16. juni16. jun comment_372964 3 minutes ago, chiba said: @Adi znam ja da je to kako ti to zoves "PR", ja to i ne dovodim u pitanje ali kao neko ko je je ranije, sad ne toliko ali verujem da sam procitao na par hiljade vesti za 20 godine, samo isticem razliku u pisanju, odnosno prostim recima pustanju informacija u javnost doduse ovo tvoje je mozda i preciznije jel stvarno u zadnje vreme imam utisak da je kritika iskljucena, nego se neki spinovi prave, a nagledao sam se svega i svacega, od uzdizanja Murinja, preko pustanja niz vodu trenera i sl. svakako mi je jedan od najjacih tekstova onaj u Gardijanu, gde je Mareskina filozofija opisana komplikovanije nego resavanje pitanja putovanja kroz vreme Chiba Ameri su uvek bili majstori za PR. Prijavi
22. juli22. jul Autor comment_373483 Još jedno takmičenje gdje je bio ključ u odbrani Španaca, svakog opasnog protivničkog igrača ostavio bez lopte i stavio u džep. Za malo para smo ga prodali. Prijavi
22. juli22. jul Popularna objava comment_373489 27 minutes ago, Kun Aguer0 said: Još jedno takmičenje gdje je bio ključ u odbrani Španaca, svakog opasnog protivničkog igrača ostavio bez lopte i stavio u džep. Za malo para smo ga prodali. Treba li da te citiram kakve si mu epitete dijelio kad je tek presao? 🤣 Prijavi
23. juli23. jul Autor comment_373509 19 hours ago, hamco said: Treba li da te citiram kakve si mu epitete dijelio kad je tek presao? 🤣 Mislim da sam prvih godinu dana njegovih bio najredovniji na ovoj temi Prijavi
25. juli25. jul Popularna objava comment_373638 Kako je otišao nekako usred Svjetskog prvenstva, nisam stigao da se forumski oprostim od njega. Ostaje upamćen najviše po jednoj stvari. On je vjerovatno jedini igrač u zadnjih 20 godina koji je kao veliko pojačanje totalno podbacio u prvoj sezoni i uspio da oživi karijeru u plavom dresu. Svi najbolji igrači kluba zadnjih 20 godina su bili oni koji su od prvog dana pokazivali klasu. Nagledali smo se toliko igrača, pogotovo u napadu, koji su loše započeli karijeru i nisu se mogli izvaditi iz toga. Imali smo igrače koji su dobro startali i zauvijek propali, te one koji su dobro startali, propali i vratili se, ali niko nije startao ovako loše i uspije da se toliko podigne da postane kičma ekipe. Za to treba biti mentalno jak, treba imati karakter i treba biti uporan. Iako je očito bio nezadovoljan i jako želio otići iz kluba, jer sigurno ga se ne bismo tek tako odrekli, do kraja je bio maksimalno profesionalan i kad su se mnogi vucali po terenu on se borio. Nije bio moj favorit, ali svaka čast na kraju za ovo. A naravno, nadimak pudlica je već upisan u anale. Prijavi
25. juli25. jul comment_373644 treba pomenuti ona dva proklizavanja protiv Totenhema, pa preokret.... ps: mislim da ne bi otiso da smo osigurali LS verujem da je Murinjo odma sibnuo prvu ponudu kolko smo i trazili Prijavi
25. juli25. jul Autor comment_373656 3 hours ago, Adi said: A naravno, nadimak pudlica je već upisan u anale. Moram tražiti autorska prava na to, makar na forumu. Da li mogu napisati zahtjev da se uvede citat na taj nadimak ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.