16. juli 2024.2 god. comment_356735 11 minutes ago, reLo said: A ko laže taj i krade. a ko krade taj i ubija Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356806 On 7/16/2024 at 11:14 AM, Spaha said: Izgleda da je slag'o da ce se ošišati. Mada ima još vremena da ispuni obećanje. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356810 Cucurella kad je u top formi je bolji od Chilwella koji je trenutno na all time low. Chilwell u formi je duplo bolji igrač od Cucurelle. Tako da moja želja je da se Chilwell vrati u formu, a do tad nemam ništa protiv da igra onaj koji je u boljoj formi, tj. Cucurella. Prijavi
19. juli 2024.2 god. Autor comment_356814 4 hours ago, hamco said: Cucurella > Chilwell Dobro mu ide ovaj natpis na majici uz ovu frizuru eheheheheh Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356821 Haj što je duga i što nosiš mini val pudlica style, al još da je i ofarbas u crveno za Garnier reklamu. E jbga sad, kako ga braniti od dušmana, kad je stvoren za hejtanje haha Prijavi
21. juli 2024.2 god. comment_356838 Hoće li se ofarbati u plavo (plavo, ne žuto) ako Chelsea osvoji Konferencijsku ligu? Ovi fudbaleri danas više ne znaju ni slaviti titule. Najmanji je problem što ovaj naš pjeva pjesmu sa stihom "Haaland drhti, Cucurella stiže" iako mu je zadnji put strpao 2 komada za poluvrijeme kad ga je sreo, ali je jasno da je šala u pitanju. Argentinci slave titulu prvaka kontinenta tako što prozivaju igrače reprezentacije sa drugog kontinenta koji imaju porijeklo sa trećeg kontinenta, a golman im nabija trofej i zlatnu rukavicu na međunožje, Španci prisvajaju tuđe teritorije, prozivaju igrače drugih reprezentacija. Zar je tako teško uzeti mikrofon i reći nešto normalno. Kao da neće za 2 godine neko drugi osvojiti trofej, a njih neće biti ni na mapi. Spoiler Svaka sličnost sa objavama jednog drugog forumaša i ubacivanjem videa izvan konteksta je namjerna. Cilj je isključivo zabava, a ne vrijeđanje ili omalovažavanje. Prijavi
22. juli 2024.2 god. Autor comment_356844 13 hours ago, Adi said: Ovi fudbaleri danas više ne znaju ni slaviti titule Mnogo se kurče i mnogo pažnje dobijaju, malo je gospode u kopačkama, igrači, ljudi sa skoro 30 godina se ponašaju ko tinejdžeri, sramno za gledati. Prijavi
18. august 2024.2 god. comment_357483 Da osvjezimo i ovu temu. Sta forumski dezurni kriticari imaju reci za danasnji nastup ovog gospodina? Prijavi
18. august 2024.2 god. comment_357484 Ne znam, nisam odusevljen, trci ko muva bez glave, dodaje uglavnom prvom do sebe, zna se desiti da uzme loptu tako sto naleti kao divljak, ali napraviti visak nece ni za 100 utakmica. Rijetko kad napravi vise od onoga sto mu je zadatak i mislim da mu je i plafon koji moze dostici jako skroman. Takodje, Haaland mu je omogucio da pogleda gol iz prvog reda. Nekako sam vise bio odusevljen sa njim onih prvih par utakmica nakon sto je dosao kada je u par navrata pokazao da moze kombinovati i da ima ostar prvi pas, medjutim imam osjecaj da to nikad ponovo nisam vidio. Uz par utakmica u kojima je iskocio ostalo je jako prosjecno. Mislim da smo ovo ljeto napravili gresku sto ga nekako nismo uspjeli prodati nekome, nekako je na ovom Euru digao sam sebi cijenu i tad ga je trebalo fino unovciti. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357495 Pa kad im trener govori, hej kad imate loptu odmah dodaj u sredinu. Cucurella je inace limitiran igrac kao i covjek i jer veoma glup. Ono se zalijece, ali ne k'o neko cudoviste, vise kao chivauva. Jednostavno mora biti na svojih 100% da bude solidan a ako budu iz intervencije, onda u redu. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357505 Ispao više puta od mlađahnog Savinha tj. vukao ga crnjo kao pudlicu, što i jeste. Ako ćemo s te strane - za njega je onda top utakmica bila. Dobro se istrčao. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357508 Cucurella je juce bio jedan od boljih igraca. Savinho ga je 2 puta prosao samo, ni jednom nije bila ozbiljna prilika posle toga jer se uspio vratiti. Odlicno je citav mec zatvarao i cak nekoliko puta presjekao loptu agresivnim presingom i citanjem igre u polovini Citya. Istina, ne nudi puno u napadu jer i nema tu funkciju kao Gusto, ali on je juce najmanji problem bio, cak sta vise jedan od 3 najbolja igraca. Gusto je s druge strane citav mec bio kriminalno los, u napadu los u odbrani Doku mu djecu pravio. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358097 Sta je bila svrha njegovog guranja u vezni red poslednjih 20ak minuta sa produzetkom? Covek je ogranicen kao terasa Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358116 Invertirani moj kurac. Jebem ja mater svakom ko njega invertira. Jer samim tim se nama jebe mater. Prijavi
7. septembar 2024.2 god. comment_358240 Haaland 3 utakmice i 2 hattricka. Nama zabio samo jedan. Noge zadrhte kad vidi Cucurellu. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359990 Jest ga ugasio, Saka se nije vidio bukvalno. Svaka cast Cucurella. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359993 On 9/29/2024 at 1:06 AM, Spaha said: Klasika kad pokida niko da ga pohvali. Ovo moze i danas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.