5. april 2023.3 god. Autor comment_343156 Moglo se i bez njega vala, bolje da je neko u napadu igrao kad je bog Kante bio na terenu Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343424 Da mi je znati samo ko je procijenio da on vrijedi 60 miliona, isto kao i Gallagher amaterski fudbaler. Prijavi
8. april 2023.3 god. Autor comment_343433 Njega i Gallaghera ošišati, možda budu pametniji i bolji jer ovo što oni igraju je za kurac. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343756 Jebem li ti sve po kući...u štalu te vezat i udarat ko vola joj jebem ti klicu onu pseću Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343757 Skautu koji je ovog preporucio, zelim da umre u najtezim mukama Prijavi
12. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343758 Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater Prijavi
12. april 2023.3 god. Autor comment_343784 41 minutes ago, drogba 11 said: Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater Htio sam napisati nešto na njegovu temu ali nakon ove umjetnosti nema potrebe da bilo ko šta dodaje Na boldanom sam se udavio umalo Prijavi
12. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343835 Novi Bakayoko, ovaj ce biti na platnom spisku do 2029 kad ce preci u Gironu ili tako nesto. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343846 Ispratio Rodryga sa loptom i kad je predao on ga gurne. Sila. Okrene se Rodrygo, zaleti se u prazan prostor i ostavi ga 5 metara iza sebe. Prijavi
18. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344231 Posto sam u to branši, je l bio neki psihijatar ili psiholog prilikom lekarskog pregleda ovog indijanca? Garantujem da ovaj ne bi krocio na travnati tepih kod bilo kog iole boljeg trenera Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344234 Ovog igraca ko je preporucio i doveo, taj mora naglavacke letiti iz kluba. Kakvo smece od igraca. Jedan od najgorih transfera u historiji. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344262 Fenomenalan dati mu ugovor na još 6 godina. Jeej najbolji smo klub sve je supeeeeer! Prijavi
19. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344281 Ne znam, ja smatram da ima potencijala, pokazao je to u par navrata, ima naravno i nedostataka, ali kad ti je kompletan tim u sustini jedan veliki nedostatak onda i njegovi isplivaju na vidjelo. Ne mogu da krivim lijevog beka za promasaj u trenucima kad nijedan napadac ne moze dati gol, veci problem je npr. sto je spor i nesiguran. Ovo prvo tesko da se moze popraviti, eventualno bi se maskiralo u nekom odredjenom sistemu (kad bi dosao Enirque mislim da bi bio top solucija s obzirom na to odakle dolazi), to sto je nesiguran mislim da je i logicno u neku ruku zbog okruzenja koje je takvo. Vjerujem da ce biti bolji, nije svakako ni prva opcija, Chilwell je daleko bolji, ali placen je koliko je placen, tu je tek godinu dana i imace priliku da pokaze sta zna. Ne treba sad od svih igraca njega pretjerano nabadati kad je daleko od sustine problema. Imam osjecaj da se uvijek ulazi na standardne teme i tu iskaljuje bijes. Prijavi
21. april 2023.3 god. Autor comment_344352 Drago mi je što sam odmah na početku znao da je ovo kurac od igrača i da su se džaba dale tolike pare na njega. Može pisati ko šta hoće ali od ovoga nikad nekog kvaliteta biti neće Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347173 Nabijem ja onog ko je doveo ovu prevaru! Kolko smo ga platili 70 miliona bješe? Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347174 5 hours ago, Emcomne said: Nabijem ja onog ko je doveo ovu prevaru! Kolko smo ga platili 70 miliona bješe? bruka od igrača... nek se nosi sa potterjem Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347175 Stvarno je kritičan. Ne razmišlja sekunde šta radi. Loše se pozicionira, ne zna procjeniti kada treba izaći na igrača, tu je katastrofalan i sinoc je zbog toga ispao bezbroj puta. Direktan krivac za primljeni pogodak. Kada bih rangirao nase lijeve bekove, on bi mi bio zadnji izbor, bolji je Hall od njega na beku iako mu to nije prirodna pozicija. Steta zaista, kada je dolazio očekivao sam da će nam biti od koristi, dobro sam se prevario. Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347177 Ovaj nemoze igrat na seoskom turniru, iq defendinga mu je manji od kera.. ispada ko radkapa Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347179 Ili ga salji za sicu ili mu novu poziciju trazit, ona na klupi mi se najvise svidja. Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347180 2 hours ago, Didi11 said: iq defendinga mu je manji od kera.. Alo ne treba vredjati forumase Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.