Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 456
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

6 minutes ago, Bari said:

Rekao bih zasluzeno,odlican je bio. Najbolja partija od kako je u klubu. 

Ma gre'ota pored onakvog Chilwella, dva gola naštimana, gore dole šparto i ovaj dobije igrača utakmice. 

Nek je konačno i njega krenulo. Nadam se da će mu ovo dići samopouzdanje i da će nizati iste ovakve partije ako ne i bolje. Top danas, nemam prigovora. Baš mi je drago zbog njega. Priznajem da sam strahovao kad sam ga vidio u prvih 11 ali začepio mi je usta.

U subotu ga ubaciti u prvih 11 ali na beka. Mislim da je potreban odmor Chilwellu, ne treba ga forsirati da odigra 3 utakmice u 7 dana i time rizikovati neku povredu. 

Ma digao se Bellingham previše. 19 mu godina a već se krenuo bahatit, vidio sam da je i odgurnuo kamermana poslije utakmice.

Imao je on startova u dvomeču na rubu crvenog kartona, stoga nek' bude sretan što je bio uopšte na terenu.

Kad je uletio negdje na kraju Jamesu presjeklo me. Treba ga malo spustiti na zemlju.

Ma bilo je puhanja između njega i Kulibalija u prvom poluvremenu 5-10 minuta nakon gola Lestera. Također i u drugom, konkretno kad je Ihenačo izašo 1v1 s Kepom.  Uigrava ih za LŠ, pošto Silve nema u sljedećoj rundi bar prvu utakmicu.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.