam da li grijesim ali ovako na prvu ja se ne mogu sjetiti nijednog bas onako klasnog centarfora a da je ljevonog bio? Bilo ih je par solidnih, nekoliko iznadprosjecnih ali nista specijalno. Ljevacima vrlo cesto previse nedostaje tehnika kontra nogom, mnogo vise nego jednom desnjaku. Ovo samo usput pisem na Lukakuovoj temi, da se razumijemo. Njemu fali mnogo tehnickih elemenata i u igri jacom, lijevom nogom. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327599 https://twitter.com/siphillipssport/status/1520772386026631172?t=FXxb-BuK6s0lOBo-N5aQJg&s=19 Jos samo da ga udomimo negde. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327600 Samo da se otkacimo od onolike plate koju ima. Doneo nam okruglo 9 poena od dolaska. Fala mu i nek ide, srecno mu bilo. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327601 just says that TT made his mind up on Rom months ago after the interview. Ovo veze s istinom nema. Pa Tuchel ga je gurao iza tog intervjua bar jedno 10ak utakmica zaredom, raja ga prozivala ovdje na forumu. Tek poslije je ubacio Haverca u spic i vise nije davao startnu poziciju Lukakuu. Znaci nikakve veze s intervjuom odluka nema. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327605 I izbacio ga je iz prve postave poslije utakmice sa Crystal Palaceom pod pritiskom javnosti koja je tek tad shvatila da Äovjek dotakne loptu 5 puta po utakmici. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327611 Da, Tuchel je bukvalno dodvorio se upravi i pokusao sa njim i kada se nije dokazao onda odlucio stavljati Havertza. Kako god, mislim da Tuchel mrzi ljudine i da ih ne voli kao napadace. Vise gotivi ove brze igrace u napadu da rade nesto. Njemu je problem sto sve fulaju nasi drugi igraci. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327625 Lukakua nisam gotivio ni prvi put kad je dosao a drugi put jos manje, Tuchelu se nema sto prigovoriti, nek i Lukaku uradi 10 % kao Tuchel do sada sve ce mu biti oprosteno. Prijavi
2. maj 2022.4 god. comment_327677 https://twitter.com/siphillipssport/status/1521183967042539521?t=vuVYaidUePwRcuW49l8mKw&s=19 Putuj igumane. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327705 75 miliona bi bila mjera, 65 za Haalanda i tih 10 bonusa odmah i dobar Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327716 70 miliona ide agentu i ocu Haalanda, 75 miliona je dogovorio Haaland da ce ga pustiti, nije na papiru. Tako da nije to jeftino. Real zeli da uradi MRI clanka sto ovaj jos odbija, pa je sada sve moguce. San mu je da igra za Real, ali nesto tu ne stima oko povrede. Citavu sezonu igra pod injekcijama. Ako uradi scan, ide u Real, ako ne, onda imaju i druge opcije. Navijaci dortmunda ga ne zele vise u ekipi. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327719 Ma Haaland je 95% u Cityu, možemo zaboraviti na njega. Ako će se dovoditi napadaÄ to će biti neka druga klasa Schikh, Nunez, Haller, Jesus.. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327730 Ma ne treba se vise kockati na toj poziciji. Iznos transfera za napadaca ne treba premasivati 50 miliona a i to je previše. Samo puknemo masne pare a ne isplati se nikad. Haller, Jesus, Schikh ne bi trebali biti skupi, mozda se moze i sa njim probati. Naravno ako nas ne ugase do ljeta... Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327742 Zamislite doÄ‘e Haaland, naravno ne zna primiti loptu kao svaki naÅ¡ napadaÄ, Hamco naravno opet kreće o osnovama fudbala, Kun ga poredi sa omorikom Naravno Å¡alim se, ali ne bih se Äudio da i on postane invalid ako doÄ‘e Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327744 Haha al Haaland je za mene definitivno precjenjen i mislim da mu treba mnogo prostora i da nije igrac za nas sistem, pa cak i za sistem koji Guardiola fura. Naravno ne mislim da je los igrac ali smatram da je precjenjen i da bi postojala sansa da u Chelseau fail-a. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327745 Schick*, da se ispravim, nije lako napisati. Ja mislim da Haaland jedini ne bi propao kod nas. Dovoljno je gladan, lud i jak da sam izmiÅ¡lja golove i kad nema Å¡ansi za njega. Mi uvijek imamo realnu sliku uÄinka naÅ¡ih napadaÄa. Nama napadaÄi ne izvode penale, izvodi ih Jorginho, a ranije Lampard (izmeÄ‘u toga Hazard). U nekim klubovima napadaÄ zabije 15 golova, od toga 7 penala i ispadne vrhunska sezona. Ako dodamo 10 Jorginhovih penala u svim takmiÄenjima nekome iz napada bio bi to dobar golgeterski uÄinak, a Mount bi do prije mjesec dana bio kandidat za Zlatnu loptu. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327746 Nama treba budala kao haaland. On nije sav u vinklu. Isto ko i costa sto je bio budala. Ove picke nam ne trebaju Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327758 Mene licno ta povreda brine drama. Vidjet cemo sta ce biti. Cim se on ljuti na trenera sto govori javno da je povrijedjen, znas da je to u katastrofalnom stanju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.