3. februar 2023.3 god. Autor comment_339632 IGRAČA DA VIŠE TRČI OD NJEGA A DA OVAKO GLUPO TRČI ODAVNO VIDIO NISAM Prijavi
3. februar 2023.3 god. Autor comment_339635 3 puta je ostavio bok prazan, jednom kad je ostao u napadu, jednom kad je stajao na vrhu kaznenom i treći put kada umjesto da se vraća na bok on isto retardiran pokušava da stigne lika koji je u sredini na centru terena, pa koji ti je kurac jebem te maloumna da te jebem Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339647 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: treći put kada umjesto da se vraća na bok on isto retardiran pokušava da stigne lika koji je u sredini na centru terena, pa koji ti je kurac jebem te maloumna da te jebem HAHAHAHAH ovo kad sam vidio ko da gledam fizicko, 5. Osnovne pa svi na loptu Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339954 Imao je moju podršku kad je tek došao i još uvijek ima donekle, ali loše partije pruža zaista. Nevjerovatno ga je lako proći, u odbrani kao da ga i nema, ništa ne blokira sa strane, u napadu isto nepostojeći, dodavanja previše oštra izgleda kao da šuta u saigrača. Nema konekcije sa bilo kojim igračem kojeg staviš na njegovu stranu. Ne znam zaista, volio bih da se Chilwell što prije dovede u formu jer ovom treba očigledno malo klupiranja da se dozove jer je ovo daleko od onoga što je pružao u Brightonu. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339955 Covjek ne ide u napad ali nikako. Chilweel non stop protrcava, ima taj smek kad treba u napad otici, bolje cita igru, brzi je. Strasno koliko sam se prevario Cucurellom. Strasno. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339957 Pa ja ga protiv Fulhama videh par puta da je u sredini bio i time stvarao guzvu. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339958 18 minutes ago, Corto Maltese said: Pa ja ga protiv Fulhama videh par puta da je u sredini bio i time stvarao guzvu. Pretežno u drugom poluvremenu, igrao je invertovanog beka po instrukciji trenera. Na slici gore lijevo, prvi napad u drugom poluvremenu, se vidi da je odmah zauzeo tu poziciju. To igra Zinchenko u Arsenalu, igrao je i Cancelo u Cityu. Ne znam je li Cucurella kapacitet za to. Prijavi
6. februar 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_339969 Uh, biće sjajno ako krenemo gurati bekove u sredinu ko Pep, evo njemu su baš odlični rezultati sa tom taktikom, pogotovo kad tu gura igrače sa manje kvaliteta, zamisli Azpi i pudlica inverted wing backs u sredini, krv ti jebem Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340251 I na ovo se dalo 60 miliona. Pa mogli smo komotno bilo koga dovesti ne bi bio gori od ovoga. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340253 Katastrofa, majke mi nisam nikad u zivotu svom promasio vise u procjeni nekog igraca nego kada je pudlica u pitanju. Koliko je los to nisu istine. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340256 Pa Rodic, sa jednim plucnim krilom, iz Zvezde je za ovoga Roberto Karlos. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340266 On 8/5/2022 at 7:18 PM, Adi said: - pod pritiskom bježi nazad Danas posebno iritantno Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340270 Opet katastrofalna partija. Je li mu pomrla citava familija, pa je ovako los? Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340273 5 minutes ago, diablo_bih said: Opet katastrofalna partija. Je li mu pomrla citava familija, pa je ovako los? Ko ga gura u igru? Ako Chilwell nije spreman, gdje je mali Hall? Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340276 37 minutes ago, hamco said: Katastrofa, majke mi nisam nikad u zivotu svom promasio vise u procjeni nekog igraca nego kada je pudlica u pitanju. Koliko je los to nisu istine. Moj hamco. Dzaba vam govorio ja od pocetka. Neke smijesne igrace dizete do neba, ne znam na osnovu cega samo. Klasicni spanski prosjecni bek, da je valjao bio bi u Barceloni. Imao JEDNU solidnu sezonu kad je dosao u Englesku. Takvih igraca svake godine vidis, pogotovo ko prati Premiership. Ovi nasi se zalete i daju za takvog lika 60 miliona. Pa i treba onda svaki klub da nas naguzi ko sansku kozu za transfere, zasluzili smo. Nisam iznenadjen kako igra. Nema snagu, fizikalije, nema cak ni dobru lijevu nogu. Taj ne moze puno bolje, samo sto u prosjecnim klubovima gdje se vise igra bez lopte i u defanzivi izgleda solidno. Jedan Emerson kojeg smo prodali bas West Hamu uopste nije losiji. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340279 Koliko iritantno igra nevjerovatno. Zakucat ga na klupu pod hitno. Chilwell sa jednom nogom bolje igra. Svaku moguću akciju je usporio ili vratio nazad. Da sam na Mudrykovom mjestu šuto bih ga nogama. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340285 16 minutes ago, hamco said: Ko ga gura u igru? Ako Chilwell nije spreman, gdje je mali Hall? Ma kakav Hall, on je igrao samo kada je morao. Chilwell cim bude spreman igrat ce. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340289 2 minutes ago, diablo_bih said: Ma kakav Hall, on je igrao samo kada je morao. Chilwell cim bude spreman igrat ce. Zar tako o igraču iz akademije? Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340290 Just now, Adi said: Zar tako o igraču iz akademije? Hall je centralni vezni, a ne bek. Samo iz tog razloga. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340296 Pa da Mounta stavis na lijevog beka, bolje bi odigrao nego sto Kuki igra u zadnjih 15 meceva. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340297 Just now, diablo_bih said: Pa da Mounta stavis na lijevog beka, bolje bi odigrao nego sto Kuki igra u zadnjih 15 meceva. Pa sto ga stavlja u igru tvoj pulen od trenera? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.