Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 456
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

Ispao je glup kod penala jer znas da ce onaj pasti cim mu ruke stavis ali ga ne krivim previse.

Inace odlican bio, jedini nas odbrambeni  koji je konstantno ofanzivcu za ledjima, blizu igracu i ne da ni milimetar prostora. Tako se igra odbrana. Ostaju sve ostale mane ali zalaganje na nivou i to je ono jedino sto mozes traziti od igraca.

Ma ja mu nevjerujem sekunde. Njegovo krilo je uvijek slobodno. Ulazi u centar krilo gore samo. Mozda je to pochova taktika, mozda se on ne zna pozicionirat. Uglavnom, ne svidja mi se. Sve je po desnoj strani islo

• Autor

Iako većinom kad napravi neku maloumnost ili kad trči ko kerče po terenu dođem ovde i napišem mu svašta ovaj put nemam šta puno za reći. Onaj penal uopšte postojao nije, taj penal je samo svakodnevno englesko suđenje koje nema nikakvih osnova ni pravila...

Može biti koristan za rotacije

Da je Cucurella bio ovakav prosle sezone ja bih rekao odlicno pojacanje. Samo nek nastavi ovako igrati i ja bih bio prezadovoljan. Nivo agresivnosti koji pokazajuje u cuvanju igraca 1 na 1 je izvanredan. 
Kao i Galagher, igrac manje protiv low block ekipa.

6 hours ago, Adi said:

Igramo 10.12. protiv Evertona. Chiwell je povrijeđen. Ostali recimo da su zdravi. Kojih 11 šalješ sa naglaskom na lijevog beka?

Nek igra Colwill treceg stopera, to daje lijevom krilu mogucnost da kampuje naprijed. Samim time dobijas na skoku i odbrani svog gola od prekida plus i u napadu pri prekidima mozes biti opasniji. 
Nista ti Cucurela ne bi donio na low block pa nek je trobek.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
  • Popularna objava

Joj pudlaća kako je lud krv ti jebem, kako su ga iskarali ko budalu. Gledam ja tekmu kući, djevojka nešto radi, ne obazire se na tekmu, kaže odjednom, ko je ovaj sa kosom, baš je čudan, ma reko to ti je naša pudlica. Prođe još neko vrijeme, pudlaća naravno karaju, kad opet će ona, šta je sa ovim ko da prvi put igra.

PA MOJ PUDLAĆ ZAMISLI KOJI SI TI KURTON KAD ŽENSKO VIDI DA POJMA NEMAŠ MAJKUTI JEBEM

A JOŠ MI JE PREJAKO ŠTO SAM MU JA POKRENUO TEMU NA FORUMU A SERE MI SE OD NJEGOVIH IGRAČKIH "SPOSOBNOSTI"

Prvi red igraca koji moraju da odu : pudla, Caloba, sancez

Drugi red igraca: mudrik, fofana

Samo sto za pudlu sad ne bi uzeli vise od 20 milki evra. 

• 2 sedmice kasnije...

Ili možda za to što su ga platili prije godinu 60+ mil a sada znaju da ne ne mogu dobiti ni 30.

Klasicni one season wonder igrač, jednu sezonu odigro dobro u Brightonu i naši majmuni odma tolike pare za njega prosuli

Nije ni loš toliko, njegove mane se mogu na isti način pripisati i Gustu, Colwillu, Jamesu što znači da je prije do sistema.

Pola golova smo primili iz ubačaja na drugu stativu.

• Autor

Ne spominje se toliko njegova prodaja jer po standardnom pravilu uvijek se ovi najmaloumniji igrači nikada ne povrijede, od ovoga nećeš imati nekog kvaliteta nikad ali zato će vazda biti zdrav, dok recimo Reece i Chilly koji imaju dosta više kvaliteta nikada neće zdravi biti...

• 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.