12. novembar 2023.2 god. comment_349888 Odlican mec kera iako je po meni penal, ali je bio faul prije toga, pa ne bi to ni radio. Stizao je na svaku loptu, agresivan i tacan, samo neka nastavi ovako igrati. Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349889 Po meni idealan igrač da trči za nekim, ali ostali segmenti u igri upitni Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349892 Njega treba znati koristiti, za sad to Pochetino radi odlicno. I protiv Arsenala i Sake je bio jedan od boljih. Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349895 Ispao je glup kod penala jer znas da ce onaj pasti cim mu ruke stavis ali ga ne krivim previse. Inace odlican bio, jedini nas odbrambeni koji je konstantno ofanzivcu za ledjima, blizu igracu i ne da ni milimetar prostora. Tako se igra odbrana. Ostaju sve ostale mane ali zalaganje na nivou i to je ono jedino sto mozes traziti od igraca. Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349898 Ma ja mu nevjerujem sekunde. Njegovo krilo je uvijek slobodno. Ulazi u centar krilo gore samo. Mozda je to pochova taktika, mozda se on ne zna pozicionirat. Uglavnom, ne svidja mi se. Sve je po desnoj strani islo Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349924 2 hours ago, Corto Maltese said: Po meni idealan igrač da trči za nekim, ali ostali segmenti u igri upitni Pa pudlica.. Gine na terenu. Ginuo je i prošle sezone, ali je trčao u prazno. Slično kao Gallagher, bolje ih Pochettino koristi. Prijavi
15. novembar 2023.2 god. Autor comment_349967 Iako većinom kad napravi neku maloumnost ili kad trči ko kerče po terenu dođem ovde i napišem mu svašta ovaj put nemam šta puno za reći. Onaj penal uopšte postojao nije, taj penal je samo svakodnevno englesko suđenje koje nema nikakvih osnova ni pravila... Može biti koristan za rotacije Prijavi
17. novembar 2023.2 god. comment_349988 Da je Cucurella bio ovakav prosle sezone ja bih rekao odlicno pojacanje. Samo nek nastavi ovako igrati i ja bih bio prezadovoljan. Nivo agresivnosti koji pokazajuje u cuvanju igraca 1 na 1 je izvanredan. Kao i Galagher, igrac manje protiv low block ekipa. Prijavi
17. novembar 2023.2 god. Autor comment_349990 Da je ovakav kad god igra rekao bi da vrijedi nekih 30ak miliona kao back up opcija i to je to. Prijavi
17. novembar 2023.2 god. comment_350002 53 minutes ago, hamco said: Kao i Galagher, igrac manje protiv low block ekipa. Igramo 10.12. protiv Evertona. Chiwell je povrijeđen. Ostali recimo da su zdravi. Kojih 11 šalješ sa naglaskom na lijevog beka? Prijavi
17. novembar 2023.2 god. comment_350005 6 hours ago, Adi said: Igramo 10.12. protiv Evertona. Chiwell je povrijeđen. Ostali recimo da su zdravi. Kojih 11 šalješ sa naglaskom na lijevog beka? Nek igra Colwill treceg stopera, to daje lijevom krilu mogucnost da kampuje naprijed. Samim time dobijas na skoku i odbrani svog gola od prekida plus i u napadu pri prekidima mozes biti opasniji. Nista ti Cucurela ne bi donio na low block pa nek je trobek. Prijavi
18. novembar 2023.2 god. comment_350022 Ma ja, i kad dodje do napada, ubaci po zemlji, smijesan igrac za napada. Prijavi
27. novembar 2023.2 god. Autor Popularna objava comment_350122 Joj pudlaća kako je lud krv ti jebem, kako su ga iskarali ko budalu. Gledam ja tekmu kući, djevojka nešto radi, ne obazire se na tekmu, kaže odjednom, ko je ovaj sa kosom, baš je čudan, ma reko to ti je naša pudlica. Prođe još neko vrijeme, pudlaća naravno karaju, kad opet će ona, šta je sa ovim ko da prvi put igra. PA MOJ PUDLAĆ ZAMISLI KOJI SI TI KURTON KAD ŽENSKO VIDI DA POJMA NEMAŠ MAJKUTI JEBEM A JOŠ MI JE PREJAKO ŠTO SAM MU JA POKRENUO TEMU NA FORUMU A SERE MI SE OD NJEGOVIH IGRAČKIH "SPOSOBNOSTI" Prijavi
27. novembar 2023.2 god. comment_350124 Hahahahah pa to ti je veca uvreda nego da te bilo koji strucnjak sa TV-a kritikuje. Prijavi
27. novembar 2023.2 god. comment_350125 Prvi red igraca koji moraju da odu : pudla, Caloba, sancez Drugi red igraca: mudrik, fofana Samo sto za pudlu sad ne bi uzeli vise od 20 milki evra. Prijavi
12. decembar 2023.2 god. comment_350574 Zanimljivo je, kad se spominje prodaja igrača, ovoga niko ne spominje. Očito Poch zadovoljan s njim. Prijavi
12. decembar 2023.2 god. comment_350575 Ili možda za to što su ga platili prije godinu 60+ mil a sada znaju da ne ne mogu dobiti ni 30. Klasicni one season wonder igrač, jednu sezonu odigro dobro u Brightonu i naši majmuni odma tolike pare za njega prosuli Prijavi
12. decembar 2023.2 god. comment_350576 Nije ni loš toliko, njegove mane se mogu na isti način pripisati i Gustu, Colwillu, Jamesu što znači da je prije do sistema. Pola golova smo primili iz ubačaja na drugu stativu. Prijavi
12. decembar 2023.2 god. Autor comment_350577 Ne spominje se toliko njegova prodaja jer po standardnom pravilu uvijek se ovi najmaloumniji igrači nikada ne povrijede, od ovoga nećeš imati nekog kvaliteta nikad ali zato će vazda biti zdrav, dok recimo Reece i Chilly koji imaju dosta više kvaliteta nikada neće zdravi biti... Prijavi
13. mart 2024.2 god. comment_353555 Kakav alibi igrač, ovo što on radi toga bi se i Mikel postidio. Poslati loptu naprijed, a tek krenuti naprijed - misaona imenica. Prijavi
18. mart 2024.2 god. Autor comment_353628 Čestitke Pudlici na prvjencu za Chelsea, lijepo je ispratio akciju, napokon da ima neke koristi od njegovog trčanja... Prijavi
27. mart 2024.2 god. comment_353766 Možda Palmer nije igrao ni minute za reprezentaciju, ali je zato Cucurella igrao 90 minuta protiv Brazila. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.