1. april 2024.2 god. Autor comment_353883 Palmer će vjerovatno biti žrtvovan od genija Southgatea sad na EURU ne vjerujem da će dogbit urednih pola sata Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353889 Kakvo osvježenje na lijevom beku. Da smo ga imali od početka sezone sad bismo se ozbiljno borili za Ligu Prvaka. Malo pomalo se otplaćuje. Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353891 Jebeno osvježenje, protivnici igraju sa 2 lijeva beka jer znaju da od ovog nema opasnosti. Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353901 1. april Potpuno beskoristan igrač na protivničkoj polovini, čak i neki štoperi više ponude od njega. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353907 Bolje Disasi odigra na beku nego ovaj Jos vidim neki navijaci na netu vise vole ovu kerusu nego Chilwella Prijavi
5. april 2024.2 god. Autor comment_354017 Genijalni potezi sinoć, ne znam koji mi je bolji da li kod drugog gola kada je bio uz desnu aut liniju dok je Bruno na njegovoj strani bio sam ili kada ga je mrtvi Antony otresao prije asistencije za Garnacha Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354018 5 minutes ago, Kun Aguer0 said: Genijalni potezi sinoć, ne znam koji mi je bolji da li kod drugog gola kada je bio uz desnu aut liniju dok je Bruno na njegovoj strani bio sam ili kada ga je mrtvi Antony otresao prije asistencije za Garnacha Za prvu situaciju, u njegovu odbranu nas korner je predhodio golu pa je zbog toga bio van pozicije. Meni je bolje pitanje kako je Bruno ostao sam a nasih 6 u kaznenom nasprem 2 Uniteda. Prijavi
5. april 2024.2 god. Autor comment_354019 Just now, Bari said: Za prvu situaciju, u njegovu odbranu nas korner je predhodio golu pa je zbog toga bio van pozicije. Meni je bolje pitanje kako je Bruno ostao sam a nasih 6 u kaznenom nasprem 2 Uniteda. Tako što je i Mudryk češao kurac a realno je mogao pokriti Brunu jer kad pogledaš ponovljeni snimak vidio je njegovo utrčavanje i trebao je reagovati, ostali su samo bili maloumni Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354021 Kod drugog gola ne samo da su imali 2 na 1 u petercu nego su imali 2 na 1 na desnoj strani jer je Cucurella trčao da pokrije obojicu. Inače veliki duel tokom čitave utakmice Antonya koji nema gol i asistenciju u sezoni i Cucurelle koji je Cucurella. Na kraju bez pobjednika. Prijavi
5. april 2024.2 god. Autor comment_354027 3 hours ago, Adi said: Na kraju bez pobjednika. Antony upisao asistenciju i to lijepu. Prijavi
5. april 2024.2 god. Autor comment_354034 29 minutes ago, Adi said: I napravio penal nad Cucurellom I sjebo Caiceda 😄 Prijavi
5. maj 2024.2 god. comment_354779 Odlican otkako je poceo ulaziti u sredinu kad trebamo iznijeti loptu, cak i finih startova ima. Prijavi
5. maj 2024.2 god. comment_354783 Uhvatio formu u pravom trenutku da ga možemo nekome prodati. Možda je njegova budućnost da trčkara u veznom redu, možda njegove kvalitete više odgovaraju igranju na toj poziciji. Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354824 Uspio je i pjesmu dobiti, He came from Spain, he eats Paela, he drink Estrella, his Name is Cucurella Prijavi
15. maj 2024.2 god. comment_355054 Ne znam za vas i vase misljenje, ali ovaj cupo u zadnje vrijeme igra na vrhunskom nivou, doslovno da je ovako igrao od prvog dana rekao bih da je novac dat za njega sasvim ok. Prijavi
15. maj 2024.2 god. comment_355055 1 minute ago, hamco said: Ne znam za vas i vase misljenje, ali ovaj cupo u zadnje vrijeme igra na vrhunskom nivou, doslovno da je ovako igrao od prvog dana rekao bih da je novac dat za njega sasvim ok. Slažem se, al ima i do taktike (dao bi pochu otkaz odma) pogodio je poch taktiku i cucurela mu je ključni igrač u novoj postavci, inverted wing back Prijavi
16. maj 2024.2 god. comment_355067 Bio je očito inspirisan protiv svog bivšeg kluba. Doveli smo čovjeka kao lijevog beka, a ispostavilo se da nije lijevi bek. Da nema i on kakvog brata blizanca? Prijavi
16. maj 2024.2 god. Autor comment_355069 Slažem se sa Adijem da je dobro što se forma digla pred kraj sezone, em što smo na poziciji koja vodi u evropu, em što ovim partijama sebi diže cijenu i vraća se iz zaborava jer od kad je došao nije napravio ništa bitno. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355236 Uspio je Pochettino dobiti od njega da malo pametnije trči i tako iskoristio njegove glavne karakteristike. Odigrao je nekoliko dobrih utakmica na poziciji Zinchenka, iako sam još uvijek uvjeren da za neke više domete to nije rješenje. Vjerujem da će vizija trenera koji nas bude trenirao biti drugačija od ove taktike koja nam je donijela uspjeh pred kraj sezone. Toliko se valja i kotrlja po travi da nervira i vlastite navijače. Ako ništa barem mu je porasla cijena pa možemo i da ga prodamo za neke pare ako to bude plan uprave. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355295 Meni on uopste ne smeta u timu. Prije bi prodao Chilwella koji je bolji igrac nego Marca. Nit možeš uzet neku veliku lovu, nit je ovaj puno lošiji od Bena a plus stalno je dostupan. Nova uloga na terenu mu je prijala i pokazao je da moze biti izuzetno koristan. Njegova agresivnost dolazi do izrazaja i voljni momenat koji nikad nije bio upitan. Prijavi
27. maj 2024.2 god. comment_355603 Drago mi je zbog njega, dosta toga loseg je prosao u dresu Chelsea. Nek mu ovo bude podstrijek za nastavak karijere. Cestitam, zasluzio je. Prijavi
27. maj 2024.2 god. comment_355604 Vjerujete li vi da oni stvarno ovako saznaju da su pozvani? Ja ne. Čestitke, vidjet ćemo koliko će ga koristiti pored Grimalda. Na desnoj strani nije pozvao Pedra Porra, ali je tu Jesus Navas. Prijavi
27. maj 2024.2 god. comment_355605 4 minutes ago, Adi said: Vjerujete li vi da oni stvarno ovako saznaju da su pozvani? Ja ne. Ni ja. Sigurno mu javi pa onda ovako javno. Iznenadjenje je izostavljanje Porra. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.