Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 456
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

4 hours ago, apeiron said:

Na LWB ili ništa. Kakav on i štoperske pozicije. To eksperimentiši u Audi Cupu nekom ili nemoj bolje nikako.

Ako planiraš dominirati tokom utakmice, onda može. Može brzo da se vrati da zaustavi kontru, može se dodatno ubacivati u napad i biti dodatno napadačko oružje. Ali ako se misliš braniti onda ga nema smisla tu stavljati.

I ja zaista mislim da je dobar igrac. U zadnje vrijeme je zrtva taktike, obicno se kola na njemu slome kad ne ide ekipu. Volio bih ga ponovo vidjeti na lwb jer ni Chilwell ne pruza ono sto mi svi ocekujemo.

• Autor
On 10/23/2022 at 9:04 AM, hamco said:

I ja zaista mislim da je dobar igrac. U zadnje vrijeme je zrtva taktike, obicno se kola na njemu slome kad ne ide ekipu. Volio bih ga ponovo vidjeti na lwb jer ni Chilwell ne pruza ono sto mi svi ocekujemo.

Mislim da su sad i malo nerealna očekivanja, šta sad treba Chilwell da uradi svaku tekmu onako zabije kao prije par kola ili ? Meni je bio sasvim dobar protiv Uniteda. Defanzivno Dalot bez učinka, Antony im je jednom pobjegao i to kroz sredinu poslije izgubljene lopte. Nije ni Ćućurela loš, samo što nije za stopera i to je to, rekao sam to i prije nego što je došao

Isti ovaj igrac je prosle sezone bio najbolji igrac u ekipi koja nas je danas pregazila, i tada je tu istu ekipu vodio tip koji je nas vodio. Sta bi?

Ne znam zasto mu se ne da sansa na prirodnoj poziciji tj lijevi bek kada Chilwell ne igra.

Ocigledno je da momak vise uopste nema samopouzdanja. Mozda i moze da igra lijevog stopera ali u ovom trenutku, kad odbranu cine RLC, Chalobah, Silva i Sterling nema jebene sanse. 

Kad skontam da sam hvalio ovog cupavca jebo me sav svijet. Pa Alonso je bolji od njega materemi. Alonso makar ima njuh za gol, stalno se prikljucuje napadu i imas opciju vise makad kad se ubacuje lopta u sesnaesterac. Ovaj cupavac nije presao centra danas.

Covek je lepo poceo, bio medju najboljima u ekipi. Posle se nesto razboleo, izgubio 5 kila, to nikome nije lako. Vidi se jasno koliko je izgubio na snazi zbog toga.

Posle igrao stopera, sto mu ocigledno ne odgovara. 

Sto rece Relo nista on nije losiji od ostalih, ne vidim potrebu za neke posebne kritike.

• Autor
4 hours ago, Whisper said:

ne vidim potrebu za neke posebne kritike.

Osim toga što je plaćen 60 milki i danas bio drugi najskuplji naš igrač na terenu, ništa više od toga

4 hours ago, reLo said:

Nije prešao zato što je dobio taj zadatak.

Također mislim da je i ovo bio problem, imam osjećaj da je dobio zadatak da čuva ono crnče malo Saku, pa krv ti jebem ono bi prijašnji bekovi jednom otresli u duelu, bacili ga u aut i nikad više golu prišao ne bi, jebo te Saka te jebo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.