Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 456
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

Katastrofa.

Strah me da i nama se ne desi sto je Unitedu otkako je otiso SAF.

Mnogo para na transfere se davalo na svakakve igrace i paraziti se uhljebili.

I dan dana se izvlace iz govana

• Autor

Ma na jednoj od prvih stranica teme ima moj post kad sam se nasrao fino po ovome transferu. Također Whisper je izašao iz Viber grupe i naljutio se na mene kada sam srao po ovome liku ko lud bez prestanka, da nije vrijedan uloženog te da je greška što smo ga doveli za te pare ali evo izgleda da će se ispostaviti da ipak nisam bio tako daleko

On 8/14/2022 at 7:43 PM, ker said:

i g r a č i n a

Inače prevedeno na zadnje izdanje rječnika, izdanje 5. januar, "igračina" ima sljedeće značenje:

Protivnička krila i veznjaci te obilaze kao čunj.

Ali pazi foru, dodje nov trener i vrati ga na levog beka ili ving-beka. I desi se to da je izgubio i ono malo igre koja ga je krasila na toj poziciji. Kranjii rezultat svega toga je da dobijamo novog Azpija za narednih 10god.

Krenuo odlično, završio tragično. Ispadao samo tako, pustio skoro svako ubacivanje. 

Ne ide mu od noge ništa, ali ne pomaže to što Chilwellu ovoliko treba da se oporavi. Još uvijek nisam izgubio sve nade što se njega tiče.

Nejasno je da jedan od najboljih bekova lige prosle sezone i najbolji igrac Brightona igra ovako. Da li taktika, privatni zivot, losa forma opcenito ekipe, ali nesto je uticalo na njega. Ne mogu se nikako pomiriti da trenutno igra kao bek seoske lige, kad sam ga gledao prosle godine u Brightonu.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.